Pepenasi de iul-aug08 (105) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Neatza!

La mai multe lunitze sarbatoritilor nascuti in zi de 2!

Irina Paula de Gabriela82, Mircea Victor de marimar, Alexandra Valentinade violeta29

Ma duc sa fac o ca pe mine....

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Neata'!
Am o stare de somnolenta de la vremea urata de afara...
Ankalaura si eu tot la fel o clatesc pe Ralu pe par,ii torn apa cand ea sta in fundulet.
Serenity felicitari pt kg date jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Capri imi pare tare rau, sa speram ca se rezolva problema cat mai repede, si poate chiar in mai bine, cine stie...

Am vazut poze noi cu Sofi balerina , cu Timi dulcica tare cu palarioara, si ce frumos doarme ea intre perne, e senzationala, cu cele 2 surioare printese Julia si Sonia (imi place tare mult poza cu manutele), cu fratiorii David si Ivo , cu Miruna cu palmier , si cu frumucica Ralucuta jucand cucu bau cu mamica. Superbi toti pepenasii!!!!!!!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ola, ola!

Fetelor eu nu mai pot dormi dimineata Cred ca mi se trage de la faptul ca nu se mai trezeste Capcaunu' numa'de 3 ori pe noapte si sunt odihnita. Si ea doarme ca purcelusul si acum Parca vad ca atunci cand o sa vreau si o sa pot eu sa dorm mult va fi treaza si cu chef de joaca de la 6

Marina- da' mai lasa-le in pace de curatat, mancare, spalat si altele. Daca vezi ca esti intr-o perioada mai nasoala fa si tu numa' ce e musai. Nu fa de mancare- comanda o pizza sau ceva. Curatenie fa numai pe unde misuna Sofia o zi ca nu are nimic. Si fa ceva ce-ti face placere cat timp doarm ea. Pe mine de exemplu ma binedispune maxim sa-mi fac unghiile de la picioare cu rosu. Oauuuuu ma simt mirific dupa aceea sa treaca starea afurisita.

Capri-

Ruxule-

Pe mine ma ingrijoreaza ca Maitreyi nu apare. Oare o fi bine Alex?

Pupicei tuturor

Mergi la inceput

Marina stiu exact despre ce vorbesti tu, toate motivele tale de suparare, si dupa cum spunea si Ile, cred ca toate am trecut sau trecem prin asa ceva. Eu mai am noroc de mama, ca ma mai ajuta cu Ioana, o duc la ea, eu merg la electro, mai schimb peisajul si ma relaxez, ma deconectez. Ieri de exemplu am avut chef sa ma plimb prin magazine, ca n-am mai fost de secole. Si m-am dus, evident ca mi-am cumparat si o bluzita cu un sarafan pt la vara, in speranta ca mai slabesc pana atunci si o sa se aseze mai bine pe mine...Ce vreau sa spun este ca avem nevoie sa mai evadam, sa iesim din rutina asta zilnica, asa ca trebuie sa urmezi sfaturile pe care ti le-au dat fetele, mai ales Ariadna, mi-a placut mult tot ce ti-a spus.

Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Marina nu arunca nimeni cu nimic. Dupa cum vezi, multe dintre noi am "comis-o". Io nu l-am lasat sa planga ... da' de zgaltzait l-am zgaltzait. Mama lor de nervi si oboseala, offff. Cateodata ma intreb cum se poate ca o fiintza atat de micuta si dragalasa si nevinovata sa dea atatea batai de cap.
Am vazut ca ai jumper!!! Zi si mie te rog ca tare ma bate gandul sa iau ... Ii place? Nu ti-ai stricat tocul usii? tzine? Nu se accidenteaza? etc etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Ralu subscriu la unghiile rosii!!!!!!!!!!!!
Da' la faza cu "nu pot dormi" ... te urasc de-a binelea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Violeta, Aida bea cam 150ml de compot de mere sau pere, ne indulcit. Ii fierb un mar in aprox 200 ml apa. Nu a vrut sub nici o forma nici ceai nici apa, doar compot facut asa. Si bag de seama ca ii plac chestiile acrisioare - mie mi se pare f acrisor compotula ala, iar ea il devoreaza

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Ioana bea apa, dar nu prea multa, sunt zile cand bea cate 100ml, altele in care abia se atinge de biberon. Si noaptea cand se foieste si miorlaie ii dau sa bea apa si se linisteste. Ceai sau suc de fructe nici n-am mai incercat de mult, ca le refuza.

Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Buna dimineata! Azi va servesc si eu cu o . Ma doare capul ingrozitor de la atatea treziri. Dar ma bucur macar ca nu m-ai are Xenia febra. Si asta noapte baut 500ml de lapte, deci ei clar nu-i placea NAN2. Sper sa fie bine in continuare.

NARCISA nici pe noi nu ne-au vazut bunici decat in poze, poate ne ajuta Domnul sa ajungem de Pasti, sa facem cunostinta.

ANKALURA o sa incerc si eu reteta de peste.

VIOLETA29, Xenia bea c-am 100 ml de apa plata, foarte rar ceai( baby drink), acum zilele astea a baut chiar si 140ml, dar era in starea asta subfebrila. Ea cand vede biberonul cu apa incepe sa se agite sa-i dau, in schimb daca ma vede cu bibe cu lapte plange.
Suptul degetului e greu de dezvatat, unele mamici ii lasa pentru ca ei asa se linistesc, DAR........ in majoritatea cazurilor se ajunge cu sechele la nivelul arcadelor dentare, daca isi suge degetul mare e rau pt arcada de sus, daca e aratatorul, atunci va fi cea de jos. Oasele lor sunt in formare si asa se creeaza presiune pe ele si se deformeaza. O sa fie foarte greu de dezvatat. Sora mea are un baiat care e clasa a 5 si uneori si acum il prinde noaptea cu degetul in gura. Unii se dezvata mai usor altii mai greu. Xenia a avut tentative, dar am actionat rapid cu cate 2 perechi de soseste groase pe fiecare manuta, nu-i convenea, dar a uitat de ele.

Mergi la inceput