Ne-am procopsit!
Raspunsuri - Pagina 25
iileana spune:
Xeno, stii care-i diferenta dintre noi?
Eu, daca o sa ma ostenesc sa votez, o sa promovez o persoana care www.evz.ro/europarlamentare/adina-valean-„parlamentul-national-a-ramas-in-epoca-de-piatra”/" target="_blank">stie ce (si de ce) face in parlamentul european.
Tu, daca o sa te ostenesti sa votezi, o sa promovezi o persoana care se pricepe la www.youtube.com/watch?v=1x1gOiQ0KyI" target="_blank">stand-up comedy si cu care, macar intr-o privinta, nu esti de acord.
sirimie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid In conditiile astea cum sa nu te duci la vot!? Eu ma duc si votez cu Monica. Asta cu riscul de a ma alege si cu un senil ca stolo si'un debil ca tru. Dar cel putin asa o mana de borfasi autohtoni vor transpira nu doar pe bloguri ci si prin salile de judecata. Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Iti urez (si imi urez) sa ai dreptate ca o mina de borfasi vor simti ceva daca Monica va ajunge europarlamentar. Eu sincer ma indoiesc. Mai ales din urmatorul motiv: in cazul asta si borfasii PDL ar avea de suferit, or ei nu au nici un interes sa li se intimple ceva rau pina la urmatoarele alegeri parlamentare (nu ca s-ar fi instalat acum, dar se simt mai confortabil).
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Donati 2% din impozit pentru Andei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita
iileana spune:
citat din mesajul lui sirimie .... o mina de borfasi vor simti ceva daca Monica va ajunge europarlamentar. Eu sincer ma indoiesc. |
Si eu.
Dar din alt motiv. Chiar daca as avea naivitatea (nu o mai am) de a crede in stindardul PD-L cu lupta anticoruptie si in strigatul de lupta "la tzepe!!!!", nu vad cum D-na Macovei, de-acolo, de la Bruxelles, va putea pune treaba pe roate aici, in justitia romaneasca. Practic vorbind.
Daca exista aceasta intentie, o numeau ministru.
CRIXIA spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
Si eu. Dar din alt motiv. Chiar daca as avea naivitatea (nu o mai am) de a crede in stindardul PD-L cu lupta anticoruptie si in strigatul de lupta "la tzepe!!!!", nu vad cum D-na Macovei, de-acolo, de la Bruxelles, va putea pune treaba pe roate aici, in justitia romaneasca. Practic vorbind. Daca exista aceasta intentie, o numeau ministru. www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
sunt d'acord cu tine!
Nu stiu, dar parca se contureaza ideea ca promit, pleaca, iar de la o asaaaaa distanta chiar ca nu se vor vedea roadele!
Ca si parlamentarii, ce reprezinta anumite zone geografice, judete....ii mai vede cineva pe la cabinetele locale?!
Cri mami de Ale ( 2003) & +27 sapt
b.nica spune:
Gata, m-au pierdut de musteriu!
Daca PD-L sustine proiectul Rosia Montana eu nu mai voi vota cu ei nici la europarlamentare, nici la prezidentiale(adica nu voi vota candidatul sustinut de ei)!
Este revoltator!
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/853346/CALIN-HERA-Cianura-cu-zaharelul/
xenocid spune:
citat din mesajul lui iileana Xeno, stii care-i diferenta dintre noi? |
Sintem unu' mai optimist ca altu' ?
Da' ce crezi ca lista PNL e scutita de idioti adiacenti? Crezi ca norica isi ia nepoata in parlamentul european? Sau ca dumnezeu chiar merge cu nefericitul ala de Obi Wan pus pe lista doar pentru ca e protestant? Singura persoana de pe lista PNL care merita ascultata e Renate Weber. Restul sint cazaturi sau tiitoare (da' stiu! sa'mi fie rusine!)
Monica la Bruxelles, unde se mentine mecanismul de verificare pe justitie e mult mai eficienta decat pe orice post din Romania. De asta turbeaza si Frunda, si Severin si cel mai grav Nastase. E de urmarit si Cristian Preda chiar daca pentru inceput mi se pare cam neconvingator. Oricum a scris mai multe carti decat a citit vreodata ultima speranta a politicii romanesti. (vezi mai jos :)
Din nou sintem luati drept prosti de toata clasa politica. Uitati www.realitatea.net/antonescu--romania-e-condusa-de-doua-haite--ce-incearca-sa-imparta-romania-ca-si-cum-ar-fi-mosia-lor_529336.html" target="_blank">discurs de campanie europarlamentara. In afara de a declara in PE oaia specie protejata si a interzice taierea (!?) ei nu vad cum repetentul ar putea rezolva problemele care le acuza.
iileana spune:
citat din mesajul lui xenocid Uitati www.realitatea.net/antonescu--romania-e-condusa-de-doua-haite--ce-incearca-sa-imparta-romania-ca-si-cum-ar-fi-mosia-lor_529336.html" target="_blank">discurs de campanie europarlamentara. |
Ai citit tot, sau te-ai oprit la titlu? Ce zici de Videanu? Pai Seres si Atanasiu au fost demisi inca din faza de banuiala. Videanu isi pastreaza bine-mersi postul de ministru, condamnat penal fiind!!! D-na Macovei nu zice nimic? Tz-tz-tz, ce ti-i si cu dublele standarde....
Altfel, nah, ce sa zic. Discurs de campanie. Cam retinut, as zice, comparativ cu dezlantuirea de energii si talente PD-L-iste:
Pai cred ca ramine cum am stabilit. De-o fi sa fie, daca n-om avea alta treaba duminica, eu ii votez pe-ai mei, tu www.inpolitics.ro/articole/40752/Luni-1-iunie-Dosar-de-candidat.html" target="_blank">pe ai tai. Naiba stie la ce ne-o folosi, da' speranta moare ultima.
P.S. Ma intristeaza sa vad in ce masura s-a lipit de tine slang-ul blogurilor pedeliste, si-nca ale celor specializate in articole de genul "scuipati aici". :(
xenocid spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
Ai citit tot, sau te-ai oprit la titlu? Ce zici de Videanu? D-na Macovei nu zice nimic? Tz-tz-tz, ce ti-i si cu dublele standarde.... |
Adrian Videanu este sa inteleg condamnat penal printr'o sentinta civila (care nici macar nu e definitiva). Si Monica nu ia atitutdine
Da' trebuie sa recunosc ca da bine la naivi - Ministrul Condamnat Penal.
iileana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui xenocid
Adrian Videanu este sa inteleg condamnat penal printr'o sentinta civila (care nici macar nu e definitiva). Si Monica nu ia atitutdine Da' trebuie sa recunosc ca da bine la naivi - Ministrul Condamnat Penal. Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Xeno, ministrii din cabinetul Tariceanu au fost demisi in faza de simpla suspiciune!!!! Ca cica asa e in tarile civilizate, ni se spunea, pina la lamurirea situatiei ei trebuie indepartati. A, in cazul nostru, indepartati au ramas si dupa lamurirea situatiei - NUP.
Da' te-ai oprit si tu la ce era mai simplu in postarea mea. Nici p-asta n-ai citit-o pina la capat, este?
xenocid spune:
Ileana. Intrebare:
Astazi 02/05/09 este Videanu Adrian condamnat penal!?
A) Da
B) Nu
C) Nu stiu dar zic DA