Pepenasi de iul-aug08 (105) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 14
AnnaBaby spune:
Vreau sa-i dau Ioanei biscuiti simpli, normali, nu mai iau din cei speciali de bebe, dar nu stiu de care ar fi mai buni. Voi ce ziceti? Ce sa urmaresc pe eticheta? Am luat biscuiti simpli Baragan, oare or fi buni?
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
flo1980 spune:
Gally ma bucur ca sunteti bine, ce lapte ii dai acum?
Biscuiti...Eu i-am dat si rostar, leibnitz...cred ca sunt ok AnnaB...
Apa bea putina, inghititura cu inghititura din canitza cu cioc, de fapt nici Alex nu bea continuu ca un adult, isi umple gura cu apa, apoi inghite si iar asa...
Clatitul pe cap...eu il las in jos pe mana, il clatesc si gata, oricum ii place mult l baie.
Alex a avut o perioada cand nu suporta sa-l speli pe cap, adica sa-l limpezesti mai degraba...la fel il las in jos pe mana dau cu dusul repede...
Gata pauza...am trecut sa-i verific...era prea liniste, David iar a luat servetelele de pe masa si le-a maruntit si umezit in gura
Se ridica ca un iepuras in 2 labe
ii vezi doar capul dupa o masuta, dupa pat....
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
pica1 spune:
Asa sa le iau pe rand...
Gabi Sebi are 3 perechi de pantofiori, dar nu de la Bobux ci de la Robeez. Doua dintre ele sunt asemanatoare cu ce are Irinuca, iar cealalta are altfel de talpa, putin mai rigida, dar este 9-12 luni fata de celelalte 2 perechi care sunt 6-12 luni. Pantofiorii i-a adus fina-miu cind a fost acum ultima oara cind i-am zis sa intre intr-un magazin sa ii ia citeva perechi si a venit cu astia.
Marina
, ma pregateam sa iti spun si eu ceva, dar nu stiu ce...
Capri imi pare rau de piciorul lui Matei si de faptul ca nu poata sa ajunga in excursia mult dorita. Sper ca sotul sa isi gaseasca repede de serviciu. Fina mea a lucrat la Compact (care nu stiu daca a observat cineva ca nu mai exista) si tot asa le-a zis "De azi nu mai lucrati aici". Intr-o luna a gasit ceva care isi dorea sa faca de mult pe aceiasi bani pe care era angajata la Compact.
Ile ar fi ok orele dupa amiezei pentru intalnire in parc, caci domul meu in fiecare zi isi ia masa in oras si intra in casa pe la 20:00 (azi mai putin ca bate vantul pe aici de nici nu imi vine sa trag draperiile).
Ralu esti super tare cu unghiile rosii. Mi-a placut la nebunie. O sa incerc si eu sa vad daca reusesc sa ma limitez la unghii sau o sa ajung cu toate degetele rosii [:))].
Gally imi pare bine ca Xenia e mai bine.
Violeta Sebi, inafara de lapte bea numai apa. Ceaiul am decis eu la un moment data ca nu mai vreau sa ii dau, pentru ca era dulce si vreau sa nu il obisnuiesc ca bauturile sunt dulci...Cantitativ nu stiu cit bea pentru ca bea dintr-o cana cu pai pe care o taraie dupa el si din sticla de 500ml de apa plata (asta ca m-a vazut pe mine ca beau direct din sticla si i-am dat si lui).
ankalaura spune:
Fetele, la reteta cu peste, tot secretul este sa nu va "zgarciti" cu lamaia, portocala si untul. Deci feliile alea sa fie zdravene, cat zice in reteta, iar unt, asemenea. Prima data cand am facut-o, mi se termina untul si am pus putin. Si nu a iesit sos ca lumea. A doua oara m-am specializat...
M&M spune:
Neata!!
Cafelutza e bine venita pe vremea asta..Gally
si am bucur sa aud ca e mai bien Xenia.
[Capri], imi pare rau, dar orice rau e spre bine.
Cum mai e Matei??
Ralu, si eu m-am obisnuit sa ma trezesc devreme..
Ruxi, sa inteleg ca ii apar dintisorii lui Andrei?!
Denisa, e normal sa nu ai ciclul regulat daca alaptezi. Mai ce nazdravan e Raducu!...
Marina,
Fumatul nu cred ca e cea maio buna alegere de calmare...Sper sa nu te superi ca iti zic asta.
Fug, e mama lui Daniel la noi ma ajuta sa fac curat, desi mie mi-e un soooomn!!..
Cristina, mami de Mihaita 
kamelya spune:
Ralu,ankalaura mersi; eu daca dau drumul la dus se sperie si incepe sa planga deci tre sa schimb tactica si mi-am zis sa incep sa nu aibe presiune dusul si sa ma joc asa un pic cu ea asta la urmatoarea baie
Marina 

si 

sa treaca depresia
Capri imi pare rau
Dia noi teteine folosim nr 2 de la Avent; eu o tin pe Daria de subtiori si am obs ca la piciorusul stang calca pe toata labuta iar cu dreptul calca pe varfuri
vio -lichide Daria bea doar apa cata nu stiu ii pun intr-un bibe de 125 ml dar nu-l bea pe tot intr-o zi ;ceai i-am dat primele 3 luni baby drink dizolvat in 100 ml apa, dupa aceea am zis sa-i dau baby calm dar nu-i place
cumnata-mea si-a supt degetul aratator pana la 7 ani; si am o prietena care a supt degetul mare pana la 14 ani ... cand se pune in pat sa doarma isi lua un pui de perna in brate si baga destul in gura ![]()
Denisa eu stiu ca este normal atata timp cat alaptezi sa ai menstra 1 luna da si 3 nu.sau poate ma insel?? poate stiu fetele care mai alapteaza
fetele care v-ati apucat de curatenie sa aveti mult spor
ma duc sa vad si eu pozici cu pepenasi
_
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
diarux spune:
VIO, CRIS deci voi ziceti ca "e" dintii dom'le????pai si de ce nu se umfla nik la gingiutza???deeeeeeee ceeeeeeeeeee???uaaaaaaaaai miiiiiiiiiii???
kidding
acu musiu sta cu c**u in sus si in C**u gol si face gargara. il diustreaza teribil.
ma duc la casnice ca am de nu va dati seama.
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Tecky spune:
pica superbe pozele cu Sebi.Ce cumintel a stat la sedinta foto.Abia astept sa va vad duminica.
Cristina ce super ca vine soacra sa te ajute la curatenie.Pe mine nu numai ca nu ma ajuta cu nimic dar mai vine si neanuntata in vizita....
Ralu79 spune:
Pica- pe bune ca la mine functioneaza chestia cu unghiile de la picioare facute rosii
Uite vad ca si la Ileanna. Vazut pozele. Cele cu blanita alba sunt bestiale. Si ce fain doarme in hamac...Si eu vreau 
Am vazut si printesele Ariadnei- poza cu manutele e fenomenala. La fel si cea de pe cover. 
Vazut si David si Yvo de Iriss frumosi foc
Noi am venit de la kineto si astept sa se trezeasca sa o zbughim afara sa mirosim flori(zise ea gratios cu unghiile rosii
)
Pupicei tuturor