Pepenasi de iul-aug08 (106) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Placut foarte mult la intalneala!!!!! Pepenasi superbi alaturi de mamici si tatici (care au fost).

Surpriza facuta de Sun...

Faza tare cand faceam poze de grup, caci ne fotografiau/filmau si altii care nu ne cunosteau.

Eu una am prima am ajuns la 20:00 acasa, plecata cu ultima gasca. La sfarsit am stat ca babele iesite de la inchisoare cu Dma si Caprioara.

Am pus si eu doar 5 poze facute la sfarsit. Cu plimbareata mea nu am apucat sa fac poze. Multumim celor care au facut.

Mergi la inceput

INTRBARE: cum pot sa downloadez poze de picasa in format normal, caci mie imi apr mici???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

gally eu le vad ok

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Vreau sa downloadez poze de pe picasa la mine in calculator. Am papat un cuvant si o litera mai devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Gally cel mai simplu este daca tu folosesti ca photo manager picasa sau o ai instalata pe calculator poti sa dai click pe albumul care te intereseaza si pe urma ai un buton "download" intre "share" si "edit". Ti se deschide un "drop-down" si alegi download to picasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Dragi mamici si pepenasi,
iata ca mai traim si noi, Am spus ca dupa cene vom muta o s aam ceva mai multa vreme sa stau sa citesc pe forum...vise frumoase ale mele. Nu ma intrebati cum trece timpul ca de cand ne-am mutat nu pot spune decat ca montam la mobile, apoi cauatam altele, cautam fel si fel sa facem casa sa arate si ea a ceva. Robert si Luca ne rapesc cea mai mare parte din timp. Din fericire s-au obisnuit amandoi repede si le place foarte mult "casa noua" cum spune Robert, nu am avut deloc probleme de acomodare cu ei. Eu is cu programarile mele cu Luca ba fizioterapie, osteopatie, tehnician de casca, medic. Nu va pot spune cat imi doresc sa scap odata de povestea asta cu casca. Caputul parca arat ceva mai bine.

Intre timp mama a tras si ea o fuga in tara si acum a venit socrul sa ma ajute ca nu am cu cine-l lasa pe Robert cand eu is cu Luca la medic. Na si ca orice socru nu te lasa fara batai de cap si draci: avea un fix el cu soacra: ca Luca este retardat pentru ca are capul asa tesit, vezi Doamne nu se dezvolta creierul cum trebuie. In zadar le-am spus ca am vb cu medicii ei o tineau pe a lor. Luca inca nu merge in 4 labe, lui ii place sa se deplaseze prin rostogolire si cand merge merge in spate. Si ats afrate o facea pe socra sa zica ca ceva nu este normal la ei. Va spun ca ii respect foarte mult pe socrii si ne-au ajutat enorm dar cand vin cu fel de fel de aberatii ma apuca dracii instant imi vine sa le trag cate una de nu va spun. Acum el vazandu-l zilnic pe Luca si-a schimbat parerea, vede cat este de vesel, de activ si de vorbaret asa ca s-a convins ca nu este cum credeau ei.

Noi ne laudam cu aproape 6 dintisori, spun aproape ca doi abia se zaresc. Si de fapt umtimii 4 aparuti au fost asa intr-o saptamana toti, eruptie nu gluma. Luca este cumintel, tot grasanel si lungan. Cred ca este pe la 12 kg si putam marimea 80 si chiar si 86 la haine. In ultima vreme cam plange sg, vrea societate. Urla uneori pana ajungi langa el si cand te vede rade. Este mereu cu zambetul pe buze si mor de dragul lor cand ii vad impreauna. Nici nu stiu cand trec zilele cu ei doi, trec de la unul la altul, gatit, pune masa strange masa. Pot spune ca- obosita dar nu mai conteaza, cresc ei si sper ca o vor ajuta pe mami cand se fac mari si mai scap de griji sper ca nu doar visez.

Am sa incerc sa citesc cateva din postarile voastre si vreau sa vad si eu ceva pozici de pepenasi dragutati.

Noapte buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Deci frate PICA asta a slabit si s-a facut o gagica foarte sexi. Teck la fel. Numa' io balena!

Da io ce mi's stiuca??!!!!! Tot balena bre

Am aterizat si noi acum o ora ca a fost si ziua de nastere a unui prieten si l-am onorat cu prezenta...

pun si eu pozele care le am!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ankalaura arati foarte bine,numai vb prostii.Mersi de compliment dar tb sa mai dau jos vreo 4 kg...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Am reusit sa pun si explicatii la poze .

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

Ce frumos ca v-ati inatalnit! puteti sa-mi trimiteti si mie parola de la picasa ? ... si chiar si user-name ca m-am cam ramolit.
Multumim pt urarile pt Edi! am baiat mare, ce mai.

Monica, Eduard (05.04.04) si Theodor (22.08.08)

Mergi la inceput