Ne-am procopsit!

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Xeno, stii care-i diferenta dintre noi?

Eu, daca o sa ma ostenesc sa votez, o sa promovez o persoana care www.evz.ro/europarlamentare/adina-valean-„parlamentul-national-a-ramas-in-epoca-de-piatra”/" target="_blank">stie ce (si de ce) face in parlamentul european.

Tu, daca o sa te ostenesti sa votezi, o sa promovezi o persoana care se pricepe la www.youtube.com/watch?v=1x1gOiQ0KyI" target="_blank">stand-up comedy si cu care, macar intr-o privinta, nu esti de acord.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

In conditiile astea cum sa nu te duci la vot!? Eu ma duc si votez cu Monica. Asta cu riscul de a ma alege si cu un senil ca stolo si'un debil ca tru. Dar cel putin asa o mana de borfasi autohtoni vor transpira nu doar pe bloguri ci si prin salile de judecata.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Iti urez (si imi urez) sa ai dreptate ca o mina de borfasi vor simti ceva daca Monica va ajunge europarlamentar. Eu sincer ma indoiesc. Mai ales din urmatorul motiv: in cazul asta si borfasii PDL ar avea de suferit, or ei nu au nici un interes sa li se intimple ceva rau pina la urmatoarele alegeri parlamentare (nu ca s-ar fi instalat acum, dar se simt mai confortabil).

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

.... o mina de borfasi vor simti ceva daca Monica va ajunge europarlamentar. Eu sincer ma indoiesc.

Si eu.
Dar din alt motiv. Chiar daca as avea naivitatea (nu o mai am) de a crede in stindardul PD-L cu lupta anticoruptie si in strigatul de lupta "la tzepe!!!!", nu vad cum D-na Macovei, de-acolo, de la Bruxelles, va putea pune treaba pe roate aici, in justitia romaneasca. Practic vorbind.
Daca exista aceasta intentie, o numeau ministru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

.... o mina de borfasi vor simti ceva daca Monica va ajunge europarlamentar. Eu sincer ma indoiesc.

Si eu.
Dar din alt motiv. Chiar daca as avea naivitatea (nu o mai am) de a crede in stindardul PD-L cu lupta anticoruptie si in strigatul de lupta "la tzepe!!!!", nu vad cum D-na Macovei, de-acolo, de la Bruxelles, va putea pune treaba pe roate aici, in justitia romaneasca. Practic vorbind.
Daca exista aceasta intentie, o numeau ministru.

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

sunt d'acord cu tine!
Nu stiu, dar parca se contureaza ideea ca promit, pleaca, iar de la o asaaaaa distanta chiar ca nu se vor vedea roadele!
Ca si parlamentarii, ce reprezinta anumite zone geografice, judete....ii mai vede cineva pe la cabinetele locale?!

Cri mami de Ale ( 2003) & +27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Gata, m-au pierdut de musteriu!
Daca PD-L sustine proiectul Rosia Montana eu nu mai voi vota cu ei nici la europarlamentare, nici la prezidentiale(adica nu voi vota candidatul sustinut de ei)!
Este revoltator!
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/853346/CALIN-HERA-Cianura-cu-zaharelul/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:

Xeno, stii care-i diferenta dintre noi?

Sintem unu' mai optimist ca altu' ?

Da' ce crezi ca lista PNL e scutita de idioti adiacenti? Crezi ca norica isi ia nepoata in parlamentul european? Sau ca dumnezeu chiar merge cu nefericitul ala de Obi Wan pus pe lista doar pentru ca e protestant? Singura persoana de pe lista PNL care merita ascultata e Renate Weber. Restul sint cazaturi sau tiitoare (da' stiu! sa'mi fie rusine!)

Monica la Bruxelles, unde se mentine mecanismul de verificare pe justitie e mult mai eficienta decat pe orice post din Romania. De asta turbeaza si Frunda, si Severin si cel mai grav Nastase. E de urmarit si Cristian Preda chiar daca pentru inceput mi se pare cam neconvingator. Oricum a scris mai multe carti decat a citit vreodata ultima speranta a politicii romanesti. (vezi mai jos :)

Din nou sintem luati drept prosti de toata clasa politica. Uitati www.realitatea.net/antonescu--romania-e-condusa-de-doua-haite--ce-incearca-sa-imparta-romania-ca-si-cum-ar-fi-mosia-lor_529336.html" target="_blank">discurs de campanie europarlamentara. In afara de a declara in PE oaia specie protejata si a interzice taierea (!?) ei nu vad cum repetentul ar putea rezolva problemele care le acuza.

Mergi la inceput

Citat:

Uitati www.realitatea.net/antonescu--romania-e-condusa-de-doua-haite--ce-incearca-sa-imparta-romania-ca-si-cum-ar-fi-mosia-lor_529336.html" target="_blank">discurs de campanie europarlamentara.

Ai citit tot, sau te-ai oprit la titlu? Ce zici de Videanu? Pai Seres si Atanasiu au fost demisi inca din faza de banuiala. Videanu isi pastreaza bine-mersi postul de ministru, condamnat penal fiind!!! D-na Macovei nu zice nimic? Tz-tz-tz, ce ti-i si cu dublele standarde....

Altfel, nah, ce sa zic. Discurs de campanie. Cam retinut, as zice, comparativ cu dezlantuirea de energii si talente PD-L-iste:

Pai cred ca ramine cum am stabilit. De-o fi sa fie, daca n-om avea alta treaba duminica, eu ii votez pe-ai mei, tu www.inpolitics.ro/articole/40752/Luni-1-iunie-Dosar-de-candidat.html" target="_blank">pe ai tai. Naiba stie la ce ne-o folosi, da' speranta moare ultima.

P.S. Ma intristeaza sa vad in ce masura s-a lipit de tine slang-ul blogurilor pedeliste, si-nca ale celor specializate in articole de genul "scuipati aici". :(

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Uitati www.realitatea.net/antonescu--romania-e-condusa-de-doua-haite--ce-incearca-sa-imparta-romania-ca-si-cum-ar-fi-mosia-lor_529336.html" target="_blank">discurs de campanie europarlamentara.

Ai citit tot, sau te-ai oprit la titlu? Ce zici de Videanu? D-na Macovei nu zice nimic? Tz-tz-tz, ce ti-i si cu dublele standarde....

Adrian Videanu este sa inteleg condamnat penal printr'o sentinta civila (care nici macar nu e definitiva). Si Monica nu ia atitutdine

Da' trebuie sa recunosc ca da bine la naivi - Ministrul Condamnat Penal.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Ai citit tot, sau te-ai oprit la titlu? Ce zici de Videanu? D-na Macovei nu zice nimic? Tz-tz-tz, ce ti-i si cu dublele standarde....

Adrian Videanu este sa inteleg condamnat penal printr'o sentinta civila (care nici macar nu e definitiva). Si Monica nu ia atitutdine

Da' trebuie sa recunosc ca da bine la naivi - Ministrul Condamnat Penal.

Xeno, ministrii din cabinetul Tariceanu au fost demisi in faza de simpla suspiciune!!!! Ca cica asa e in tarile civilizate, ni se spunea, pina la lamurirea situatiei ei trebuie indepartati. A, in cazul nostru, indepartati au ramas si dupa lamurirea situatiei - NUP.

Da' te-ai oprit si tu la ce era mai simplu in postarea mea. Nici p-asta n-ai citit-o pina la capat, este?

Mergi la inceput

Ileana. Intrebare:

Astazi 02/05/09 este Videanu Adrian condamnat penal!?
A) Da
B) Nu
C) Nu stiu dar zic DA

Mergi la inceput