Ne-am procopsit!

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Antonescu promoveaza candidatii partidului al carui presedinte este.

Asta as mai intelege. Dar, de ce in discursurile sale ne arata ce nenorocire aduce Basescu? Ce, si ala candideaza duminica?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Rufus, se poarta campania negativa.
Nu doar de catre Antonescu. Se pare ca doar asa cred politicienii nostri ca ajung la inima votantului :).
Bine, Antonescu mai spune si altele prin discursurile lui, da' alea nu-s date la tv, ca nu fac audienta. Se decupeaza otv-istic fix ce se considera ca prinde la public.
Cind v-am zis ca toti ne considera prosti....
----------------

Citat:
...ce ne dorim de la cei pe care i'am votat. Eu o justitie europeana in Romania

Xenocid, in numele participantilor la discutie, iti urez din suflet indeplinirea tuturor dorintelor....dar....crezi ca tura asta ti-ai ales chiar cel mai potrivit personaj s-o faca? : www.inpolitics.ro/articole/40828/Incredibil-Regina-Anticoruptiei-sponsorizata-de-penalul-Mantog.html" target="_blank"> „Regina Anticoruptiei”, sponsorizata de penalul Mantog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:

Citat:
...ce ne dorim de la cei pe care i'am votat. Eu o justitie europeana in Romania

Xenocid, in numele participantilor la discutie, iti urez din suflet indeplinirea tuturor dorintelor....dar....crezi ca tura asta ti-ai ales chiar cel mai potrivit personaj s-o faca? : www.inpolitics.ro/articole/40828/Incredibil-Regina-Anticoruptiei-sponsorizata-de-penalul-Mantog.html" target="_blank"> „Regina Anticoruptiei”, sponsorizata de penalul Mantog

Daca a zis Ponta inseamna ca e adevarat! Cum e adevarat si faptul ca atunci cand era mica a baut un www.ciutacu.ro/articol/o-tarie-mica-te-tine-teapan-pe-doctrina/" target="_blank">whiskey. Bine ai venit in lumea celor care ii vad Monicai Macovei o alta www.adevarul.ro/articole/2007/de-ce-nu-s-o-fi-facut-monica-macovei-cacanar.html" target="_blank">cariera.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Bine ai venit in lumea celor...

Xenocid, tu chiar crezi ca nu stiam de toate acele "confetti"? Si cu "alcoolul", si cu "procurorul comunist", si cu "uluitoarele greseli", si cu "casa parintilor"? Daca nu le folosesc la tot pasul (ca altii confetti gen repetentul/chiulangiul/etc) e pentru ca nu discut la nivel de ultras, de galeria lu' hai rapidu'. Am oaresce respect pentru interlocutor, pacat ca sentimentul nu e reciproc.

Privitor la articolul pe care l-am citat anterior, mi se pare amuzant cum se straduieste D-na Macovei sa nu-si asume conditia, cea de membru PD-L. Ea tot ONG-ista se considera.

Mergi la inceput

Miicimea intelectuala a lui Crin care se zarea deja in timpul facultatii unde a repetat 50% din anii de studiu a fost confirmata de evolutia sa ulteriora. Daca am ajuns azi sa'l incurajam si sa'l prezentam drept singura solutie politica pentru Romania inseamna ca Vanghelie a invins.

Intr'o tara cu minima cultura politica Crin Antonescu nu trecea de pagina 5 a tabloidelor. Asa ne amagim ca atunci cand televiziunile iau camerele de pe el devine brusc magistral in discurs pentru a cadea imediat in lalaiala ridicola cand intra din nou in cadru.

Mergi la inceput

Asta vrei?
Bun, atunci asta sa fie!

Citat:
Miicimea intelectuala a lui Crin care se zarea deja in timpul facultatii unde a repetat 50% din anii de studiu

Am urmarit povestea repetentiei lui Crin Antonescu, data-n vileag de vigilentul Ioan T Morar, inca din prima faza.
Am aflat o sumedenie de lucruri interesante, multumita raspunsurilor cititorilor: despre "performantele" lui Base in liceu, sau care-i adresa unde ma pot desfata cu odele patriotarde compuse de ITM (sef de promotie, de felul sau) inainte de '89, :)))), etc, etc.
Si, mai ales, am aflat, da, am aflat si motivele pentru care Crin Antonescu a ales sa amine terminarea facultatii (asta dupa ce a fost, in liceu, olimpic national la istorie si la romana, dupa ce a intrat printre primii la facultate, dupa ce a terminat primul an cu 9,80 si primul semestru din anul 2 cu peste 9). Daca va intereseaza sa criticati in cunostinta de cauza, puteti sa aflati si voi. Io nu va spun, ca iar se trezesc unii-altii sa-i reproseze lui Crin ca vrea sa fringa (intentionat & din calcul & din cinism, of corz) inima telenovelistelor cu asemenea dezvaluiri triste din trecutul sau. El, oricum, vad ca a trecut sub tacere motivatia primei repetari. Asa o sa fac si eu

