Pepenasi de iul-aug08 (105) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele, multumesc de sustinere. Noroc ca iau eu 85%.

Da, i-a zis ca de azi e liber.
Nu cred ca e pacaleala, au dat mai multa lume afara, de la fiecare sectie a ziarului cate unul in valul asta. Ca nu e primul val...
Si el zice ca la toate ziarele mari s-a intamplat la fel zilele astea.

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Capri, imi pare foarte rau!! Asta iti mai trebuia acum
Nasoala rau criza asta. Se previzioneaza ca va fi mai naspa decat cea din '26, care oricum a tinut vreo 30j de ani. Vai de sufletul nostru cum o sa ajungem.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Narci, dau pm .

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

oooo capri ce rau imi pare.... prin cate necazuri treceti si voi...

narci, da am un copil minunat si ma bucur ca este si sanatoasa.... eu, insa, mai putin....chiar acum sunt in prag de criza de ulcer si ma tot gandesc cum ma descurc singura daca ma apuca... pe blog as mai scrie...am ce...n-am timp...in fiecare seara imi pun laptopul in brate si deschid pagina dar ma ia somnul de atata oboseala. chiar vroiam sa te intreb cum oare reusesti tu sa bibilesti la toate lucrusoarele alea minunate? Spui ca le faci in timp ce ea doarme... buuun, dar curat, mancare, spalat, calcat si alte diverse chestii casnice cand le faci? eu stau cu materialele imprastiate pe masa si ma uit cu jind la ele in fiecare zi ca as vrea sa fac multe...dar nu mai apuc niciodata

iriss multumesc pentru oferta

multumesc fetelor care incearca sa ma incurajeze... stiu ca nu a fost cea mai buna metoda sa o las asa mult sa planga.... dar am cedat nervos si riscam sa o "zgaltii" si io un pic. acum cand s-a trezit a fost mai vesela, a papat frumos, s-a jucat singura (o raritate), a sarit in jumper de credeam ca o sa rupa arcurile alea, am dansat si acum a picat iar de oboseala... asa ca io pot sa stau un pic ghemuita in pat ca tare ma mai nenoroceste stomacul asta...

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

Emma INVINGE cancerul!

Mami Marina - Gospodina

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Oare Denisaare dreptate??? Capriiii ne pacalesti?

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Nu e gluma .

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

n-am avut net toata ziua desi imi ardea buza sa va citesc in legatura cu criza generala bebelusheasca

IROLF

TECKYor fi si dintii...io nu mai stiu, dar cert e ca nu se vede nik. plus ca azi noapte a fost punctul culminant!!!pentru o clipa m-am trezit in pielea lui CAPRI. ANDREIUTZUL meu care dormea noaptea bine si papa bine si nu se trezea urland....acum parca l-a schimbat cineva....of...Chiar m-am speriat ca are ceva. dar febra nu, ziua fusese vioi, inainte de culcare a papat laptic f bine...ei...si dupa ce am orbecait o juma de noapte prin casa....a cedat taica-su nervos si l-a luat in patul conjugal.Asa ca a dormit dus, nene!!!ca o bvroasca, nu i-a mai trebuit nici suzeta, nici caine cu care sa doarma. deci, deduc io....AM PUS-OOOOOOOOOOOOOOO!!!

RALU, maica, sa traiesti, si altadata ...Minunato!

DIDI da, si noi la fel cu dintii...cu sarea vad ca te-au lamurit fetele. mie pediatra mi-a zis ca un praf pot sa pun de la 8 luni. da io nu i-am pus.inca.

GALLYBnu vrei sa facem schimb de experienta????baga un mess

noi inca facem baie ca in fiecare sera, de ex aseraa nu am avut nici chef nici dispozitie ca m-a lesinat o durere de cap. ii facem pentru ca ii place in apa si se mai relaxeaza.masajul i-l face tati. ma rog...e mult spus masaj, ca nu prea mai sta, dar cat sa ii mai miste piciorusele.

IRISS sper ca esti mai bine
trimit sa nu pierd.

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!!

Nu am mai intrat de capitolul trecut si nici nu am avut timp deloc sa citesc din urma!

Totusi intru asa pe fuga sa va intreb 2 chestii fff importante (pt. mine ):

1. Ce fel de tetine folositi? Adica ce marime? Nopi avem unele pe care scrie M mai sunt si L, oare tre sa le schimb cu mai mari?? Ca mi se si pare ca trage greut...

2. Cand umbla in picioruse (o tin eu de manute) talpa dreapta e intr-o parte, parca ar fi Charlie Chaplin!! (si numai la dreptul) E normal?? Mai sunt pepenasi care fac la fel??

Gata, fug sa o culc, ca e rupta! Multam de raspunsuri!

Dia - "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

io ca sa ma binedispun m'am uitat la poze, am vazut surorile frumushele, Julia si Sonia, iar a mica, o fi ea varsatoare da vaz ca se descurca bine de tot cu progresele; Miru mofturosu de Ralu cu figura ei simpatica si smecheroasa; pe pepenashu puturos David care io is convinsa ca stie multe da n'are chef sa faca nimic ca sa vaza cit suporta mama lui; pe Timi bolnavioara si apoi sanatoshica, cum doarmea ea grupata cu nasu' in perna; pe Mateiu cu fata lui de bebelus sanatos si frumos; pe Anna Alicia cu privirea ei tulburatoare, foarte frumoasa poza mami si pe ceilalti pepenasi unul mai frumos ca altul

Capri imi pare tare rau, sper macar ca pe alte parti sa va mearga bine; Ete un pupoi mare din partea mea si o imbratisare. Te inteleg ca si la vlad la servici restructureaza aia intr'o veselie, fara pic de tact, la modul ca vin la servici si au contul de windows blocat drept care toata lumea sa asteapta sa fie urmatorul pe lista, inclusiv vlad. Zau daca nu'mi vine sa ma mut la tara, cresc gaini si cultiv zarzavaturi si pace buna.

multumesc pentru comenturi fetelor, sunteti foarte dragute, le'am transmis purcelului. Nu prea stiu ce sa ma fac cu ea, ca pe jos daca o las plinge, tarc nu am, in pat se mai da cu dovleacul de gratii, in patul mare escaladeaza tot ce prinde.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Capri imi pare rau daca e asa...da ma gandeam k nah..e 1 aprilie, si mai ales k e criza si multa lume isi pierde locul de munca sotul tau ar profita k sa ti-o coaca bine..er fii fost una buna oricum! Inca odata imi pare rau! Tzook!

Flo multam pentru urarile tale, de ziua lu Raducu, imi place de tine k nu uiti niciodata sa faci lucrul asta prima data cand postezi! Inca odata Senchiu

Radu e bine...e cel mai obraznic copilas pe care l-am vazut, mi-a mancat zilele nu alta, nu am pace deloc....as pleca o zi sa dorm..pe o plaja insoritaaa...cu un coktail langa mine...si un barbat bine care sa-mi faca vanta cu o frunza de'aia mare..ca in desene animate! Vise!
Se pare ca ii mai iese un dinte in stanga sus...o sa fie un adevarat capsator de tatzy!

INTREBARE De cand am nascut mi-au venit "musafirii" in ianuarie pe 19...si m-a tinut vro 3 zile...apoi nimic...e normal?? Am facut si test si e negativ...a mai patit cineva asa??? PLIZZZ..RASPUNDETI-MI SI MIE....

Mergi la inceput