Pepenasi de iul-aug08 (106) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Super pozele de la intalnire! Imi pare tare rau ca nu am reusit sa venim si noi, a fost ziua fratelul lui Cristi si am fost in vizita la el. Dar data viitoare sper sa nu scapati de noi (nu de alta, dar Aida are deja experienta la stresat bebelusi de seama ei )

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

avand in vedere ca fac parte din comitetul de starnit intalniri...cand e viitoarea????

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Deci faza cea mai tare e ca se oprea lumea si se uita la noi ca la urs. Ne-au pozat, se apropiau si ne pozau. Altii de la distanta. Daca ne vedeti la ziar, sa stiti de ce. Sau la vreo rubrica "Romania's funniest photos"...
Nu cred ca vreuna din pozele de grup e completa, ca unii pepenasi au trebuit sa plece mai repejor, altii au intarziat... Dar una peste alta aveti la ce sa va uitati.
Ma duc sa mai citesc la Robincron Crusoi
Nu stiu daca reusesc sa pun si pozele azi, dar le pun eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Anaco ma bucur ca ii plac cantecelele.
Fetele m-am zgariat si io pe ochi de oftica, poate data viitoare
Am fost cu Cami la circ, pe Filip l-a lasat rece

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Aa, sa mai spun, cre' ca fie-mea e cea mai agitata nene. S-a luat de jucariile tuturor. Pe Ilincu s-a suparat ca a crezut ca i-a luat carutul... Eu ziceam ca ii place de ea cum doarme, dar pana la urma m-am prins ca o pazea ca un catel,... probabil intrebandu-se ce cauta alt copil in carutul ei... Numa' ca al ei era mai incolo, era doar un carut la fel cu al nostru... Ce ma fac daca patesc asta cu copii necunoscuti??
Nu s-a prea dat la suzetele altora, doar la jucarii. Pe ale Theei le-a cam demontat (dar nu numai Er, si Alex de Flo le-a demontat... - SUN - sa ne trimiti factura daca le-au stricat!)
Xenia e o mica alergatoare, ca si Er a mea care nu prea a vrut in carut, ci pe picioare pe jos (dupa cum vedeti prin poze...)
Revin dupa Robinson daca nu mi se inchid ochii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

ce frumos feteleee chiar imi pare rau k nu am venit....dar era mult prea departe pentru mine....si cu metrouuuu... cum incalecam eu scarile alea multeeeeeeeeeee!

Mergi la inceput

Deci frate PICA asta a slabit si s-a facut o gagica foarte sexi. Teck la fel. Numa' io balena!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

bai da' ce pupacios e alex n-a ratat niciun bebelus

sa va fie de bine intalneala

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Uraaaa!Ce bine a fost la intalnire!In sfarsit am vazut si eu mamici si pepenasi:pupam pe Irinuca,zisa-Sparklinig incredible blue eyes,prietena lui Tudor si pe mamica acesteia fara de care nu am fi indraznit sa punem piciorul in metroul cel rau si urlator;pe Pica cea curajoasa si relaxata si mult admirata si pe Sebi cel sarmant;pe Capri,cuscra pe care de mult vreau s-o pup tare si s-o strang in brate si pe Ilincuta,top model of the year;pe Anka ,in preajma careia daca stai simti ca te poti lupta cu cei mai fiorosi balauri,frumoasa foc si puternica si pe cele doua printese cel putin la fel de frumoase;pe Tecky cea finuta si cu miros de primavara si pe a ei fetita cuminte si ochioasa;pe Gallyb ,mandra mamica de fetita cu cel mai naravas par si cel mai dulce zabet;pe Monica pe care n-am apucat s-o felicit destul pentru mandretea aia de fata,clasa pufosi ochiosi seriosi-din care face si al meu Tudor parte;pe Flo,binecuvantata mamica de baietel dulce foc si de baiat elegant ,frumos si bine crescut si nu in ultimul rand pe Sun ,din ale carei postari primeam intotdeauna caldura si lumina si pe Thea cea curajoasa si iubita!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

si daca n-am scris de Cristina a fost din cauza ca m-am uitat la muuuulte poze cu Mihaita,hipnotizata de ochii lui superbi si indragostita de mutrita lui de ingeras,care mi-a luat mintile!mamica calda si frumoasa!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput