Sunt amanta (2)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita
Citat:
citat din mesajul lui kaydar maine la capitolul 4 va zic.
loooooool :-))eu iau o pauza de la subektu care este, ca ma depreseaza peste masura. Natasha, spune-i mamei tale despre relatia in care esti si ascult-o, asa sa ne ajute Dumnezeu pe toate...
Conchita hai mai, nu te cunosc asa. Trecutul e trecut. Si ea va putea sa treaca peste asta. Natasa o prima batalie cistigata va fi cind o sa ai puterea sa-i ceri ajutorul mamei tale. Stiu ca diferenta asta dintre generatii ne face sa credem cind avem 20 de ani ca parintii habar nu au de nici unele, ca-s demodati, ca-s prea nu stiu cum, dar ai incredere. Chit ca va fi suparata citeva zile, o mama ramine o mama, ea te va iubi si te va proteja indiferent de ce ai face tu. Iti poate fi un mare sprijin. Si macar de jena ei nu o sa te mai intorci la el.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ion_cristina spune:

salut fetelor , uite va citesc si ma amuz la ora asta sunteti savuroase , natasha_pisi si eu am fost intr-o relatie cu un tip casatorit tocmai implinisem 18 ani , el 30 , 2 copii , nevasta departe de " idealul lui feminin " multe povesti , de multe ori nu imi dadea toate detaliile ma lasa sa deduc ce era mai convenabil , tipul inselase din primul an de casatorie ( deja erau 6 ) mi-a servit o poveste de genul " nu multe rezista presiunii de a fi cu mine " ce mai era barbatul vietii mele , un spirit liber incatusat , pe care eu il voi lasa liber caci deh asa e dragostea , eram indragostita pana peste cap , aveam momente in care ma apuca depresia si atunci imi dadea sperante cu fraze rasuflate de genul intr-o zi nu o sa ne mai trezim separat , o sa mergem in aceeasi directie , o sa imi porti numele etc . imi reveneam pt cateva zile , ca sa pic din nou intr-o stare de depresie si nervozitate , toate astea amestecate cu o gelozie incredibila din partea lui caci deh eram intr-o relatie " serioasa " mi-a luat fix 9 luni sa imi dau seama ca era de fapt un copil arogant si isteric care nu merita tot ce i-am oferit . m-a maturizat enorm aceasta relatie sau " imbatranit " mai bine zis dar odata ce ne-am despartit m-am simtit atat de LIBERA si crede-ma o sa intalnesti pe altcineva cand nici nu te astepti
nu te lasa pacalita de faptul ca esti integrata in grupul lui de prieteni sau familie asta nu inseamna ca se va insura cu tine sau se va desparti , nu , de cele mai multe ori el ii pune pe cei din jur sa aprobe tacit " amanta " pt a se simti mai putin vinovat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

mooooaaaa!!! de 2 ore citesc pe nerasuflate. Nu-mi trebuie tv. nu-mi trebuie "what to expect, todler years"...

natasha, anna...

concluziile mele: e un test al unor studenti, la psiho-sociologie, la particular

nu cred in userul "anna23". E un hoax. Pozele sunt "lucrate"/
si incep sa ma indoiesc si ca e femeie. E un student?!
80B si 86B insemna doar ca te-ai ingrasat vreo 10kg or more... nu ca ti-a crescut tzatza in vreun fel, trust me, ca am schimbat sutiene in 2 sarcini, de la 75C la 85E, de care nu gasesc si daca gasesc ma rod la subsuoara, asa ca am ales sa ma inghesui in 85DD.

Fetelor, fetelor, drog e DC asta si nu fac nici eu exceptie dintre drogate. Mi-as spune parerea despre amante si sotii... daca ar folosi cuiva, dar pentru lucrari de diploma nu debitez, fara plata...

Va pup, si va citesc pe nerasuflate, ca asa-i cu drogu!

Pentru Marius, si pentru Olguta, Kay, Fomalhauti, Conchita, Martie, Maru , you made my sunday night!!!

EDIIIIIIIIIIT!!!! m-am prins, e de fapt un test al unor soti care asteapta fraierele de neveste sa se destainuie pe DC, poate - poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

gaia nevia, esti bestiala! pupici multipli!
olgutza, sa it traiasca hasbandu ala tinerel si iubit, sa va bucurati de multi ani impreuna!
in rest? a trebuit sa stau deoparte, am intrat in sevraj, credeam ca nu apuc ziua de maine daca nu citesc, vad ca ati dublat nr de pagini, va lasai la 12, si uite unde sunteti!

acu mi-am luat drogu, mi-am pregatit hainele pentru saptamana ce vine, am aruncat la iepurele vizitator ceva treats pentru...cai, ca nu am avut nici o bucata de morcov, nimic...si acum ma pregatesc de un dus (oficial ma uit la Kooza, da stiti voi ce fac defapt)

suntem pe calea cea buna: am convinsa fatuca asta fresh si naiva sa il lase pe bosho, ca sunt sigura ca ofteaza 10 dupa ea si ea nu-i vede. Au mai aparut 2 amante, una intrata doar sa ne zic sac! iar alta sa ne zica cum e sa fii amanta si sotie (mai, ce noroc pe sot: are parte de nevasta aranjata, gatita, lustruita, si mai crede ca e pentru el)...maine cand am sa am timp sa intru sa va vaz...cine stie ce suprize imi mai pregatiti!

kay, martie, somn usor!
olgutza, petrecere frumoasa!

Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Nici eu nu's convinsa absolut deloc ca tipele sunt reale. Dc ar fi, oricum Natasha e aia mai simpatica, iar ana aia obraznica. :)) Deci ar putea fi asa un experiment facut de ele, amanta buna/amanta rea (bad cop/good cop ) Nu cred nici ca o discutie pe un forum te poate convinge in doua zile sa renunti la o relatie.

Altfel, asa teoretic, as tinde sa dau dreptate Sanzianei. Cred ca si lipsa tatalui poate avea o influenta, dar ar fi doar una dintre posibilele cauze, nu singura. Multe alte evenimente din adolescenta sau copilarie, combinate cu personalitatea, pot duce la lipsa increderii in sine si tot ce decurge de aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anna23 spune:

Nu m-am ingrasat draga mea,mi-am facut implant sa corectez un defect.Am spus clar,nu am vrut sani mai mari,ci sani egali.Eu stiu ca e ceva normal sa difere putin marimea,dar mie mi se parea ca la sanii mei diferenta era destul de vizibila si am vrut sa corecteze nenea doctoru' unde doamnei natura i-a dat cu virgula la calcule.Si asa mi s-a facut implant,ceva mai mult in stangul ca sa ajunga la dimensiunea sanului drept,si putin in dreptul ca sa nu raman cu un san cu aspect natural si unul care sa para silicon curat.De aia e o diferenta atat de mica de marime.Acum na,v-am dezamagit ca nu mi-am pus de la 80B direct 85DD!Adevarul e ca as fi fost si mai si decat ma "laudati" pe aici cu 85DD la 1.68m...
Nu mai stiu cine zicea pe pagina 19-20 ceva de genul ca nu fac curatenie,nu gatesc bla bla.Ei bine am facut o curatenie azi de dimineata de mai-mai sa ma confundati cu o sotie...de la distanta,bineinteles,ca de aproape imi vedea olguta machiajul dat cu spaclul si ma dadea de gol!Unde mai pui ca am o alergie la praf si vrand nevrand tre' sa sterg praful macar si ca mai sunt si mandra posesoare a unui ghemotoc de blanita dupa care trebuie sa strang constant nu numai fire de par deci...Si pentru ca ultimul laudator mi-a murit(a cazut mai devreme de pe balcon,se cocotase acolo sa-mi admire machiajul strident,rochia cu nasturi rupti sa se vada siliconu' dom'le si bineinteles boticul tuguiat),am si gatit astazi!Nu stiu sa gatesc prea multe,nu cine stie ce mancaruri mai elaborate sa zicem,dar n-am dat niciodata foc bucatariei si azi am facut niste ficatei cu vin lamaie si alte nebunii,plus niste clatite pe care vecina mea de 40-50 de ani careia ii plimb eu cainele din cand in cand,mi le-a laudat.Si m-a si pupat si mangaiat pe crestet ca tot ziceati voi pe aici sa nu ma astept la asa ceva de la voi.Na ca nu a fost nevoie!S-a gasit altcineva!

Mergi la inceput

Si Olguta...iti dau eu tie 2000-3000(mai mult nu ca vreau sa strang bani pentru ceva)daca tu ca detectiv ce zici ca esti ti-ai dezvalui identitatea,ai spune si pentru ce companie lucrezi,pe un forum.Promit discretie maxima si sa vin aici si sa ma pun sa "dau tot din casa".S-o crezi tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

pai Anna, si de ce ai nevoie de approvalul nostru? de ce cauti pe un forum cu neveste cu fundu-n tetra, copii atandu-le de tzatze, care miros a ceapa prajita si a detergent de wc? sa te lauzi ce cool e sa fii amanta? ei, nu prea e de lauda, ca uite cercu tot pe destu nostru este, contul tot comun ieste, hasbandu tot acasa ajunge! (na, cu avantaju ca auc stie noi trickuri in pat si ne trainuieste si pe noi sub plapuma!)

Anna draga, nu prea merge facutu de curatenie duminica cu mersu in club sambata noaptea...pe undeva povestea are niste gauri mai mari ca alea de ciorap...da noi sa fim sanatosi, ca mai invioraserati oleaca forumu asta...

Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

am fost in club vineri seara...dar v-a dat subiectul asta programul peste cap ca vad ca numai aici stati si ati mai uitat ce si cand s-a intamplat...
si nu stiu ce approval ti se pare tie ca astept,dar TI SE PARE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

www.tenable.net

firma
amu...contul din banca ti-l dau in pm ca sa poti trimite gologanii.
eu ma multumesc cu-o mie

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Amintiri de alta data...

Mergi la inceput