Pepenasi de iul-aug08 (106) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 12
flo1980 spune:
Ce aveti mai fetelor???
O sa fie bine!!!!
Alex doarme dar bineinteles ca o sa-l trezesc...David papa acum, la 14.30 noi plecam de acasa!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
bujo spune:
Bai da boliti nu gluma. Io era sa ajung la urgenta. Am avut niste dureri de stomac de am zis ca dau coltu. Am facut sant in bucatarie ca nu puteam sta intinsa si pe la 5 dimineata s-a mai domolit si am putut inchide si io un ochi

Zau ca ma gandeam sa ma duc la spital da ma gandeam ca e duminica si ca ma interneaza astia si ma lasa asa pana luni si nu-mi fac nik. Si nu voiam sa parasesc puiu. Bine ca mi-a trecut. Lua-le-ar naiba de chiftele ca mi-a trebuit sa mananc.
Xena pup fetele, sa stii ca ar putea intr-adevar sa fie rubeola, am o mamica in parc care de vreo cateva zile statea cu fetita cu febra, avea gatu inflamat si au trecut-o pe antibiotice care n-au avut nici un efect. S-a dovedit a fi rubeola si cum a erupt a scazut si febra. Cik la rubeola se inflameaza gatu si se confunda cu raceala.
bujo mami de Filip
ankalaura spune:
Hai ca incep sa le pregatesc. S-a trezit Eliza, a mancat si pare ca e bine, neasteptat as zice. Cre' ca juma' de no spa ala i-a facut bine
anaxena spune:
distractie placuta!!! 
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
maitreyi spune:
buna si de la noi 
am revenit cu forte proaspete 
a fost o saptamana plina...diagnosticul a fost de angina eritematoasa si sindrom dispeptic secundar. pe romaneste rosu in gat si in cauza lui varsaturi la greu. i-am dat saruri pt rehidratare cu seringa din 5 in 5 minute 3 zile, a mancat zilele astea maxim 100 g la o masa dar majoritatea au fost 50-80 g, cand nu mai avea chef isi facea greata si de cele mai multe ori reusea sa dea afara si ce a mancat, 3 zile nu am schimbat aproape niciun pampers fara caci...mai bine zis fara apa ca a avut o diarie...a trecut cu orez si morcov fiert. abia de ieri mananca mai bine si am avut primul caci serios
a slabit, e palida, dar vesela si plina de energie. am reusit sa iesim si afara si de-acum ne punem noi pe picioare. multumim de urari de sanatate si de raspunsurile legate de crema de fundic 
sanaatte tuturor!
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Ralu79 spune:
Ola ola
Am reusit sa ne andunam si noi pe acasa. Vai cat poate fi de frumos afara
Tot la intalnire, tot la intalnire sunteti?![]()
Gini- multumesc frumos de info.
Xena- multa sanatate Mariei.
Am vazut pozele cu Irina si Tudor in parc.
Frumosi foc!
Pupicei tuturor
ankalaura spune:
Hai dom'le nu ati aparut? Puturoasele! Eu am fost ante-antepenultima care am plecat spre casa
Le-am lasat in parc pe Capri, Monica (Dma) si pe Gally. Noi am ajuns acasa de 20 de minute. Incerc sa pun pozele, dar nitel mai incolo, sa ne dezbracam si noi.

cuminte