Pepenasi de iul-aug08 (106) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 13
anaxena spune:
mha dar atzi stat nu gluma...ce pot sa zic..eu am strigat dupa intalnire,eu n-am putut venii
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Tecky spune:
O sa pun si eu poze mai tarziu.
A fost foarte frumos la intalnire,m-am simtit super.
Abia acum am ajuns acasa pt ca ne-am mai oprit cu cativa prieteni care erau intamplator in Herastrau.
Caprioara spune:
Acu 10 min am ajuns si noi. Descarc pozele si revin cand ma las cupiii
.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
Caprioara spune:
Gata, am pus pozili
!
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
Tecky spune:
Toti pepenasii sunt superbi!!!!
Cea mai mare si placuta surpriza a fost ca au venit si SUN cu micuta Thea.Thea seamana leit cu tatal ei.
Laura mi-ar face placere sa incepi sa postezi din nou.
anaxena spune:
daa,vad ca a venit si SunSmile...pozele sunt superbe,mai am un pic si plang de oftica...dc nu mai scriu sa shtitzi ca am intrat in depresie
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
M&M spune:
..am ajuns si noi acasa, acu 30 de min ( am mai avut de onorat o invitatie la nasi). Mihaita doarme, Daniel gateste si eu bantui pe-aici...
A fost minunat!!! M-am bucurat sa o vad pe Thea( era sigura ca vei veni Sun
) si m-am bucurat sa le cunosc in sfarsit pe Gally si Xenia cea cu ochisorii mari, pe Simona si Tudor voinicel , pe Flo si baietii ei minunati ( inclusiv tati), pe Monica si Maria mereu serioasa ....Imi pare rau ca nu am reusit sa stau mai mult!!! Poate data viitoare..
Ana, las ca ne mai intalnim...Abia asteptam sa o vedem pe Maria. Sper ca este bine .
Cristina, mami de Mihaita 
anaco spune:
Seara buna tuturor….
mi-a fost cam dor de voi!!!! Va mai amintiti de noi??
Suntem bine si am absentat pe motive serioase - am plecat la bunici vreo 12 zile si acolo nu aveam loc la calculator din cauza piciului atomic, respectiv o nepotica...
Apoi, cu marea criza - ne tot luptam si a trebuit sa ne deschidem o mica firma, am umblat cu hartii peste hartii si apoi sa o punem putin pe picioare...speram sa fie bine...
De cum am revenit m-am infipt pe picasa si am admirat tot tot....taaareee frumusei pepenasi, care acum au crescut de nu ii mai recunosti !
...Am pus si noi cateva poze...
Cu cititul, am reusit abia cateva pagini in urma, asa ca de data asta chiar nu stiu ce s-a mai intamplat...
Cu apa de la baita eu ii fac la 36-37 grade....dar cand am mers la maica-mea, s-a pus pe capul meu ca cica ii fac apa prea « rece » si imi face fata sinuzita... mie la mai mult mi s-ar parea fierbinte si apoi cred ca e pericol mai mare sa o scot infierbantata de la peste 38 grade la o temperatura din camera mai joasa...Probabil si cum s-au obisnuit fiecare...
Bujo de cand vreau sa iti multumesc pentru cantecelele pe care le-ai pus.... 
vreau sa stii ca le-am invatat si Mara mea e foarte incantata mai ales la masa cand ii cant pe cel cu fructe !!! (pare sa nu o deranjeze vocea mea....care nu e chiar de « clestar » ;) )

Anaxena multa sanatate Mariei ! Sa se faca repejor bine...
si santate si la restul pepenasilor bolnaviori !

Vad ca e mare agitatie cu intalniri..ce bine de voi in Bucuresti ca va puteti vedea asa des...mai ales acum ca deja e vreme de stat numai pe afara. Dar vad ca si fetele din Iasi au spart gheata, dr_Anca si Anilansa...bravo ! Poate vreodata o sa particip si eu cu Mara...daca primiti pui ratacitori... Hai ca poate va momesc la mine la botanica ;)![]()
Pana sa termin eu mesajul de scris, vad ca deja s-a terminat si intalnirea de azi si au aparut si poze !!!(scuze ca s-a intercalat albumul Marei-il pot sterge). Ce frumos a fost ! Si o zi superba !...am admirat pe indelete toate pozele puse pana acum !...Toate sunteti niste frumoase….si parca va cunosc de cand lumea !

Va pup pe toate...
O sa mai revin cu alt mesaj...despre noi, dar acum imi mai odihnesc degetelele ca erau cam ruginite....![]()
mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...
pica1 spune:
Si noi am ajuns pe acasa mai devreme, dar nu am apucat sa intru. Ar trebui sa ma duc sa verific cupilul care doarme ca o valiza de vreo 2 ore. Ar trebui sa se trezeasca si sa faca baie si sa pape....
M-am uitat la poze, sunt super. Imi pare rau ca nu am reusit sa stau mai mult, dar recuperez data viitoare. Comentariile dupa pauza
...dar totusi vreu sa precizez ca Er e o lunganca si jumatate, cel putin asa am vazut-o eu...