Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Good evening ladies,

Mai fetelor sunt EPUIZATA si fizic si psihic, vorba Adei, frumos dar nu mai intelegi nimic.Suntem multe si vorbim mult, ca na suntem "mueri"Dar tot nu ma las si intru si mai mult in bezna oboselii cronice., asadar eu tot o sa vin sa ma ma intalnesc cu voi si tot asa am sa ajung acasa drogy de atata buna dispozitie..Nici nu mai stiu cat am stat azi.Cred ca 6 sau 7 ore...vai de piciorusele noastre.

cristinescu Karina nu are nimic de la soare.Ceilalti bebei cum sunt oare?

nerantula da-i lu gruia linguritza sa se joace cu ea inainte de masa cand este ok cu moralul, sau un alt sfat poate merge asa...incearca dupa ce se trezeste sa-i dai ceva papa, cand e happy ca toti bebeii dimineatza si da de gust asa.Zic si eu, poate poate!
Tu ai incercat doar cerealele???

luminita Pt Mihaitza, sa-ti traiasca nepotzelul drag mami

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

remember me?
de o saptamana nu avem internet si dau numai peste incompetenti noroc ca a adus sotu' un modem de la munca ca tare dor imi era de voi

noi suntem bine, cu mancarea la fel, cand vrea papa, cand nu, ii dau lapte si gata(el asta urmareste numai lapte), din pacate a inceput sa regurgiteze din nou (banuiesc ca de la nan 2) a mai patit cineva asa?

am gasit si un apartament (dupa multe telefoane si vizionari, era sa ne dea un mos afara in suturi pentru ca nu vroiam saa inchiriem de astazi, ci de la sfarsitul lunii)

nu am citit din urma, o sa incerc sa recuperez sper ca toata lumea e bine

vad ca va faceti de cap cu intalniri si plimbari la soare ia sa ma luati si pe moi veniti maine in herastrau??(sotu vrea sa facem curatenie, eu vreau parc, cred ca le facem pe amandoua)

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Babytza astia zic ca o sa fie soare tot weekendul.
Maine suntem invitati la un gratar, dar duminica mergem mai mult ca sigur in parc in herastrau. Mi-ar face placere sa ne vedem pe acolo.

Pana la urma ce creme de soare cumparam?
A inceput sa arda soarele nu gluma....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Eu am luat Klorane Bebe - cu factor 50. Nu-mi dau seama cit de buna e, am luat-o cam in graba ca mergeam la o plimbare lunga cu soarele in mecla lui Cipi, si mi-a convenit factorul. Plus ca am incredere in Klorane.
Care mai studiati problema, spuneti, va rog, pe forum ce-ati descoperit. Noi in iunie plecam in Grecia, asa ca ma intereseaza tare subiectul.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

bine ca mi-ai amintit, sa verific daca n-a expirat Avene-ul meu de 45 lei...acu 2 ani...

Fetelor, vorbind eu asa in dodii cu babytza, mi-am dat seama ce-i cu neuronul meu...
in preajma datei nasterii lui Teo ma simt fix cum ma simteam inainte sa nasc, intru in moodul "nu stiu ce naiba mi se intampla, si mai ales cand"
Am patit-o si anul trecut, eram pe vremea asta la Paris, sontoroaga de-un picior si tarand o valiza de 16kg dupa mine... atunci am crezut ca-i de la noua sarcina.
Sa vedeti... ca nu era

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Buna seara!

Multumim pentru aprecieri!

Orarul de masa la noi e cam asa: 7.00-tzitzi; 9.00-fructe date pe razatoare +tzitzi;13.00- legume+tzitzi (de care nu prea mai vrea de doua zile asa ca bem apa); 15.00-tzitzi; 17-suculet; 19.30- san si nani (eventual niste cereale in bibe); 12.00-san; 5.00-san.
Deci se poate si mai des ca la voi ,Lumi.
Luminita, imi pare rau de scena pe care ti-au facut-o voinicii in seara aceasta! O sa te odihnesti putin si o sa fie mai bine maine.Poate erau si ei prea obositi!

Matusica Luminita, sa-ti traiasca nepotelul!

CD, noi bem Nan2 (ce-i drept cam rar , cand nu e mami acasa) si am avut si esofagita de reflux, dar nu regurgiteaza. E ok. Daca tu crezi ca-i de la lapte, schimba-l.

Azi am avut o zi f proasta si-s cu bateriile la zero. Ma culc si vorbim maine!Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

CD al meu regurgiteaza inca de cand s-a nascut. In fiecare dimineata, dupa masa de lapte (ca seara adoarme si nu mai are timp sa dea afara ) trebuie sa-l schimb.
Sa-i schimb laptele? Nici nu stiu...a luat si ia bine in greutate dar numai ca sunt pacatoasele astea de regurgitari care nu ne mai dau pace.

Edit: Mda...ce exprimare..."inca de cand s-a nascut"...
Vreau sa spun ca mereu a regurgitat, de cand s-a nascut si pana acum.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Nausica si io tot Klorane cu factor de protectie 50... pana acu pare ok...

Mimihoo... da ... 13 septembrie... da cu ceva ani mai mare

Giulianna si gogosharul regurgiteaza... cica e reflux... drept ptr care am inceput repede diversificarea direct cu piureuri... dupa ele nu da afara; doar dupa mese de lapte dupa care se agita... mai ales ca dupa insiruiri de intoarceri, mai nou isi gusta toti ciorapii

pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui preety

Giulianna si gogosharul regurgiteaza... cica e reflux... drept ptr care am inceput repede diversificarea direct cu piureuri... dupa ele nu da afara; doar dupa mese de lapte dupa care se agita... mai ales ca dupa insiruiri de intoarceri, mai nou isi gusta toti ciorapii

pe toata lumea!

Da, stiu ce spui...nici al meu nu da afara dupa mesele de solide, mai scapa putin iaurt dar foarte rar. In schimb la masa de lapte de dimineata e jale, nu exista sa nu dea afara.
Iar faza cu ciorapii...o cunosc mai mult decat bine!!!
Ai fost simpatica cu "gustatul"

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Seara buna doamnelor

Si mie mi s-a parut soricelul putin rosu la fata Dar am si stat cu el in brate cu cheliuta la soare A fost chiar superb azi afara. Ma bucur ca tot vreme buna urmeaza si in we ca m-am saturat la maxim de stat in casa. Chiar m-am simtit bine in compania mamicilor si a bbicilor frumosi

Roxi imi era dor de tine , ma bucur ca net-ul a fost motivul lipsei. Sa vezi ce chestie ....si noi avem acelasi program maine : curatenie si Herastrau diferenta la noi e ca sunt eu cea cu ambele doleante, sotul ar cam fi dormit dimineata

anamona eu de cativa ani folosesc pentru Valentina crema de la Gerovital cu protectie 35. Am fost tare multumita si rareori s-a inrosit. Maine inainte de parc il voi da pe David ca nu e de gluma...deja arde soarele si nu ne dorim arsuri sau insolatie, mai ales ca stam cu capul descoperit

Felicia noi nu facem prostii in lipsa mandrutzei noastre. O iubim numai pe ea chiar daca este departe de noi .Este adevarat ca ne-am uitat la Miruna , dar mai mult eu , ca David era cu ochii dupa floricele , chiar l-am surprins culegand cateva pentru jumatatea lui.
Maya

Roxi si noi bem Nan 2 si nu regurgitam. Nu cred sa fie de la el. La noi nu sunt probleme.

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput