Pepenasi de iul-aug08 (105) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 9
ariadnabr spune:
capri imi pare rau ca are Matei piciorul in ghips
...
cat despre cum rezist...mmmm...sanatoasa la cap nu mai sunt, da' anunt cu mandrie ca madama asta mica isi tine sticla de lapte sa il bea singura
progres de la refuz total huh?
Nu conteste ca acuma i s-a pus pata pe solide...da???
De vomat inca mai vomita, nu la fiecare masa, da' asa o data pe zi sa ma tina in priza!
Nu zic cum e cand singura, sau cum a fost cand curgea sangele din mine ca la nebuni si n-a sunat nici draq sa vada daca am lesinat inca sau nu, Mick fiind prin state...da'...a trecut...de zgaltit am trecut si io prin faza asta, asa ca ies din camera si ma calmez si ma intorc cu puteri proaspete...in schimb am inceput sa iau un complex de vitamine cu adaos de valeriana, si sunt mai calma...si ii fac pauza de noapte fetei si-o hranesc la 11 pm si la 5 dimineata, mai doarme si io oleak...![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
narcisa.s spune:
Marina, continui...si eu trec prin stari din astea...De multe ori...Plang destul de des ca nu am inca posibilitatea sa vin acasa, ca ai mei nu si-au vazut inca prima nepoata a unicei fiice...multe...dar incerc sa nu ma gandesc prea mult la asta...Ma gandesc mai mult la lucrurile bune si mi-a dat Dumnezeu destule!!!
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
Caprioara spune:
Fetele, cum un necaz nu vine niciodata singur, a venit sotul si m-a anuntat ca l-au dat afara - cica s-a restructurat postul
.
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
ariadnabr spune:
Offf Doamne capri ...imi pare rau...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
flo1980 spune:
Off Doamne! Capri imi pare tare rau, cum i-a zis? de maine nu mai vii la job???
![]()
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
Tecky spune:
Caprioara ce veste nasoala.Imi pare foarte rau pt voi.Sunt sigura ca avea grija cel de sus de voi.Multa putere iti doresc sa depasesti toate greutatile.
gallyb spune:
Vazut Timea cu palarioara, cu surioarele printese, Sofi in picioare, pe Dav cu mami si pe surioara lui strangand floricele, pe Miruna in safari la buni, Raluca in leagan, pe Irina gospodina mamei. 

narcisa.s spune:
Capri e pe bune???Dar unde lucra sotul tau???
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici