Pepenasi de iul-aug08 (105) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Mariana La Multi Ani sa fii sanatoasa si sa ai parte de multe impliniri

Timi e mai bine,azi nu a mai avut febra deloc.In schimb tuseste si refuza solidele.Azi abia i-am bagat in gurita 4 lingurite de banana.Lapte bea binisor,si ceai cam 50 ml/zi.

Febra eu am considerat-o abia dupa ce am vazut 38,2 la subbrat.Rectal a avut si 39,8(atunci am fost de-a dreptul panicata si am depasit doza recomandata de paracetamol,5 ml panadol si un supo de paracetamol.)

I-am facut o supa-crema foarte buna,ma duc sa-mi incerc norocul

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Iza bafta cu supa

Gabriela eu am vazut la Bobux ca scrie "indoor and outdoor". Din cate am inteles e chiar f sanatos sa calce si afara cu talpa aia subtire (eu is anti-gheata).

Marina uitai sa zic: cred ca a o lasa pe Sofia sa planga 40j de minute nu te ajuta la depresie. Dimpotriva ... Dupa ce iti trece starea de nervi cred ca dai iar in depresie cand iti aduci aminte ca ai lasat-o sa planga. Mie mi s-a intamplat sa cedez nervos si sa il zgatzai (cred ca de vreo 5 ori de cand s-a nascut) si ... nu mi-a placut cum m-am simtit cand m-am calmat. Nu l-am lasat sa planga nici 30j de sec in toata vietzuca lui. Adica plans din ala adevarat. Sa maraie da ... max 10 min. Mai fac asta cand simt ca ma lasa nervii. Ies din camera chiar dc maraie tare ca sa ma calmez. Ca daca nu ... avem de suferit amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mariana La multi ani! Sanatate si muuuulte impliniri! Nu mai treci pe la noi ? Ne lipsesti, sa stii.

Fetele, multam de consolari .

Ile, . Esti dragutza, dar nu-s io cea mai incercata mamica. Uite, fiecare mai avem momente proaste, oboseala acumulata, frustrari, imbolnaviri si altele din categoria "nedorite" . Asta e viatza! Dar ai maaare dreptate cu copilul care e oglinda noastra ca stare.

Marina, sa treaca depresia.

Mada de Anglia, chiar nu mai dai pe la noi ?

Irlandezo, nu-s cum te descurci si tu fata, sa mai fi intreaga la cap . A, da ce spun eu aici, ca doar nu esti intreaga la cap, am uitat eu . .

Ma duc sa vaz poze .

pup you all,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Ile n-am avut noroc cu ea...s-a vazut ca i-a placut,dar dupa 10 lingurite chinuite a inchis pliscu.Nici lapte nu a mai vrut.Eu o las in pace...o sa faca ea scandal cand vrea sa pape.
Tre sa recunosc ca si eu m-am pierdut cu firea de 3 ori intr-o zi,destul de recent,si de atunci incerc sa ma controlez,ca nu am rezolvat nimic,ba din contra!O data am lovit-o foarte usor pe manuta,ca imi tot lovea lingurita si toata mancarea o imprastia...si de doua ori pe fund .Acuma sa nu sariti pe mine,ca nu am dat in ea,doar am mangaiat-o un pic mai ferm

la toate fetele din butoi,stiu ca nu are sens sa zic sa iesiti...o sa iesiti dupa ce va trec supararile.Cat de repede,sper

Marina iti spun sincer ca situatia ta nu cred ca difera mult de a mea,atat noroc am,ca Timi e cumintenia intruchipata (aici sunt mandra ,ca ziceati ca starea se transmite de la mama la bebe.)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

m'am adunat de prin parcuri ca am plimbat creatura sa'si faca siesta de amiaza

Multumim pentru felicitarile la adresa pocului biped

Marina nu mai fi suparat/depresat/nervos ca trece, o sa vie si zile mai bune poate totusi nu ne mai ratam cu parcul

Ralu

Capri, las ca se face bine si Mateiu. Da totusi nu poate mere in excursie cu laba ghipsata? daca vrea asa de mult..

Io nu pot sa las pocu sa planga ca mi'e frica sa nu dea in sindromul hohotului de bocit, mai ales ca e leu si ea rage direct cind e nemultumita, de altfel e un fel de pisicuta simpatica

Ref la biberoane, pocu e conservator

sanatate la bolnaviosi si pupici la cele din butoi

mami de Sofi

Mergi la inceput

Ooka, cat fu bibele ala de seamna cu tzitzi?

