Ne-am procopsit!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Daca tot sintem la desene animate am si eu doua:

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
Daca tot sintem la desene animate am si eu doua

din care aflam ca unul dintre purcelusii prezidentiabili se descurca onorabil in limba franceza, si ca altul are ceva dificultati in a se descurca in limba romana.

Pentru un tabloul complet, nu poate lipsi lupul. (De) mare. :).

Desigur, nu am sa propun o mostra a utilizarii, de catre dumnealui, a limbii engleze, ca-mi crapa placa de sunet, dar ne putem delecta cu un potpuriu de demonstratii ale calitatilor domniei sale - eleganta, bun simt, empatie, corecta raportare la presa, vaste cunostinte privind insemnele nationale, si, desigur, abilitate in utilizarea limbii romane:

Enjoy!

Mergi la inceput

Imi placu aia cu "sa vedem ce spunea presedintele in 1991". Da' la ce posturi te uiti si tu
Vezi? Ratasi www.hotnews.ro/stiri-politic-5730753-video-engleza-premierului-emil-boc-yes-but-you-know-aviara-gripa.htm" target="_blank">The Aviara Gripa!

Mergi la inceput

Activitatile recreative continua. Dupa desene animate, urmeaza joaca in parc:

Purcelus prezidentiabil jucindu-se in nisip.

Geoana s-a oprit la un grup de mamici si copii si a intrat in vorba cu micutii, luand de jos o grebla ca sa se joace si sa intre in vorba cu o fetita. Presedintele Senatului a schimbat insa grebla dupa cateva secunde, cand a observat ca aceasta avea culoarea albastra si, din gramada de jucarii aflata pe jos, si-a ales o lopatica rosie, cu care a incercat apoi sa se joace pentru scurt timp.
(aici).

Induiosator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Breaking news: Basescu a tuns oaia
Cu siguranta rezolva o problema complicata de stat, de fapt mai multe - ca a umblat mult azi.

Si totusi, de ce nu a mai mers in piata universitatii asa cum a promis daca nu e suspendat? Cred ca pentru a-si pastra energia ca sa tunda oile acuma

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Mergi la inceput

Citat:
Breaking news: Basescu a tuns oaia

Bravo lui! O ocupatie demna de marele lup!
....desi....pe pariu ca Becali s-ar fi priceput mai bine? :)

Plina de imaginatie a fost si initiativa lui Flutur, de a "amenaja inscriptii" pe dealuri, vizibile doar din elicopterul prezidential, din oi, spre incintarea privirilor lupului .
Tot e bine, inca nu le-a trecut prin cap sa le faca din pionieri...

P.S. Apropo de Flutur si de incintarea privirilor: de www.jurnalul.ro/stire-special/mielul-cel-fioros-si-baronul-cel-mincinos-506089.html" target="_blank">ikebana pascala va mai amintiti?

Mergi la inceput

, ne-a-pa-rat merita consemnata si faza cu www.realitatea.net/elena-basescu-vorbeste-despre-intalniri-karmatice_528647.html" target="_blank">EBA si intilnirile "karmatice"!!!
Incepe sa-mi devina chiar simpatica fata asta!

Ce rau imi pare ca se apropie de sfirsit campania electorala :(...
A fost distractiv, putea fi si mai distractiv....

Mergi la inceput

Ileana, ar trebui sa fii recunoscatoare existentei domnisoarei Basescu pentru ca iti provoaca ceea ce s'ar putea numi o revelatie continuua. Cam de cate ori te poate lua prin surprindere constatarea faptului ca un prost e prost?
Acu' subiecte d'astea sint gramada: de la afisele PNL cu poza lu' Norica la 18 ani, si de la vizita Elenei Udrea pe Muntele Athos (hahaha) pana la Paula de la Ministerul Familiei.

Dar mai sint si subiecte serioase: de ce odata pus sa deschida gura in mod constant Crin Antonescu se face zob in sondaje coborand sub partid cu 5%. Sau ce inseamna in afara de justitie privata stat minimal? Presupun ca nu se refera nici la statura lui Boc si nici la statul minimal la serviciuri.

Mergi la inceput

OK, hai sa nu ne mai ridem si sa vorbim vorbiri serioase.

Nu am cum comenta www.cotidianul.ro/solutiile_pnl_pentru_iesirea_din_criza_cota_unica_de_10_tva_de_15_si_anularea_impozitului_forfetar-86599.html" target="_blank">solutiile PNL pentru iesirea din criza. Nu ma pricep. Mie una imi suna bine.

Despre sondaje, prefer sa privesc jumatatea plina a paharului:
1. remarc scorul partidului! :). E chiar o surpriza placuta! Tinind cont ce tip de alegeri urmeaza, asta e ceea ce conteaza in acest moment.
si 2. ma bucur ca are Xeno o bucurie vazind scaderea lui Antonescu.

Dincolo de faptul ca m-a distrat, campaniei asteia electorale i-a lipsit, totusi, esenta.
Ma asteptam sa se discute ceva mai mult despre directiile principalelor grupuri politice din parlamentul european, grupuri la care partiduletele noastre sint afiliate, ca doar despre asta-i vorba acum, ce tendinta/doctrina pe plan european intaresc eu prin votul meu. Si despre cuvintul pe care-l au de spus parlamentarii romani in cadrul respectivului grup, daca-i baga careva in seama.

Ceva-ceva s-a mai vorbit, dar totul a fost inecat intr-o mare de prostii, oi tunse, palarii trintite de pamint, hore prin iarmaroace, lopatele in nisip, detalii picante, suturi in glezna, etc.

Ceea ce mi-a confirmat faptul ca sintem cam luati de prosti.
Toti.
Si de catre toti.

Ma intreb cine naiba s-o duce la vot.

Mergi la inceput

Ah...pai cineva sigur ne considera prosti. PSD'ul mi'a umplut cutia postala cu fluturasii Jos Basescu, totul scris pe un fundal de pamant crapat de seceta. Cum o sa'l dea ei jos pe Basescu de la Bruxelles si cand a lovit ultima oara seceta bucurestiul...nu stiu.

Altii mai ghinionisti au primit in cutii resturi de la campania precedenta. Ahahahha. Scula de politician (c)

In conditiile astea cum sa nu te duci la vot!? Eu ma duc si votez cu Monica. Asta cu riscul de a ma alege si cu un senil ca stolo si'un debil ca tru. Dar cel putin asa o mana de borfasi autohtoni vor transpira nu doar pe bloguri ci si prin salile de judecata.

Mergi la inceput