Ne-am procopsit!

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

D) este condamnat pentru frauda din bani publici

happy now?
-----------------------

... da' stiu ca ti-ai gasit si tu cu cine sa tii... ... OMG !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Am inteles. Este condamnat pentru frauda din banii publici ca atunci cand esti prins fara bilet in tramvai.

De ce urla crin in campanie atunci ca Videanu este ministrul "condamnat penal"!? Pentru ca'si considera alegatorii prea prosti ca sa gandeasca si un vot in plus scuza orice. Asta nu e noua calea a politicii romanesti ci vechea hazna in care crin s'a dospit bine 18 ani si 4 mandate!

Parerea mea despre videanu: un incompetent extrem de abil. Probabil foarte corupt. Nu e condamnat penal insa. Imi pare rau! La propriu!

Si mai e o diferenta intre noi. Mie nu mi s'a promis nimic nou si prin urmare nu pot fi dezamagit.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid
Asta nu e noua calea a politicii romanesti ci vechea hazna in care crin s'a dospit bine 18 ani si 4 mandate!

as adauga: crin si altii, majoritatea politicienilor

dar e gresit sa dai un vot negativ
nici unii nici altii care se improasca cu noroi nu au dreptate

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Mergi la inceput

Citat:

Asta nu e noua calea a politicii romanesti ci vechea hazna in care crin s'a dospit bine 18 ani si 4 mandate!

Wow, da' te-ai inflacarat, nu gluma.

Ce-ti facu, mai, bietul Crin? Crezi ca daca miine il impuscam, o sa-ti fie mai bine? Crezi ca daca-i impuscam si pe aia 15% de intentioneaza sa-l voteze, o sa-ti fie mai bine????

Incerci un ceiut de tei, ceva?
Vezi ca Antonescu nu-i un pericol pentru El Comandante decit daca ajunge in turul 2, ceea ce incep sa cred ca n-o sa se intimple. Asa ca te intrebuintezi de amoru' artei, ti-ai ales o tinta falsa.

Citat:
Si mai e o diferenta intre noi. Mie nu mi s'a promis nimic nou si prin urmare nu pot fi dezamagit.

Sint foarte multe diferente intre noi.
Lasa, nu-mi purta tu de grija. Nu sint dezamagita de Antonescu. Am avut grija ce iluzii imi fac .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana
Am avut grija ce iluzii imi fac .

Am vazut!
Important este sa primim ceea ce ne dorim de la cei pe care i'am votat. Eu o justitie europeana in Romania iar tu 30 de SMS'uri incluse in abonament si 5c/minut pentru apelurile in retelele mobile.
Adevarul e ca tu esti mult mai bine plasata pentru a'ti vede visul cu ochii

care se maimutareste ca un maimutoi. Bai, asta nu e in stare nici macar sa rada ca lumea de un adversar!

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Aoleu, parca mi-a fost gura aurita!
Toti o apa si-un pamant!
Va faceti voi ca nu ati citit ultimul meu post, dar eu va spun ca nu-i iert si nu ma mai duc la vot ca nu mai am pe cine vota!

Mergi la inceput

Xeno, poate n-ai sesizat.
Duminica sint alegeri pentru parlamentul european.
Crin nu candideaza.
El va candida de-abia la prezidentiale.
Da?
Iti fac un desen?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Va faceti voi ca nu ati citit ultimul meu post, dar eu va spun ca nu-i iert si nu ma mai duc la vot ca nu mai am pe cine vota!

B.nica, eu am citit postul tau, dar am impresia ca si inainte PD-l-ul sustinea proiectul Rosia Montana. Sulfina Barbu, ministrul mediului, in orice caz. Asa ca nu-mi dau seama de ce te superi de-abia acum.

Altceva vroiam sa-ti spun: ai avut o intuitie de geniu cind ai ales titlul topicului! Desi am ajuns foarte departe de subiectul initial, titlul se potriveste manusa!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
Crin nu candideaza.

Atunci ce naiba cauta pe toate afisele si pe toate posturile Tv, de ma si sperie cu ochii aia de peste fiert???

(Scuze, nu e o interventie intre tine si xeno!)

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
Crin nu candideaza.

Atunci ce naiba cauta pe toate afisele si pe toate posturile Tv, de ma si sperie cu ochii aia de peste fiert???

Antonescu promoveaza candidatii partidului al carui presedinte este.

Ca si Geoana.

Ca si Basescu - el, insa, e ceva mai subtil, ca nu-i permite Constitutia s-o faca pe fata. La alegerile europarlamentare precedente se gasise o solutie chiar haioasa de a marca prezenta lui Basescu de pe afis printr-o absenta. Va amintiti de dirigintele "ocupat cu referendumul"? :)

Mergi la inceput