Sunt amanta (2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Natasha, are o importanta COLOSALA- tocmai pt ca NU ai avut doi parinti langa tine, pt ca NU ai vazut cum este o casnicie fericita, adevarata, o relatie sanatoasa, cum este tratata o femeie de un barbat, tocmai de aceea i-a fost usor sa te prinda bosorogu' in mreaja lui.
Copii invata mai intai si mai intai de la PARINTI. Toti, cand ne nastem, cand sintem in crestere, nu sintem decat maimute mici si dragalase. Fetitele se uita la mami cum se aranjeaza, cum se pudreaza, cum il ia in brate pe tati- relatia lor.
Baietii ii copiaza pe tatici. "Mestesugesc" la masina, chiuveta, se incurca in suruburi si ciocane, se imbraca "barbateste", vor sa fie admirati de "dame". PLUS CA... si ei urmaresc relatia dintre parinti.
De ce spun toate "cartile" (mai putin "Perna si Ruj" a lui Anna) ca(,)copii fac ceea ce vad in casa???????

Nu stiu daca intelegi ce vreau eu sa spun... sper ca da.

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Amintiri de alta data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Relatiile cu parintii au o importanta enorma in dezvoltarea si formarea viitorului adult. totul pleaca din copilarie. nu am destul creier la mine acum sa va zic ce si cum, dar maine la capitolul 4 va zic.

Natasha, sper ca nu esti stalkeritza mea deghizata si nici nu ma astepti pe banca cu drujba. te rog eu mult .

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay
dar maine la capitolul 4 va zic.

loooooool :-))

eu iau o pauza de la subektu care este, ca ma depreseaza peste masura.

Natasha, spune-i mamei tale despre relatia in care esti si ascult-o, asa sa ne ajute Dumnezeu pe toate...

Mergi la inceput

conchitaaaa, nu plecaaaa

************************************************************************************

www.inimacopiilor.ro

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Relatiile cu parintii...da...dar e suficient sa ai UN parinte care sa stie cum sa ghideze un copil...

Nu iti trebuie neaparat un model masculin sau feminin...eu cred ca e un concept invechit...(acum nu toti copiii care cresc cu un singur parinte sunt "defecti")...
Eu cunosc multi copiii care cresc in familii diferite (1 baiat cu 2 mame, altii cu mama si bunica, altii in familii destramate sau cu un parinte lipsa)...si majoritatea nu se deosebesc de cei care cresc in familia "clasica"...

Nu de aici vin complexele...
Ba de cele mai multe ori, in cazul adolescentilor, ele pleaca din cele mai stupide motive: "mi-a spus x-uleasca ca am solduri mari", "port ochelari", "sunt tocilara", "nu stiu sa vorbesc", "rad zgomotos"...si cele mai multe vin ....de la colegii, prietenii de-o varsta cu ei...asa numitul bully-ing...
Unii sunt asa afectati incat le e foarte greu sa treaca peste viata de zi cu zi...si se inchid in ei...altii au o parere mai buna despre ei si nu apleaca urechea la ce spun altii...

Asta poate face familia pentru un tanar...indiferent din cine e alcatuita familia: poate fi o sora, un bunic, un verisor: sa iti dea incredere in tine, sa te poti regasi si sa nu pleci urechea la ce spune cutarescu sau cutarescu....

Sinzi 6+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Hai ca deja devine thriller.
Mi-a luat 2 zile sa va citesc iar acum sunt prea obosita sa mai gandesc ceva. M-a lasat neuronul, ala gravid care s-a ratacit in tartacutza mea.

Natasha
ai grija de tine!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

nana, neuronul tau e gravi???? zi-ne nu ne lasa sa murim...

