Pepenasi de iul-aug08 (106) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

mha dar atzi stat nu gluma...ce pot sa zic..eu am strigat dupa intalnire,eu n-am putut venii

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

O sa pun si eu poze mai tarziu.
A fost foarte frumos la intalnire,m-am simtit super.
Abia acum am ajuns acasa pt ca ne-am mai oprit cu cativa prieteni care erau intamplator in Herastrau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Acu 10 min am ajuns si noi. Descarc pozele si revin cand ma las cupiii .

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Am pus poze de la intalnire pe picasa,nu sunt prea multe ca nu mi-a facut cumnatul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Gata, am pus pozili !

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Toti pepenasii sunt superbi!!!!
Cea mai mare si placuta surpriza a fost ca au venit si SUN cu micuta Thea.Thea seamana leit cu tatal ei. Laura mi-ar face placere sa incepi sa postezi din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

daa,vad ca a venit si SunSmile...pozele sunt superbe,mai am un pic si plang de oftica...dc nu mai scriu sa shtitzi ca am intrat in depresie

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

..am ajuns si noi acasa, acu 30 de min ( am mai avut de onorat o invitatie la nasi). Mihaita doarme, Daniel gateste si eu bantui pe-aici...

A fost minunat!!! M-am bucurat sa o vad pe Thea( era sigura ca vei veni Sun) si m-am bucurat sa le cunosc in sfarsit pe Gally si Xenia cea cu ochisorii mari, pe Simona si Tudor voinicel , pe Flo si baietii ei minunati ( inclusiv tati), pe Monica si Maria mereu serioasa ....Imi pare rau ca nu am reusit sa stau mai mult!!! Poate data viitoare..

Ana, las ca ne mai intalnim...Abia asteptam sa o vedem pe Maria. Sper ca este bine .

Cristina, mami de Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Seara buna tuturor….
mi-a fost cam dor de voi!!!! Va mai amintiti de noi??
Suntem bine si am absentat pe motive serioase - am plecat la bunici vreo 12 zile si acolo nu aveam loc la calculator din cauza piciului atomic, respectiv o nepotica...
Apoi, cu marea criza - ne tot luptam si a trebuit sa ne deschidem o mica firma, am umblat cu hartii peste hartii si apoi sa o punem putin pe picioare...speram sa fie bine...

De cum am revenit m-am infipt pe picasa si am admirat tot tot....taaareee frumusei pepenasi, care acum au crescut de nu ii mai recunosti !...Am pus si noi cateva poze...

Cu cititul, am reusit abia cateva pagini in urma, asa ca de data asta chiar nu stiu ce s-a mai intamplat...

Cu apa de la baita eu ii fac la 36-37 grade....dar cand am mers la maica-mea, s-a pus pe capul meu ca cica ii fac apa prea « rece » si imi face fata sinuzita... mie la mai mult mi s-ar parea fierbinte si apoi cred ca e pericol mai mare sa o scot infierbantata de la peste 38 grade la o temperatura din camera mai joasa...Probabil si cum s-au obisnuit fiecare...

Bujo de cand vreau sa iti multumesc pentru cantecelele pe care le-ai pus.... vreau sa stii ca le-am invatat si Mara mea e foarte incantata mai ales la masa cand ii cant pe cel cu fructe !!! (pare sa nu o deranjeze vocea mea....care nu e chiar de « clestar » ;) )

Anaxena multa sanatate Mariei ! Sa se faca repejor bine...
si santate si la restul pepenasilor bolnaviori !

Vad ca e mare agitatie cu intalniri..ce bine de voi in Bucuresti ca va puteti vedea asa des...mai ales acum ca deja e vreme de stat numai pe afara. Dar vad ca si fetele din Iasi au spart gheata, dr_Anca si Anilansa...bravo ! Poate vreodata o sa particip si eu cu Mara...daca primiti pui ratacitori... Hai ca poate va momesc la mine la botanica ;)

Pana sa termin eu mesajul de scris, vad ca deja s-a terminat si intalnirea de azi si au aparut si poze !!!(scuze ca s-a intercalat albumul Marei-il pot sterge). Ce frumos a fost ! Si o zi superba !...am admirat pe indelete toate pozele puse pana acum !...Toate sunteti niste frumoase….si parca va cunosc de cand lumea !
Va pup pe toate...

O sa mai revin cu alt mesaj...despre noi, dar acum imi mai odihnesc degetelele ca erau cam ruginite....

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Si noi am ajuns pe acasa mai devreme, dar nu am apucat sa intru. Ar trebui sa ma duc sa verific cupilul care doarme ca o valiza de vreo 2 ore. Ar trebui sa se trezeasca si sa faca baie si sa pape....
M-am uitat la poze, sunt super. Imi pare rau ca nu am reusit sa stau mai mult, dar recuperez data viitoare. Comentariile dupa pauza ...dar totusi vreu sa precizez ca Er e o lunganca si jumatate, cel putin asa am vazut-o eu...

Mergi la inceput