Sunt amanta (2)
Raspunsuri - Pagina 20
olguta12 spune:
Noroc cu musafirii ca intarziara o ora.. am avut timp sa ma duc si shopping- pe ultima suta de metri, sa spal baia de jos, si sa sterg praful. am tras si un shower de 5 minute- ca la armata, pip o tigara, iau pastilele de alergii(contra pisicilor, ca am doua- nu contra amantelor, ca n-am niciuna ...deocamdata).
Musafirii sint sus- o aud pe mama soacraDAR...
revin cu INCA o intrebare- Anna CARE agentie de detectivi te-a angajat pe tine???? Pe mine m-a ales sefu pt ca "cica" eram "street smart" ma descurcam in 4 limbi, si eram "cameleon". Puteam sa intru intr-un biker bar cu geaca de piele pe mine, in bocanci si blugi "fiorosi", puteam sa intru intr-o sala de sport sa fac pe duduita in cautarea unui "personal trainer", puteam sa intru intr-o biserica imbracata sobru, cu parul in coco si fara machiaj-stiam sa ma si rog sa ma si inchin-, in bar cu tocuri de 12 si fusta scurta pin' la ...sutien, cu pletele in vant, machiata, parfumata, si...gata de atac.
TU mama draga..UNDE poti merge- decat in club? Ca unghiile alea negre si silicoanele nu te ajuta "to blend into the woodwork". Daca tu imi dai numele si adresa agentiei, si nu-ti face griji- gasesc eu dovezile daca esti sau nu..salariata, eu iti dau 1000 de parai. Sa-ti cumperi ce vrea buricul tau pe ei. PAROL!
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
Amintiri de alta data...
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Natasha_Pisi Multumesc! Poate ca am facut bine intrand aici, pt ca voi mi-ati spus verde in fata ceea ce probabil eu stiam deja , insa nu aveam curajul sa confrunt. Era si timpul ca balonul de sapun sa se sparga , nu poti fugi mereu de realitate. Well,nu cred ca voi mai fi vreodata cu cineva,nu prea multi sunt asa rabdatori,dar never say never:) Acum sa vedem ce-o sa iasa, nu raspund la telefon,nu raspund, dar la un moment dat trebuie sa fie si vreo confruntare face to face, si aici va fi buba. http://community.webshots.com/user/Natasha_Pisi Even an angel can end up falling ... :) |
Decizia va trebui sa o iei cu calm si cu raspundere.
Nu doar asa ca a scris x si y nu stiu ce pe forum.
Deci, daca nu raspunzi la telefon nu inseamna ca ´´ai iesit´´ din relatia bolnavicioasa...asta e o copilarie.
Trebuie sa-i spui clar ce si cum si sa ai puterea de a te tine pe pozitii.
Ce nu inteleg eu..de ce tot sustii ca nu vei mai fi cu nimeni?Esti virgina si te temi de insistente?
kay spune:
Natasha, keep up the good work ! dar asa decizii luate sub impresia momentului dureaza cam tot atat... asa ca trebuie sa ai o discutie tu cu tine, sa te gandesti bine de ce iesi din cercul asta vicios si urat, sa ai argumente solide pentru cand o sa iti fie dor de el sau o sa te "faca" din 3 miscari... si sa poti sa zici pas si atunci...
asa, mi-am tras tetrasii pe mine, i-am lungit pana sub tzatzile cazute spre buric, mi-am rasucit bigudiurile si acu mestec in ciorba care o sa-mi ajunga 1 saptamana
deci... Anna, botic inocrdat avem, tinuta de gala avem, strat de 3 dejte pe fatza avem, poze "la club" avem... FELICITARI !
Olgutzo, la multi ani la Bomboana !!!
SABINOOOOO, lasa mama, ca la 3 grame in plus cat ai tu... oricum se compenseaza pi partea-ailalta... fata dasteapta si talentata ce-mi esti . si cu copii frumosi pe deasupra .