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

poze

Mergi la inceput

Ooka, mai cica nu poate sa calce pe picior, asa ca nu are cum mere . Comentai si io poza cu pocu biped, bravooo .

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina_1609

flo....
cand mai apare cate ceva imi amintesc de toate care ma macina si devin un pachet de nervi.

Acum sunt singura toata saptamana...abia daca mai fac fata cu mica terorista.... pana acum daca scancea un pic repede sareau toti ca sa nu o las ca are nevoie sa o tin in brate si sa o alint. ca sigur nu plange fara un motiv serios....si uite asa s-a transformat intr-o rasfatata...si acum...aceleasi persoane imi spun ca eu sunt vinovata ca am rasfatat-o. De 2 zile incerc sa spal niste vase si nu reusesc... iar acum am lasat-o sa urle in pat ca sa-mi fac treaba. cam 40 min a urlat rau de tot pana cand a adormit, iar mie imi vedea sa dau cu capul de cratite si farfurii... In plus, de duminica duc foamea ca nici sa mananc nu mai am timp... am mancat zilele astea numai branza cu smantana... iar seara cand adoarme bine, nu ma apuc sa gatesc ca fac zgomot...

Am sperat ca we asta , cand se intoarce sotul....vrea nu vrea, il las cu Sofia si eu imi vad strict de ale mele....dar pe naiba, ca mi-am amintit ca vin socrii...si tre sa le fac masa festiva! si in urmatorul we sunt pregatirile de Pasti (catolic)...apoi sotul iar pleaca pt o saptamana.... si tot asa pana in iunie inclusiv...

eu de mai bine de juma de an nu am fost la un coafor...nu m-am mai plimbat linistita prin magazine ca mereu a trebuit sa o car si pe Sofi si cu ea nu poti sa faci nimic. iti sare cheful de orice cumparaturi. de mai bine de juma de an nu am mai iesit singura in oras cu prietenele.... ultima data a fost de ziua mea cand am iesit pe 2 ore si am fost sunata de 10 ori in acest timp ca sa vin mai repede. Sigurile mele iesiri sunt in jurul blocului si alergata de cateii vagabonzi sau cu problemele cu actele...

vreau si eu macar o zi sa ies din casa dimineata si sa ma duc la mama dracului in praznic, sa-mi inchid telefonul si sa vin seara...
nu mi-am mai cumparat o haina noua de cand eram gravida... si sunt in depresie rau de tot ca nici nu mai incap in ce am. intentionat nu mi-am luat ca sa slabesc, sa nu-mi cumpar unele in care sa incap acum si sa ma las de slabit... dar nu am timp nici de asta. sunt atat de istovita ca nu mai am putere nici de abdomene macar....

ca masta e...
dar imi mai amintesc eu si de altele stand acolo in butoi...ca multe sunt...

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

Emma INVINGE cancerul!

Mami Marina - Gospodina

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Cum ti-am spus si pe mess, eu sunt in stare sa am grija de 2 o data (doar sa imi treaca cobza) si ma ofer voluntar 1 zi, sa te duci sa beleuzesti pe unde iti trece prin cap. Lasi doar informatiile vitale, de restul se ocupa je.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Mariana, te imbratisez cu drag si iti spun LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si sa va dea Dumnezeu fericire multa!!!!!Poate mai intri sa ne spui cum sunteti!!

Ioi Capri, vezi sa nu-i ramana piciorusul sensibil ca dupa aia va face si mai usor entorse.Trece repede dar sa vb neaparat cu ortopedul...Stiu ca am trecut prin asta

ANKALAURA SI GINI - va rog reteta fabuloasa cu peste si cu portocala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marina, ma iau de tine acum...stai sa-i raspund la mama pe mess...Gata...I uite aici motive de depresie - ai un copil MINUNAT, crescut cu suc de morcovi.Ai un copil SANATOS...Tu esti sanatoasa si toti cei dragi ai tai sunt sanatosi...Ai un car de talente...Si mai am...Si in plus vezi ca n-ai mai scris pe blo de un car de ani si eu astept

Xena, cum e manuta, s-a mai dezumflat?

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Multu celor care ne-au admirat odrasla

Am vazut si eu pozicile noi,toate huc,chiar si astea proaspete de la Iriss .Supeerbi pepenasi

Povestea noastra

Mergi la inceput