Marea dezvaluire este in doo feluri:
- totalmente inutila: nu cred ca acest detaliu al biografiei lui Crin Antonescu de-acu' un sfert de secol modifica intentia cuiva de a-l vota/a nu-l vota.
- cu desavirsire comica -pentru ca se iteste, prin reducere la absurd (dar ce absurd!!!:), concluzia stupefianta ca, la o adica, intre Base si Crin, primul ar fi ala educatu', desteptu', intelectualu'. Adeka ala de vorbeste cu "tiganca imputita", 'gaozari", care joaca geampareaua la chefuri si bea sprituri cu Becali, ei, ala e intelectualu' model, iar astalalt, care stie greaca veche, e o loaza.

Citat:
Intr'o tara cu minima cultura politica Crin Antonescu nu trecea de pagina 5 a tabloidelor.

Ai vazut tu liberali la mici si bere, tunzind oi, purtind clop si dind cu palaria de pamint, pozindu-se cu turistii la munte sau la mare, jucind in hore cu 10.000 de persoane?
Nu, pentru ca ei fac, sau macar incearca sa faca, o altfel de politica. Ne-balcanica.

Bonus: "Intr'o tara cu minima cultura politica", un cetatean ca Basescu nu ar ajunge presedinte, poate doar la un circ.

Asa ca ma scutesti, rogu-te, cu genul asta de indignare de trei lei (vechi).

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
Intr'o tara cu minima cultura politica Crin Antonescu nu trecea de pagina 5 a tabloidelor.

Ai vazut tu liberali la mici si bere, tunzind oi, purtind clop si dind cu palaria de pamint, pozindu-se cu turistii la munte sau la mare, jucind in hore cu 10.000 de persoane?
Nu, pentru ca ei fac, sau macar incearca sa faca, o altfel de politica. Ne-balcanica.

Am vazut altceva. Am vazut un absolvent contra-cost al unei prestigioase universitati - in prezent desfiintata numit ministrul justitiei (nu spun in locul cui). Un alt absolvent de Instalatii Sanitare cu vasta experienta in amenajari interioare de santier numit ministrul al educatiei. Toate astea in regimul liberal sub conducerea unui presedinte si al unui vicepresedinte ambii repetenti.

Recent CAntonescu isi lua aura de dizident in PNL spunand ca a protestat la numirea lui Adomnitei ca ministrul. Cu ce succes? Care a fost efectul actiunii sale? Ca pana nu s'a dus ala cu avionul la nunta si nu s'a bagat peste rand la moastele paraschivei nu au gasit motiv sa'l schimbe!

Mergi la inceput

Citat:
Cu ce succes?

Cu succesul ca era sa fie zburat din partid. El, Antonescu.

In tot cazul, prezentul ar trebui sa te multumeasca. Adomnitei a fost demis, guvernarea PNL a fost sanctionata de electorat, partidul ajungind in opozitie, Tariceanu a fost sanctionat de propriu-i partid si si-a pierdut pozitia de conducere. Au platit toti.

In prezent, iarba-i verde si pasarelele ciripesc.
Tara e guvernata, cu remarcabile rezultate, de Alianta FSN, sustinuta de o incredibil de larga majoritate parlamentara; la conducerea oricarui ghiseu la care a ajuns electricitatea a fost numit un stripper, un preot, un orice numa' carnet de partid sa aiba, (de partidul potrivit, desigur); presedintele-saltimbanc e pe cale sa cistige un al doilea mandat, dreptatea (ta) a invins!!!!!

Nu inteleg de ce esti indignat, lucrurile s-au rezolvat cum nu se poate mai bine pentru tine.

Mergi la inceput

Macar am cazut de acord ca sintem luati de prosti de toti politicieni!?

Ca www.inpolitics.ro/articole/40827/EXCLUSIV-Nicolai-Guvernul-pregateste-legalizarea-prostitutiei-prin-ordonanta.html" target="_blank">exemplu uitati cum vrea Norica sa intre in legalitate Parlamentul European!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Macar am cazut de acord ca sintem luati de prosti de toti politicienii!?

Da.
Mai trebuie adaugata remarca: nici nu prea ne mai pasa.

De alegerile europarlamentare i se rupe neamului fix in paish'pe. Daca ziua de luni, 8 iunie, e nelucratoare, cum am auzit, la vot n-o sa mearga nici dracu'. Aia 25% prognozati ca prezenta la vot sint un vis irealizabil.

Aicea pe nimeni nu mai intereseaza subiectul. La topicul asta am ramas doar noi doi, sa ne ratzoim unul la altul. Am putea continua la telefon, ca irosim de pomana bitzii forumului.

Mergi la inceput