Pepenasi de iul-aug08 (105) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 11
Tecky spune:
Am admirat toate pozele noi de pe picasa.
Abia astept intalnirea de duminica sa-i pot admira live pe pepenasi.
serenity atata timp cat inca alaptezi stiu ca e normal sa ai dereglari de menstuatie.Stiu ca si Anaxena zicea ceva de dereglari,sper sa nu ma insel.
Pupici,noapte buna!
ankalaura spune:
KAM - la clatitul pe cap > eu sunt din aia denaturata care torn apa in cap copilului pe cand copilul sta in fund. Ii vine apa in ochi, in nas si in gura, se scutura si nu zice nimic. Asa ii faceam si Elizei si nu i-a fost niciodata frica de apa, nu mi-a tipat niciodata la clatit, ... a fost cam ca pestele in apa.
Asa pare sa fie si Erika, am balacit-o maxim, in cada mare de pe la 2 luni, plange cand o scot. Se stropeste singura in ochi si nu zice nimic.
MARINA - bai frate cand plange maimutica, pe cuvant ca vars laptele, ciobesc ceva, imi tremura mainile, deci mai bine le las!
Cu mancatul, iti dau un sfat... Cand faci pentru ea, fa ceva mai mult, si mananca tu ce ramane. Pare o tampenie dar merge, eu aplic in fiecare zi ca nici eu nu am cand sa mananc.
Nu stiu cat spatiu aveti voi, dar noi n-avem, iar la bucatarie nu am usa. Insa inchid usa la dormitor si pun monitorul, asa ca imi pot face treaba si dupa ce face ea nani - desigur, ma apuca miezul noptii cel mai adesea...
Cu restul, coafor, oras, cumparaturi, prietene... nu ma bag... pretene n-am, cumparaturi nu fac (sau fac online), coafor... m-am tuns scurt si am rezolvat problema... le simplific si e mai bine.
CAPRI - oooffff... Ma pregateam sa zic de gipsanul lu' Matei... si cand colo, alta dandana... 
DIA - daca tie ti se pare ca trage greu cu tetinele astea, ia unele mai mari si incearca.
Cu mersul - asa a mers Eliza un timp. S-a corectat cu niste masaj. Daca te ingrijoreaza, arunca o intrebare la un ortoped. Printre altele, ne-a recomandat sa mearga cat mai mult desculta
Revin
narcisa.s spune:
Am dat add, Capri...Oricum, ca idee, eu as incerca sa-mi fac un dosarel cu un cv si cu cele mai bune fotografii ale mele si as incerca, in primul rand sa intru pe o nisa - adica mi-as trimite la Q magazin, as trimite la online-uri - Eva, Kudica si Ele sau care mai e si as trimite la case de film.Nu e un moment usor dar cu ajutorul Domnului o scoateti la capat...Orice sut e un pas inainte sau cum...
Marina,of...ulcerul tau...Nici eu n-am o gramada de timp sa fac o gramada de chestii...povestile sunt multe scrise inainte sa apara Anais, chestiile artizanale, cateva, sunt facute, la fel, inainte...Apoi eu cand incep sa lucrez artizanal merg in atelier iar Anais sta pe paturica in fata mea...mancarea o fac cand doarme, de cele mai multe ori iar curatenie ori dimineata fff devreme ori seara cand, de obicei, sta Vil cu Anais...EU ZIC SA IESI DIN BUTOI REPEJOR...Sisa te apuci sa scri pe forum
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
narcisa.s spune:
Ankule, cand revi sari te rog si cu reteta de peste cu portocale daca poti...multumesc din suflet
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
dana81 spune:
Anka asa se cheama "denaturata"?Ca eu credeam ca asa e normal sa torni apa in capul copilului
si unde mai pui ca ii si place Clarei se mai ineaca ca-i intra in nasuc dar tot timpul rade...
Ile deci, mmm...razi de mine ai?
