Ne-am procopsit!
Raspunsuri - Pagina 28
sirimie spune:
mai sint si eu pe aici
astia folosesc alegerile europarlamentare sa se masoare pentru presedintie
base cui face campanie, lui pdl sau lu' eba?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Donati 2% din impozit pentru Andei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana Aicea pe nimeni nu mai intereseaza subiectul. |
Ba pe mine ma intereseaza :).
Si, daca va mutati pe telefon, treceti si numarul meu la cc :)).
Rufus spune:
citat din mesajul lui iileana ... la o adica, intre Base si Crin, primul ar fi ala educatu', desteptu', intelectualu'. |
Totusi, tu nu vrei altceva mai bun?
Vad ca nu exista decat doi: Basescu si Antonescu. Daca primul e cum zici ca e, de ce musai Antonescu la rand? Adica, daca zici: "mie de asta-mi place, fie ce-o fi", nu mai zic nimica; dar daca zici ca nici asta nu e mai breaz, de ce te poticnesti intre doi prosti? Ca nu pricep! Cui foloseste ca dovedesti ca unul e mai prost ca altul?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
iileana spune:
citat din mesajul lui Rufus Cui foloseste ca dovedesti ca unul e mai prost ca altul? |
Traficului pe DC .
Bineinteles ca mi-as fi dorit ceva mai bun.
De la bun inceput am spus ca asta aleg de pe taraba de oferte in acest moment.
Despre ce-o fi in caz de alt moment si/sau alta oferta, nu am cum sa ma exprim, ca nu-s cititoare in stele :))).
A, si nu io am inceput!!!!!!
base cui face campanie, lui pdl sau lu' eba? |
Base - pdl-ului si Eba - lui Base.
Rufus spune:
citat din mesajul lui iileana De la bun inceput am spus ca asta aleg de pe taraba de oferte in acest moment. Despre ce-o fi in caz de alt moment si/sau alta oferta, nu am cum sa ma exprim, ca nu-s cititoare in stele :))). |
Cititoare in stele nu esti, dar mie imi scapa logica asta: "il votez pe prostul asta, ca altceva n-am ce".
Nu stiu daca-i mai corect, dar eu zic: "nu votez cu prostii astia, votez numai daca (si cand) o aparea unul mai rasarit.
In fine...
Mie Antonescu imi era indiferent. Intr-adevar, nu s-a remarcat cu nimic in viata lui, am auzit de el cand a fost ministru. Nici macar faptul ca a fost un ministru prost nu m-a impresionat, in fond majoritatea ministrilor, din toate partidele, n-au facut nimic bun.
Dar, aseara ma uitam cu gura cascata la actuala lui partenera cum a luat foc cand un partener de discutie a spus ca n-a facut nimic ca ministru. Si, din putzul gandirii ei, perla a iesit: pe timpul mandatului sau Romania a obtinut cele mai multe medalii olimpice. Acuma, ce-i drept, la "alura" pe care o are, doamna nu pare a avea prea multa legatura cu sportul, dar, macar ca intelectual, speram sa stie ca Olimpiadele se tin din 4 in 4 ani si ca, oricum, un sportiv medaliat la acea Olimpiada s-a pregatit pentru asta cu multi ani inainte ca Antonescu sa faca minuni prin ministerul ala.
Asa ca, dintr-o data, intre suvoaiele de intelepciune debitate de femeile din partid, pe care le asculti cu ochii inchisi ca sa nu vezi figura celei care debiteaza, Antonescu mi-a devenit antipatic. E drept, m-a ajutat si el, atunci cand s-a alaturat celor pentru care politica buna inseamna "jos Basescu", dar banuiesc ca nu conteaza parerea mea pentru el.
Am, totusi, o nelamurire: de ce "greii" partidului stau pititi prin colturi, mai scriu pe la un ziar (Patriciu-pe care nu-l sufar-scrie niste aricole grozave prin ziarele patronate de el, e clar, omul e toba de cunostiinte), mai lanseaza o carte...si o lasa pe Norica, cu fatza aia de zici ca a baut toata noaptea, sa faca spume la gura la orice ora indraznesti sa deschizi tv-ul?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
iileana spune:
citat din mesajul lui Rufus "il votez pe prostul asta, ca altceva n-am ce". |
Stai un pic, ca eu nu am zis ca-i prost. (Xeno a zis, da' el nu-l vota nici daca i se parea destept ;).
Din punctul meu de vedere este o alegere mai mult decit onorabila. Nu-mi va tremura mina nici macar un pic, a indoiala, atunci cind il voi stampila.
Dar bineinteles ca era loc de mai bine, intotdeauna e loc de mai bine.
Cind chiar n-am cu cine, nici eu nu votez.
sirimie spune:
vor merge la vot numai cei care sint convinsi sa voteze cu cineva anume - ca de exemplu cu PRM sau cu EBA - , si vom fi reprezentati in parlamentul european de unii care habar nu au despre ce e vorba. pe motiv ca nu sint unii mai breji cu care sa poti vota...
adica din 2 rele alegi un al treilea incredibil de rau.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Donati 2% din impozit pentru Andei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita
Rufus spune:
citat din mesajul lui iileana Nu-mi va tremura mina nici macar un pic, a indoiala, atunci cind il voi stampila. |
Ei, in acest caz, sunt lamurit.
Din cele scrise de tine intelesesem altceva, dar se vede treaba ca n-am citit cu atentie.
iileana spune:
Ca sa fii si mai lamurit, iti pot spune ca nici cind l-am stampilat pe Basescu, acum 5 ani, nu mi-a tremurat mina :))). Nici macar un pic. :))).
Rufus spune:
citat din mesajul lui iileana Ca sa fii si mai lamurit, iti pot spune ca nici cind l-am stampilat pe Basescu, acum 5 ani, nu mi-a tremurat mina :))). Nici macar un pic. :))). www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Sau, cu alte cuvinte: "nu votati ca mine/ca nu iese bine"