Pepenasi de iul-aug08 (105) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

CAPRI imi pare rau de situatia asta prin care treceti...

Azi i-am pasat legumele si i-am dat si carne de vita, a fost premiera: a mancat vreo 100g fara jucarii, apoi am trecut la metoda veche, dar aici cred ca am gresit, trebuia sa ma opresc si sa nu-i dau, dar mi-a fost mila de ea si asa e un pic bolnavioara. E foarte agitata, ori face o forma mai usoara la raceala, ori are un puseu de eruptie la dintisori.
Seara a baut 200 ml de lapte si nu dormea, bine initial cand a vazut biberonul a inceput sa planga, apoi am pus-o in patut si cand era pe adormite i-am dat lapticul si nu l-a refuzat.

Tetine eu folosesc de la Chicco 4+ cu flux rapid, nu prea imi plac, pentru ca m-ai curge pe alaturi uneori. Abia le-am schimbat.

Si Xenia cand merge la fel duce talpa piciorului drept mai intr-o parte. Am inteles ca nu ar fi o problema.

DIARUX ai PM.

Va doresc noapte buna. Fug la nani, ca sigur ma trezesc de n... ori la noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Capri, imi pare foarte rau...
Narci, pana sa pun eu link-ul a fost anka pe faza. Reteta este foarte simpla, probabil ca multi au facut ceva similar, insa sucul de portocale ii da un gust mai special.
Anka, ma bucur ca va place, bine ca faceti voi, ca mie nu mi-a mai facut demult. Si da, si eu sunt adepta teoriei dreptului castigat, adica si eu sunt "pe legea veche".
Marina, cred ca fiecare are momente din astea. Uite eu trebuie sa ajung urgent, dar urgent, la dentist si de o luna vreau sa ma programez, dar se tot iveste ceva si n-am ajuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Mariei i s-a desumflat manutz,dar acum facem funduletzul ferm din 12 in 12h,urocultura e sterila

Maine va arat ceva frumos pe youtube,trebuie doar sa surprind momentul

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

am revenit, desi leptoapa mea e varza...deci...

DANA hai sa dam mana cu mana deci!!

vad ca iar vb cu nonsalanta de cuvantul ala interzis, i*******e.ntz ntz ntz. daca tot e pe asa, am si eu o...doleantza:sa faceti toate intalnitele o pozamaaar e de gruuup si pentru sufletul meu amarat care o sa va vada numa la televizor(ii trimit pe carcotasi sa va saboteze hihihihi)

nu pot sa comentez pozele acum, dar revin in forta, sper. asta daca o sa mai am fortza...

DIA si io zic cum zice ANKA.

GALLYam actionat in conformitate

XENAAAAAAAAAAAare legatura cu statusul de pe mess???

CAPRI, MARINA

gata. ma duc k ma asteapta o noapte grea.

pup iu

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Buna!Si eu prin zona, n-am apucat sa citesc nimic ca am fost cam prinsa cu curatenia si cu plimbareala.Aseara a venit maica-mea ,s-a gandit ca poate vreau sa fac curatenie si sa stea cu fata.Si uite acuma vrei nu vrei sunt in curatenie generalaN-am nici un chef, dar imi prinde bine.
Eu, dupa toata agitatia de saptamana trecuta, zilele astea am avut cel mai cuminte copil din lume, ma tot uit si ma intreb daca e tot al meu, acuma sa vedem pana cand tine minunea.
In seara asta i-am luat si rezultatele de la analize, are stafilococ auriu in nas si in gat, am citit tot ce-am gasit pe google, insa parerile sunt impartite, asa ca astept sa ajung la doctorita sa vedem ce spune ea.La urina par a fi bune rezultatele, sper sa nu ma insel.
Si pana reusesc sa citesc ce s-a mai dezbatut pe-aici, hai sa va stresez si eu cu niste pitici proaspat dobanditi:
1.Ce cantitate de lichide beau bebelusi vostri pe zi?Daca le dati ceai ce ceai folositi?
2.Alexandra a adormit de cateva ori singurica dar...sugandu-si degetul.Dintre doua rele,adica leganat pe picioare si supt degete, pe care sa-l aleg? Seara adoarme numai la san, dar in timpul zilei astea sunt singurele variante.
Revin...sper sa nu se inmulteasca si piticii intre timp

si pana reusesc sa citesc si eu ce s-a mai dezbatut pe-aici hai sa va stresez si eu cu niste intrebari

