Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui iepurila
Supa o faceti cu apa plata?

Daca vrei sa faci supa in mod clasic, adica legume in apa care fierbe, NU apa plata. Apa plata are minerale, saruri, si prin evaporare creste cantiatea lor in apa ramasa.

Daca faci legume la steamer, pui in baza steamerului apa normala, nu plata, ca se depune totul pe rezistenta, si poti pasa si adauga apa plata pentru a obtine consistenta dorita.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Buna si de la noi!

Am dat azi 2 ture de lac, am hranit cupilu in parc si am ajuns acasa pe la 6

Nerantula ai incercat sa ii dai legumele diluate cu lapte de-al tau? Mihnea mananca dovlecel foarte bine, restul legumelor sunt de completare la dovlecel si nu prea e incantat de ele. Cand i-am dat morcov prima dta l-a acceptat doar dupa ce l-am diluat cu lapte, cam 3 la 1. Si tot in primele zile i-am dat zeama de supa sa bea, la care deschidea gurita(spre deosebire de morcov pe care il tolera). Si vorba cuiva de pe forum(na mai stiu cine) doar nu o sa manance tzitzi pana la 18 ani, la un moment dat va manca ceva

Andy.p mIhnea are perioade in care se trezeste la 4 si perioade in care doarme toata noaptea. Nu am reusit sa imi dau seama de motiv.

Lumi si pe mine ma pacaleste Mihnea cateodata cu foamea/somn. Asta e, ne-om prinde noi la un moment dat(sau poate incep ei sa vorbeasca )

bebeii si mamicile

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Lidia, Teo face 2 ani pe 10. Sa ma tai daca stiu ce sa-i cumpar...

De fapt nu stiu daca si cum sa ii serbez ziua. Are o perioada in dezvoltarea lui cand scosul din rutina in da peste cap rau de tot, si devine imediat plangacios, mamos, vrea in brate, se tranteste pe jos... etc, etc...

Sa chem copiii la el, e greu, fiecare are ora lui de somn, si Teo pe a lui... daca sarim peste iese cu scandal.
Sa-i fac tort si sa-l imbrac frumos doar pentru poze... hmmm...
As vrea sa ii iau ceva de care sa-si aduca aminte, dar nu exista asa ceva, o jucarie nu va rezista in timp, iar cine stie ce obiect de pastrat nu va fi apreciat de copil.

Frate, ce complicat.

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput

Am fost in parc?! Cu cine?! Cand?!

Acu pe bune, a fost tare frumos da io n-am prea inteles cine vorbea cu cine, despre ce, si mai ales... de ce?!
Neuronul meu (unde-i, unde-i?!) a luat o pauza. Doarme. Asta daca n-a plecat cumva in vacanta.
Sau s-a mutat. De tot

Feli cand a plecat a zis ceva. Io am dat din cap. Nu stiu despre ce era vorba...

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

[b]Nerantula, vin si eu cu un "exemplu" de cum NU merge diversificarea. Am inceput pe 1 martie si tot sanul e baza. Desi nici ala ziua ca e prea ocupat cu joaca.

Uite cum e la noi:

- ii dau mar fara coaja, para, morcov sa le guste; adik e clar ca e curios; ii mai rad un pic de mar de ex si-i pun pe marul pe care il molfaie ca sa prinda gustul

- daca nu deschide gura nu il fortez, nu ii indes lingurita pe furis, il las pe el. Prinde lingurita si si-o baga in gura, in nas si ne schimbam amandoi dupa aia.

- dupa fiecare tentativa de masa ii las lui paharul + lingutita sa se joace cu ele. Ia mancarea cu mana, o pipaie, si-o pune in par, etc

- ii plac cerealele mai dulci, adik nestle orez sau burtica sanatoasa fata de cele cu tapioca de la milupa. Nu papa mai mult de 40 ml laptic de la san cu 3-4 lingurite de cereale dimineata. Dar si la cereale mai zice pas uneori. Cred ca depinde si de starea lui din ziua respectiva.

Oricum, ce vroiam sa iti spun de fapt e sa nu te consumi, sa nu mai visezi sute de ml mancate de haiducel. Si eu cred ca atunci cand o sa dea de carne sa te tii.

O sa fie bine, ai sa vezi.

hi hi, nu stiu de ce e bold, ma scuzati.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Mamica ta, Cristina.

Aici sunt eu, Harri, in luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Am fost in parc?! Cu cine?! Cand?!

Feli cand a plecat a zis ceva. Io am dat din cap. Nu stiu despre ce era vorba...

Ada, mama de baieti:

da' am zis eu ceva?

glumesc, am zis ca bne vedem spre oraselul copiilor, daca urcati. Eu am plecat cu Magda (am urcat cararea de pe langa pod) si am mai ramas in zona Brancoveanu. Am sunat-o pe Ramo, dar voi erati la centrul de joaca Pampers, asa ca l-am sunat pe tati si am fost la ceva cumparaturi, apoi papa de urgenta si acum ne pregatim de baie.
A fost suuuuuper in parc, dar super scurt. Toti boboceii sunt dementiali, extrem de scumpi

Scuzati lipsa de maniere(faptul ca am dormit cu fundul la soare jumatate din timp si faptul ca am baloshit pe carucioare, mai ales la fete)
babytza: presimt mare intre cupii daca ochii soricelului se mai invart pe langa Miruna noastra

ada: cand nepoata mea a implinit 2 ani, parintii au vrut sa-i faca party, dar au realizat ca ar face degeaba, ar face petrecere pentru oameni mari, ea nu ar intelege mare lucru. Si pentru ca era feb, au plecat la munte si i-au facut toate poftele, dat cu sania, masinute etc., au plecat in trei si s-au distrat de minune.

Mamica de VLAD 19.10.2008

minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felicic76
ada: cand nepoata mea a implinit 2 ani, parintii au vrut sa-i faca party, dar au realizat ca ar face degeaba, ar face petrecere pentru oameni mari, ea nu ar intelege mare lucru. Si pentru ca era feb, au plecat la munte si i-au facut toate poftele, dat cu sania, masinute etc., au plecat in trei si s-au distrat de minune.

asa vrem si noi, sa plecam la Sambata de Sus de Pasti. Acu... sa vedem ale cui pofte le-om face...

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput

Da, si noi am ajuns in Tineretului dupa un adevarat maraton dar a meritat ca ne-am intalnit cu Babytza si David si ne-am vazut la ochisori pe viu cu Nicolici si Karinutza.

Soare, soare da' ne-a cam inrosit obrajii. Acum il dau cu crema de galbenele ca altceva nu-mi trece prin cap. Mai am prin casa niste Cicalfate de la Avene. O sa-i dau si cu asta. Karinuta, sper ca nu te-a ars prea tare soarele. Stiu ca noi am vrut sa-l furam pe tot ca asa ne-a indicat si medicul sa stam mult la soare si sa marim doza de vigantol la 4 pic dar azi chiar am vrut sa-l furam pe tot.

Mamica ta, Cristina.

Mergi la inceput

Felicic, ma bag si eu la o comanda Bimbomarket cu un scaun de masa. Iti trimit un PM cu nr meu de tel si id-ul de mess ca sa vedem cum facem.

Merci.

Mamica ta, Cristina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia
Daca vrei sa faci supa in mod clasic, adica legume in apa care fierbe, NU apa plata. Apa plata are minerale, saruri, si prin evaporare creste cantiatea lor in apa ramasa.

Daca faci legume la steamer, pui in baza steamerului apa normala, nu plata, ca se depune totul pe rezistenta, si poti pasa si adauga apa plata pentru a obtine consistenta dorita.

SARUMANA MULT. Era raaare greu... ca doar stiam teoria cu apa plata!!!! La cate biberoane fac pe zi....

Mergi la inceput