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Natasha_Pisi spune:
Nu:)
Si da,exact de face to face vreau sa ma feresc , macar putin, pentru caaaaaaaaaaa... Tare-mi e ca ma inmoi,nu? Adica il stiu , ma stie , cred ca e ceva mai mult intre noi .. Si uit tot:( Acum sunt Zmeu!!! Lol,da serios deci acum gata , stau si ma gandesc uite ma , da , m-o iubi, dar si dar si dar ..si o mie de dar , incat am zis gata,stop, punct si de la capat. Dar asta e o confruntare dusa in mintea mea cu un el imaginar. Oare cum o fi cand el nu va mai fi cel imaginar? Ei,aici e urat.. Am citit si avea dreptate cine zicea, si ca sa fiu sincera chiar postul ala m-a pus pe ganduri,k sunt o relatie calduta, ca nu am pretentii si figur. Adica,da , exact asa e... Cand toate de varsta mea vor nush ce blugi de 20 de mil , excursii nu stiu pe unde sau nopti in bamboo, eu il duceam in parc si vroiam o cola... Si da, mai zicea cineva ca la varsta asta ar trebui sa iesi cu prietenii de varsta ta , in drumetzii , la mare, la munte.. Pai asa e... Inca nu sunt suficient de nu stiu cum sa zic sa nu jignesc pe nimeni ... oricum nu imi place sa stau intr-un restaurant , cu nu stiu ce vin pe masa ... cu nu stiu ce prieteni de-ai lui...Parca nu am stare, parca e prea mohorat si gri asa ... nu? Ce sa mai ,a-ti avut dreptate... Nu cred k va intelege cineva ceva din postul asta , prea imprastiata am fost ,dar in fine ..
ladyJ spune:
La Multi Ani cu sanatate pentru Bombonelul Olgutei!
Ma duc sa-mi torn si eu un pahar de ceva, sa ciocnim cu sanatate
(ca de mancat la ora asta nu mai manac, asa ca nici sa nu te gandesti sa mai scrii de vreun fursec, da?)
Edit:
vin rosu merge?
sinzi_ana spune:
Io nu inteleg de ce ne luam de ele????
Mie mi se pare normal ca o femeie fara nici o obligatie sa se indragosteasca de cine vrea!!!! Si Natasa si Anna arata bine, sunt tinere si fac exact ce faceam si noi la vremea aia (in fine...unele mai fac si acu): ies in baruri, fac ochi dulci barbatilor, mai beau un suc, agatza, rad in stanga si in dreapta...
Nu mi se pare nimic anormal
Problema e "insuratu" (ca d-aia nu au tupeu sa intre aici...bietu carbotin, nici el nu a strans atatea pagini...). Pai cum domn'le, ai nevasta/copil acasa, ai jurat in fata lui Dumnezeu acolo ca iti vei respecta familia, si nu numai ca iti incalci cuvantul de a nu iti minti aproapele (in cazul barbatului insurat: nevasta), dar mai tarasti in toata murdaria asta si o tanara nevinovata...
Daca tot vrei pe cineva mai tanar, ce o fi asa greu, sa ii spui nevestei ca nu mai simti nimic pentru ea, sa te desparti si apoi esti liber sa fluturi prin orice bar cu orice fetiscana peste 18 ani/majora vrei!!!!
Iar ele...pai sunt la inceput de drum...la 18-25 de ani inca visezi la cai albi si printi, crezi orice vezi la "tradati in dragoste", si in orice barbat care iti ofera o floare iti vezi jumatatea!!!!
Na' asta-i varsta...ca doar e stiintific dovedit ca tinerii isi folosesc partea responsabila cu emotiile din cap'shor si nu cea responsabila cu ratiunea!!!!!
Normal ca o sa crezi un burtos de 39 de ani, ca e nefericit in casatorie dar nu poate divorta ca e copilul bolnav, sau ca scorpia ii vrea averea, ca el nu se mai atinge de nevasta, ca te iubeste la nebunie si ca ar face orice pentru dragostea voastra!!!!
Eu nu m-as incurca cu un barbat care isi minte aproapele (nevasta/copilul) si nu e in stare sa fie barbat si sa decida ce anume vrea de la viata...
Nu as putea niciodata sa ma simt in siguranta langa un asemenea barbat si nici nu l-as putea crede vreodata...
Si ce inseamna o relatie daca nu e bazata pe incredere????