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Violeta, noi suntem dependente de deget...De mai bine de 5 luni...Eu as alege leganatul

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Violeta Raducu imi bea cam 150 ml de ceai pe zi..i-am dat baby drink la inceput..dar mi-am dat seama k dau faliment cu ala, e destul de scump pt 2-3 zile cat ma tinea...si acum ii dau de la Celmar..baby tea..cred k ii zice...e intr-o cutiuta roz luat din mega image!
Cu adormitul...ma multumesc k adoarme..indiferent cum....e mic, chestiile de care zici tu sunt "bebelusesti" si or sa renunte la ele cu timpul!

Mergi la inceput

Mai intai multa sanatate pepenasilor bolnaviori, vad ca inca mai sunt cativa, pupici sa se faca cat mai repede bine
Vad ca ati vorbit de fumat, eu am reusit sa ma las acum patru ani, si de atunci nici nu m-am mai apucat.M-a palit odata pofta ca fuma cumnata-mea , mi-am aprins o tigara si cand am tras mi-a venit sa vomit.Am aruncat-o si de atunci nici nu am mai fost tentata.
Lotiunile de soare, hm, am si eu o dilema, pentru astia mai bronzati asacum e fii-mea oare ce lotiune o trebui?Sau or fi imuni?
MARIANA, LA MULTI ANI , SA FII FERICITA, si poate mai treci si pe la noi sa ne mai povestesti prichindeii tai
GINI, chiar ieri ma gandeam la pestele tau cu portocale, intentionam sa intreb,ca am niste file de pangasius la congelator.De data asta am salvat reteta
DIARUX, iaca na ca ai vrut dinti , dinti ai avutCa io zic ca asta-i motivul.Nici la noi nu s-a cunoscut nimic , doar ca era agitata, balea excesiv, si ma trezea de n-spe mii de ori pe noapte
DANA, si la voi cred ca tot dintosii sunt vinovati, trebuie sa te inarmezi cu muuuulta rabdare, stiu, e greu, dar trebuie sa trecem si prin astea.
CAPRIOARA, imi pare rau ca treceti pintr-o perioada critica
SERENITY, ce frumos viseziCu CM-ul nu stiu ce sa-ti zic, ca la mine inca n-a venit, dar nici dor nu-mi este
[b]MARINA
, acu ceva vreme eram si eu intr-o situatie similara, de-mi venea sa ma dau cu capul de toti peretii, o sedinta de coafura si o sesiune de cumparaturi au facut minuni.Gandeste-te ca la tine asta se intampla acum, ca esti singura acasa, dar la mine asta se intampla de vreo sapte luni incoace, doar duminicile mai am si eu un moment de respiroHai lasa butoiul ca nu-ti sta bine in el

Mergi la inceput

NARCISA, si voi cu degetul?Off ca nici nu stiu ce sa fac, mi-e teama de leganat pe de o parte , asta fiindca eu am dormit leganata pana m-am dus la gradinita, pe de alta parte ma gandesc ca de leganat o dezvat mai usor, dar cu degetul cefac, pe-ala nu pot sa i-l iau
SERENITY, cam cum e la gust baby drinkul?E dulce?Ca sunt atat de panicata ca nu-mi hidratez cum trebuie copilul ca nu ma mai gandesc la pret, numai sa-l bea acuma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Capri, hai sa speram ca orice sut ... e un pas inainte. Am mai vazut multe asemenea cazuri. Ba chiar am fost eu unul.

Mergi la inceput