www.inimacopiilor.ro

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasha_Pisi
Nu:)Si da,exact de face to face vreau sa ma feresc , macar putin, pentru caaaaaaaaaaa... Tare-mi e ca ma inmoi,nu? Adica il stiu , ma stie , cred ca e ceva mai mult intre noi .. Si uit tot:( Acum sunt Zmeu!!! Lol,da serios deci acum gata , stau si ma gandesc uite ma , da , m-o iubi, dar si dar si dar ..si o mie de dar , incat am zis gata,stop, punct si de la capat. Dar asta e o confruntare dusa in mintea mea cu un el imaginar. Oare cum o fi cand el nu va mai fi cel imaginar? Ei,aici e urat.. Am citit si avea dreptate cine zicea, si ca sa fiu sincera chiar postul ala m-a pus pe ganduri,k sunt o relatie calduta, ca nu am pretentii si figur. Adica,da , exact asa e... Cand toate de varsta mea vor nush ce blugi de 20 de mil , excursii nu stiu pe unde sau nopti in bamboo, eu il duceam in parc si vroiam o cola... Si da, mai zicea cineva ca la varsta asta ar trebui sa iesi cu prietenii de varsta ta , in drumetzii , la mare, la munte.. Pai asa e... Inca nu sunt suficient de nu stiu cum sa zic sa nu jignesc pe nimeni ... oricum nu imi place sa stau intr-un restaurant , cu nu stiu ce vin pe masa ... cu nu stiu ce prieteni de-ai lui...Parca nu am stare, parca e prea mohorat si gri asa ... nu? Ce sa mai ,a-ti avut dreptate... Nu cred k va intelege cineva ceva din postul asta , prea imprastiata am fost ,dar in fine ..http://community.webshots.com/user/Natasha_PisiEven an angel can end up falling ... :)
Ba eu am inteles, chiar ma intrebam care dintre postari te-a facut sa te hoatarasti. Credeam sincer ca te-ai trezit at cind una din fete ti-a zis ca te minte boshi cind zice ca va pierde tot in urma unui divort. Dar vad ca tineretea si pofta de viata sunt cele care inving din tine. Aah si cred ca postarea mea fu de vina;) lucru care ma bucura:)O sa poti. E ca la orice despartire, insurat ori ba tot aia e. Toate trecuram prin astea.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

COPIII NU SINT DEFECTI!!!! Nici cu un parinte, cinci parinti, doua babe sfatoase, si trei mosi intelepti pe batatura.
SOCIETATEA este PUTREDA si NEMERNICA. Plina de nemernici misogini care cauta victime- naive si inocente. E destul sa fi folosit si batjocorit o singura data- in special de cineva pe care iubesti, si care crezi ca te iubeste la randul lui/ei. Apoi, te vei indoi si de tata popa care te-a botezat cand erai in fasha.
Sint oameni intre oameni, nu toti sintem facuti la presa; unii isi revin mai usor, altii mai greu, altii niciodata. Iar altii... nu sint atinsi de nimic si nimeni. Trec prin viata precum gasca prin apa. Mint, inseala, folosesc, umbla dupa avut si banet, si le este bine si cald.
Si mama a fost crescuta doar de un parinte- doar bunica- dar bunica a fost o femeie extrem de puternica si darza. O iubea ca pe ochii din cap, dar era mai ceva ca un colonel de armata.
Mama a fost balerina... si acum, dupa mai bine de 50 de ani, isi aduce aminte cand bunica ii baga mana-n cap, si-i dadea parul jos din coc (mama avea parul pina la genunchi)- ii spunea ca nu e la virsta la care sa se imbrace si sa se aranjeze ca o "cocota"- ca e inca copil. Ii cunostea toti prietenii(pe cei ai mamei), avea o filiera intreaga de "agenti secreti)- vecine, vecini, tanti de la centrul de paine de la a doua strada, florareasa din piata, care ii raportau tot timpul ce, unde si cu cine se afla mama.
Asa a si aflat de relatia mamei mele cu.. EXACT- un BOSOROG- mama avea 19, el 36..DAR... neinsurat!!!! Mama era domnisoara- si datorita bunicii, a mai ramas domnisoara inca ceva timp. DOn Juan a disparut subit cand i-a spus bunica- poti sa o mai vezi, daca ai de gand sa te si casatoresti- mai devreme sau mai tarziu. Si el..deh..
S-a intalnit mama cu el- in tramvai in Bucale, dupa aproape 12 ani- era cu tata si cu sorela, si cu mine.. in burtica.. Si...s-a trezit ca-i pune un tataie mana pe basanau... l-a dat tata jos din tramvai in pumni...si cand s-a uitat mama mai bine la el.. amorezul din tinerete!!! A iesit tambalau mare, au chemat "oamenii" militia, dar nea Gutuie a refuzat sa depuna plangere... a recunoscut ca merita "sa si-o ia" .
Asta asa...ca sa va mai plictisesc oleaca cu amintirile si povestile mele sci-fi din neam

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Amintiri de alta data...

Mergi la inceput

haidi noapti buna, frustrate si amante

www.inimacopiilor.ro

S

Mergi la inceput