Sinzi 6+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ladyJ Ce nu inteleg eu..de ce tot sustii ca nu vei mai fi cu nimeni?Esti virgina si te temi de insistente? |
eu nici macar o clipa n-am avut iluzia ca Natasha e amanta pentru sex. Anna mai degraba, din cum se poarta si vorbeste. dar Natasha are nevoi sentimentale, zica cine ce-o vrea, inclusiv denizelu de pe soclul ei de ginger tea! :-)) Natasha are profilul tipic de copila crescuta fara tata care se inamoreaza de unul mai in varsta, eventual insurat. a fost prada super usoara, iar masculii insurati stiu ca merg la fix cu genul asta de copile. normal ca au ce sa le ofere: maturitate, tandrete, rabdare...Nastaha crede ca unul mai de varsta ei sau eventual ne-insurat nu ar avea experienta si rabdarea asta, de-aia crede ca bosho e ultimul barbat pe terra. dar se inseala amarnic. sunt si tineri inimosi pe lume, gentili si educati, nu numai aia care frecventeaza barurile si vor pipite infipte si cu tupeu si care stiu ce vor si cer in consecinta.
asa ca, riscand in continuare sa-mi iau ciomege moraliste pe spinare ca o inteleg si-o consiliez pe Natasha, voi continua cu babismele intelepte pana o sa rasuflu usurata, cu inima usoara, ca am convins-o ca are dreptul la fericire.
iar moralistelor le reamintesc cu drag ca toate am fost amante la inceput, cu exceptia celor care s-au maritat virgine. da' si cu virginitatea asta e cu dus si-ntors, ca virginitatea in trup nu inseamna automat si virginitatea sufletului. io am recunoscut de la inceput ca am fost amanta, ca doar m-am maritat la treij'de ani, doar n-am asteptat calu si calaretu neprihanita! si-al meu, primul, tot asa mai mare de varsta si de-aia m-am identificat in povestea Natashei, ca si io tot fara tata am crescut. si da, stiu diferenta, Natasha si Anna si restul s-au incurcat cu barbati insurati. whatever, asta nu o face pe Natasha mai putin victima.
kay spune:
Eu, eu te-am facut "calduta"
si despre restaurante si vinuri... pai normal ca nu-ti place pt ca nu ti-e varsta... cand o sa ai si tu 39 de ani o sa vrei sa stai la masa si sa bei vin si sa vb cu prietenii pe care ii vezi la 1 luna din cauza de lipsa de timp... lipsa de timp cauzata de copil, sot, job, etc...si atunci cum ti-ar placea, indiferent de relatia pe care o ai tu cu sotul tau, sa apara o fata tanara, fresh si plina de... tinerete, ca nu-mi vine la ora asta altceva, si care sa ti-l fure de sub nas dupa ce ai muncit atata cu si pt el? oricum, nu e asta grija ta acum.
daca te vezi cu el o sa te ia cu lugu-lugu, si pisi-pisi, si iubi-iubi, o sa fie perfect si minunat pt 3 zile, o sa iti promita cate-n luna si in stele, o sa te rascoleasca si gadile pana in adancul inimii... pt ca stie ca asa o sa ramai acolo, la fel de "calduta"... atata timp cat tu VREI sa inchei toata treaba asta... poti. daca esti asa, zmeu de moment si cand se opreste vantul pici... nici o sansa...
exista blugi de 20 mil????
du-te la mare de 1 mai, du-te la munte cu rucsacul in spate, du-te si in parc si megi la film, la teatru, la opera, la concerte, la unde vrei tu. si nu e musai sa mergi singura, poti sa ai langa tine un tip care sa fie numai langa tine, nu si calare si pe jos, si imbracat si dezbracat... se intelege?
revin la chestia cu restaurantul.. pai ce sa faci tu la restaurant cu alti bosho??? ce sa vb cu ei? pai astia au alte probleme decat ale tale, alte treburi... macar Anna merge in cluburi de fitze, fuste scurte si revarsari de sani...
************************************************************************************
www.inimacopiilor.ro
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
ladyJ spune:
Nu, Conchi, Natasha nu e cu EL pentru sex. EL e cu EA pentru sex, asta am vrut sa zic.Adica si pentru sex.
Si..ma intrebam si eu ca tuta, ca ea spunea la un moment dat ca tipul e rabdator cu ea...no, m-am gandit ca e sau a fost de curand virgina.
In rest, lasa lasa ca nu de ´´amantele´´ alea vorbim aici:-)) de care zici tu....DEX-ul a gresit la faza asta:-))
kay spune:
ba io-mi iau ciomege mai multe, na ! io o scot pe Natasha la suc saptamana asta !!! eh, cine ce are de zis??? stai ca tre sa si vrea fata... deci, te fac un cico, ce zici ?
Olgutza, ma bucur ca mi-ai trimis biletel si mi-ai cerut prietenia amor for eva
www.inimacopiilor.ro
S