Ne-am procopsit!
Raspunsuri - Pagina 29
iileana spune:
, cam asa s-ar parea :))))))))))))))....
Glumesc. In acel moment Basescu era singura optiune. Nici nu vreau sa ma gindesc ce-ar fi fost daca ar fi iesit Nastase.
Precizare: cind am spus de alt moment si/sau alta oferta ma refeream la 1. mai e juma' de an. Sigur ca daca optiunea mea actuala isi da rau de tot cu stingul in dreptul imi voi reconsidera pozitia. 2. daca mai apar si alti prezidentiabili, gen Isarescu (sigur, nu el, dar ceva in genul lui) imi voi regindi pozitia.
Da' acuma vorbeam de europarlamentare. Din pacate, Simona are dreptate...
Rufus spune:
Ce sa vezi...
72% UDMR ! Urmeaza PDL 70, PNL si PSD 64% si PRM 55%.
Nici nu stiam ce optiuni am!
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
xenocid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana Sigur ca daca optiunea mea actuala isi da rau de tot cu stingul in dreptul imi voi reconsidera pozitia. |
Ma intreb cum ar arata minunea. Din moment ce faptul ca l'a declarat pe Iliescu o persoana frecventabila politic si mai mult decat atat un eventual pilon al democratiei in Romania nu te'a afectat cu nimic nimic.
EDIT: nu ratati episodul halucinant in care Cristoiu o www.jurnalul.ro/stire-editorial/ce-si-propune-elena-basescu-509675.html" target="_blank">lauda pe EBA motiv pentru care Ciutacu il mai www.ciutacu.ro/articol/ombelico-del-mondo/" target="_blank">scuipa odata.
iileana spune:
citat din mesajul lui xenocid l'a declarat pe Iliescu o persoana frecventabila politic |
mai.
L-a declarat mai frecventabil.
mai frecventabil decit alt personaj politic (sa-l mai numesc? ).
iileana spune:
Si, ca sa nu ne limitam sa plimbam de ici colo formulari-tip culese de la raspindacii portocalii, ca, nu-i asa, sintem mai destepti de-atit, sa vedem ce-a zis Crin Antonescu, de fapt, despre Ion Iliescu.
"Pentru mine, ca om politic, in fine, cetatean, om de Piata Universitatii, om care am trait cu pasiune tot ceea ce s-a intamplat la inceputul acelor ani, domnul Iliescu a fost un simbol al raului, ce sa mai discutam, al raului politic", a continuat el.
Antonescu a adaugat ca el considera si acum, "la rece", ca personajul politic, istoric Ion Iliescu "are o mare, grava responsabilitate in ceea ce a insemnat destinul Romāniei īn anii '90".
"Pot sa inteleg acum, comparandu-l cu altii, comparandu-l cu alti presedinti, cu alt presedinte, vazand ce s-a intamplat, pot sa inteleg acum conditionarile sub care toti stam, sub care statea omul politic (...) Pot sa apreciez, ceea ce nu pot aprecia la altii, la alti oameni politici din Romānia, la multi, faptul ca de la Ion Iliescu din '90 la Ion Iliescu din '96, la Ion Iliescu din 2000, din 2008, e o evolutie pe care n-ai cum sa n-o remarci si n-ai cum sa n-o respecti", a mai spus el.
sursa
xenocid spune:
Antonescu despre Iliescu: un personaj de treaba si un personaj pe care eventual s#259;-l bagi intr-o ecuatie de sustinere a democratiei din Romania.
Presupun ca asta e si parerea ta nu?
iileana spune:
citat din mesajul lui xenocid Presupun ca asta e si parerea ta nu? |
Intre noi fie vorba, tu de fapt ce vrei?
So. O luam de la capat.
bai, m-am si plictisit!!!!
Antonescu dixit: "daca in '92, '94, '96 cineva venea si mi-ar fi spus «Uite, dragul meu, va veni o vreme cand, vorbind despre Ion Iliescu, te vei raporta la el ca un model sau ca un personaj benign, ca un personaj de treaba si ca un personaj pe care eventual sa-l bagi intr-o ecuatie de sustinere a democratiei din Romānia» trebuie sa va spun ca, patimas cum sunt, cred ca s-ar fi intāmplat nenorocire, adic#259; ne-am fi apucat de pieptii hainei", a spus Antonescu.
Noul presedinte al PNL a mentionat ca, pentru el, ca om politic si ca participant la evenimentele din Piata Universitatii, Iliescu a fost un simbol al raului politic."
declaratie martie 2009
De unde tragem urmatoarele concluzii:
- poti obtine ce vrei pe lumea asta forfecind o declaratie, si scotind citate din context
- Antonescu e cam retardat, ashea. In '96, el "s-ar fi luat de pieptii hainei....etc", in vreme ce, in acelasi '96, un alt personagiu politic, mult mai istet, de buna seama, il sustinea din toate puterile pe Iliescu in alegerile prezidentiale contra lui Constantinescu, pe motiv ca recunoaste valoarea oriunde s-ar afla.
Cum cine??????
Omul care deschide lista pe care o va stampila, cu entuziasm, Xenocid, duminica.
Fir'ar ea sa fie de ipocrizie.....
xenocid spune:
Ileana am inteles. In turul doi ii vei da impacata votul lui Geoana.
Astazi Cantonescu recidiveaza. Eu ma intreb in ce tara candideaza asta ca presedinte. Ca pana una alta in asta de stau eu, Romania, suspendarea unui ministru se face de catre presedinte daca procurorii DNA sau ai Parchetului General cer aviz de incepere a urmaririi penale.
iileana spune:
citat din mesajul lui xenocid Ileana am inteles. In turul doi ii vei da impacata votul lui Geoana. |
Xenocid, ai inteles prost.
era sa adaug "ca de obicei in ultima vreme", da' mi-am amintit ca p-asta ti-am mai zis-o....
edit:
P.S. am o curiozitate. Mica. Daca oricum stii ca in turul 2 va intra Geoana, de ce te ostenesti in asa hal sa-l faci praf pe Crin Antonescu? Nu ar fi mai util pentru tine, ca fan Basescu ce esti, sa-l desfiintezi pe Geoana?