Denisa eu zic pas la intrebarea ta ca nu am alaptat
Vazut poze minunate cu POCU, TIMEEA, MATEI,JULIA,MIRUNICIA SA
MARINA
sa-ti treaca...si cunosc foarte bine ce spui tu acolo, eu ca solutie m-am reapucat de fumat si cateodata imi pare rau...eu nu o pot lasa pe Clara sa planga pt ca vomita, nu stie sa planga ...dar nu esti de condamnat, mai bine asa decat sa faci vreo nebunie
Si eu vreau preaminunata reteta![]()
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
iriss27 spune:
Mai fetelor, anxietatea asta ma inebuneste pe mine ... azi am ajuns la magnifica situatie in care cu stanga bagam in gura-mi proprie si cu dreapta in a feciorului. Dar pe bune ca a balotat mai repede, altfel se uita pe tavan, pe pereti ... uita sa deschida gura 
Marina, next week o sa ma fac bine si daca vrei viu in cursul zilei la tine, plimbam si maimutoii, stau cu ei si faci si tu ce vrei.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
Marina_1609 spune:
danaaaa si eu am inceput sa fumez
cate una doua cand era soacramea si imi manca nervii...apoi am facut pauza...iar de la o vreme am inceput iar insa ieri si azi la greu
si ma enervez ca nu vreau sa ma miroase Sofia.... inainte ma spalam pana in stomac dupa fiecare tigara sa nu ma simta dar acum, la cat de des fumez nu mai am si timp....
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
Emma INVINGE cancerul!
Mami Marina - Gospodina
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
iriss27 spune:
Fetelor, lasati naibii fumatul, copiii au nevoie de mamici sanatoase si care sa aiba grija de ei si peste 30 de ani! Si asa mancam numai chimicale, resiram numai aer poluat, daca mai bagat si nenorocitula la de tutun, unde ajungeti?
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
Serenity90 spune:
Si eu care credeam ca sunt singura de aici care fumeza...

Iriss Usor de zis greu de facut! E ca si cum ai vrea sa tii o dieta..dar mereu mai bagi o bucatica de ciocolata...un biscuite cu crema...juma de savarina...un colt de paine...doar cine are vointa reuseste!
apropo de dieta...m-am apucat si eu de Scarsdale...de 4 zile..si deja 2 kile si-au luat zboru...am observat k dupa a 2,3a zi "cererea" de mancare scade..cel putin la mine!
ankalaura spune:
Eu nu stiu ce sa zic de criza asta... Mi se pare ca e o inventie creata de niste oportunisti, ma rog, parerea mea, dar din pacate, oamenii de rand sufera, nu smecherii... La noi "in curte" nu se restructureaza inca, dar s-au micsorat salariile.... Sa mor daca stiu cum trecem de Paste, pana oi primi eu aia 85%
.
Macar suntem sanatosi, e drept
CAPRI - presa era urmatoarea pe lista, clar. Urmeaza marketingul specializat, cercetarea de piata... Presa nu traieste din vanzari, ci din publicitate, dupa cum stie prea bine si Florin, iar acum nimeni nu mai da bani pe publicitate... Peste tot s-au restructurat, s-au inchis publicatii multe...
FLO si IRLANDEZA - asa de bine ma regasesc...
Lasa mai ca acusica se fac mari...
DANA - pai eu torn asa, direct in cap si ii curge peste tot, mai o plescaie, mai trage o gura de aer, isi mai da cu mana pe la ochi....
PESTELE CU PORTOCALE - este www.pescar-sportiv.ro/forum/viewtopic.php?t=73&start=165" target="_blank">AICI Dai cu scroll-ul mai jos, pana la poze, la raspunsul lui 'pacapescarul'
Cea mai mare atentie trebuie la turnatul sosului, eu tot am talentul de a intepa folia...
Este delicios, in orice caz. Sotul meu care nu e mancator de peste, cere mereu portie dubla!
Eu sunt asa de obosita, dar baremi nu sunt deprimata (deocamdata). Nu mai pot sa fac nimic, Er umbla peste tot. O mai puneam in fundulet pe canapea, cu niste jucarii in lighean (ii place sa scormone in lighenas dupa ele) dar mai nou se ridica in picioare, ii place sa stea asa, in picioare sus pe canapea, se balangane periculos... Ma ia ameteala pe mine. Mai devreme s-a ridicat ca un stindard si a stat cateva secunde fara sa se tina razand cu gura pana la urechi de isprava facuta.