Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

s-au trezit, s-au linistit, au si papat niste laptic, e bine... Cosmy mult!

pe nepotel il cheama Mihai... Mihaita.... Misu.... Misulica..., multumesc inca o data ptr. vorbele bune!

iepu' poti sa depui cand vrei ptr banuti, nu conteaza ca ai depasit cele 60 de zile... problema e ca nu mai primesti banii retroactiv, daca pierzi trenul. adica daca depui peste 2 luni dupa terminarea celor 60 de zile, pentru cele 2 luni nu mai primesti banuti. cam asta...

va pup.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ne-am intors si noi de prin plimbari..o vreme superba,superba.

Alexia nu mai vrea legume,doar fructe...nu o stresez o las in pace cateva zile si apoi intru iar pe ea cu legumele

Noi mancam tot la 4 ore indiferent de cat mancam la amsa anterioara...chiar voiam sa va intreb,Alexia se trezeste si acum noaptea la fix 4 ore si bea 230 de lapte, e bine??Se mai trezesc copii vostri asa??
Ma zapaceste toata lumea cu ceaiul...daca i-ai da ceai nu s-ar trezi asa des.Ei nu cred ca se trezeste de sete ca rade tot biberonul,eu cred ca ii e foame...

Giulianna tooot am vrut sa-ti zic cat de frumos e Edi..aa si am intrat pe subiectul tau cu muzica,am un pic ca sunt atatea melodii frumoase pe care nu le asculatsem de ceva vreme

Lalavazut printzsea frumoasa foc

Sabinel eu zic ca ati scapat

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Lumi ma bucur ca sunt bine micutii am super mamica si puiutii

Cred ca numai noi pazim DC cand e asa frumos afara lumea se plimba si noi stam in casa. Am facut curatenie, am terminat si mancarica, astept sa se trezeasca Maya sa pape si daca nu are febra poate ne riscam sa iesim si noi. Ea nu e racita, daca nu are febra cred ca putem iesi.

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

hei si de la noi
facem progrese in imprietenirea cu buni:), astazi a reusit chiar sa o adoarma pe Thea - a fost tare haios, buni canta nani nai puisor, thea repeta dupa ea pe limba ei :)

foarte frumoasa zi intr-adevar - ne-am plimbat prin herastrau, la sfarsitul plimbarii ne-am intalnit si cu tati care ne-a invitat sa luam masa la o terasa.
Astfel Tzuki a inaugurat terasele din herastrau...sper sa nu se invete de mica iar mai tarziu sa ceara la Bamboo :))

cosmyB - daca are sub 38 si eu zic sa iesiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

mamidestefan, idee de cadou - aqua doodle e super, le placea nebunie...gasesti la miniblu, poti sa-l rezervi de pe net si sa il ridici de la mahazon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Anamona ce frumos ca ati fost la terasa, in familie Si noi am dus-o pe Maya la terasa si era atenta la tot ce se punea sau se lua de pe masa

Are 36.7 iesim afara!!!

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

HELLO!...pe fuga, de la buni...
Ne-am mutat, inca mai mutam lucruri, suntem complet derutati, cu totii de aceasta mutare - imi vine sa rad si sa plang in acelasi timp... Sper sa treaca si sa ne acomodam.
In prima noapte la casa am reusit sa-l pe Dragos abia la 1:30; e pt. prima oara de cand e el pe planeta asta cand se culca atat de tarziu. E tare confuz... nu stie ce se intampla, nu intelege ce e cu toata agitatia asta din jurul lui si din cauza aceasta a devenit si mai dependent de mine. Nu pot sa-l pun jos nicio secunda, asa ca il car peste tot cu mine legat ba in fata, ba in spate, ca doar asa reusesc sa-mi fac treba. Si cata treaba am!!

Va pup si mai vorbim!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Superb a fost afara si mai ales in parc in gashca cu mamicile Au fost cu noi Cristinescu cu razaciosul Hari , Nikolici cu frumoasa Karinutza , July cu mandrutza Maia, Felicia cu vestitul Falkone , Lacribel cu Sorana si cu surioara ei, Mommymagda cu Mirunica frumusica, Ada cu mami si puiutul dulce Radu, Pretty cu grasunica Sorina ,Ramona cu Anda cumintica in wrap. Am uitat pe cineva ??? Sper ca nu Fetelor ma bucur mult ca v-am cunoscut si abea astept sa mai vin la voi in parc

Lumi sa iti traiasca nepotelul

Nerantula imi pare tare rau de Gruia ca e asa mofturici la masa. Sa stii ca si David face de cateva zile figuri la masa de fructe. Ceva nu ii mai place si a inceput sa pape mult mai putin la masa de dupa-amiaza. Ma straduiesc sa aflu ce anume nu ii convine....

Luminita David papa la 4-5 ore diferenta. Offff imi pare rau pentru episodul cu plangaciosi...ma bucur ca acum sunt bine Imi pot doar imagina ce e la tine in casa

Musette ma bucur ca puiul e bine

Laureta bravos pentru piticuta mergatoare

Andy da noi facem asa...desi de la o luna dormea snur pana la 7-8 dimineata , acum de vreo 2 saptamani se trezeste noaptea infometat. Si exact asa cum spui tu, de foame nu de sete. Si cede-ma ca seara papa 200g piure de cereale...asa ca nimik nu ma mai mira

Cuscra pupici pentru printesa mica sa ii treaca febra sa profitati si voi de vremea de afara

Astept si eu sa vad pozele din parc.

Babymom ma bucur ca ne-ai scris , chiar ma intrebam cum sunteti Eu cred ca e normal sa fie puiul asa , cu toata agitatia aia din jur si va simte probabil si pe voi cu nervii in pioneze....e bulversat saracutzul....Cu siguranta are nevoie de timp sa se acomodeze cu noua casa . si cred ca nu numai el Oricum , sa fie intr-un ceas bun si sa aveti o viata linistita si frumoasa , plina de realizari in noua voastra casuta !!!!!!!!!

anamona maine daca e tot asa frumos poate ne vedem in herastrau

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nocom , Roxana ce e cu voi ??? Sunteti bine ?

Anca cum te-ai petrecut ieri ??

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

oooooo cata gashcaaaa

numai eu ma plimb singura prin parculet

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput