Pepenasi de iul-aug08 (103) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

Mersi Caprioara si toate fetele care mi-au raspuns, nu nominalizez ca sunteti mult va pe toatele.Ms Bujo de aprecieri si Filipanul tau e tare mumos si ce mare e....!
Caprioara dar imi poti zice totusi si cum se numeste jucaria? ca sa stiu ce caut! Pls!

ankuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

dma eu i-am luat inele de dentitie de la NUK care au succes,problema noastra e ca nu avem dinti,iar cum cele prezentate de tine seamana cu suzeta ,la noi nu merge,Maria plange numai dc vede ca ma apropii de ea cu acest obiect mult urat...doar cand se joaca singura si-o baga singura in gura si in 2 sec o scuipa cat colo

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

ana are si maria inele dar nu le vrea, le musca de doua ori si se plictiseste, cred ca+i e greu sa le tina...

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Flo, Maria
Maria mie nu imi place mielul dar sunt datoare cu unul pentru Aida in loc de Adina . Scuze!

Eu am comandat de la cei fara gluten pentru ca erau mai ieftine produsele, sunt din Italia, si ei au o fetita de vreo 10 ani cu boala celiaca si lipsa produselor de acest fel din Romania i-a facut sa devian distribuitori. Si in plus mi-a luat maica-mea ca sunt din aceiasi localitate.. Oricum eu am avut o problema cu glutenul si de asta i-am cumparat fetei ca era piticul meu propriu si personal, sper ca nu aveti totusi intoleranta.

Au sosit si botoseii de la minimondo chiar rapid, ieri am primit mesaj ca i-a livrat la posta si azi i-am luat . Sunt simpatici dar cam subtirei la talpa, trebuie sosetele mai groase nu ciorap simplu ca poate raci bebelina mai ales ca e fetita.

Maitreyi pai cand se mai incalzeste poate confruntam pepenimea ieseana

pepenimea de "noapte buna"!

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Dr Anca pui te rog poza cu botosheii? Sa vaz si io si sa imi fac o parere, plus preturi livrare etc. Multumesc mult

Ar tb sa facem pe picasa o sectiune intitulata papuci pepenasheshti

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankuta_1982

Mersi Caprioara si toate fetele care mi-au raspuns, nu nominalizez ca sunteti mult va pe toatele.Ms Bujo de aprecieri si Filipanul tau e tare mumos si ce mare e....!
Caprioara dar imi poti zice totusi si cum se numeste jucaria? ca sa stiu ce caut! Pls!

ankuta

jucaria e de la vtech -First Steps Baby Walker

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Ana iesi te rog din butoi ca te iau la .
Bine ca reactionat Matei la antibiotic si se va face bine. ai incercat si produse homeopate poate il mai ajuta.

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Da Ooka pun ale noastre de pe picasa ca le-am si adaugat. Am luat pentru 12-18 luni am zis sa-i vina si mai incolo. Sunt foarte usor de dat au un elastic subtirel si sunt din piele peste tot dar ma asteptam sa fie dubli la talpa. I-a purtat bebe in seara asta si era multumita nu tragea ca de papucei.
edit au multe modele pe site eu i-am luat pe astia ca sa se potriveasca cu hainutele care le are.Pret 35 si livrare gratis prin posta romana, ramburs.

http://picasaweb.google.com/Micuta.Sara/SaraLa8Luni#

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ankuta, vad ca Xena a fost pe faza si te-a lamurit deja.

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

fetele multumesc de urari de sanatate . avem nevoie ca azi numai cu 38-39 am dus-o, sa vedem ce-o fi la noapte . urasc martie asta ca e intodeauna sezon de viroze.

anaxena vroiam sa-ti zic: noi cu anna am patit asa cu febra care revenea intr-una, si ea a avut tot otita si desi lua cursul de antibiotic nu reuseam sa scapam de infectie. poate fi si cazul vostru. a trebuit sa-i dau in final un curs prelungit pe 12 zile. chestia cu otitele e ca trec greu, ar trebui sa ii repeti un control la orl sa vada ce si cum. noi am fost la un pas s-o operam sa-i punem tuburi.

Flo sa ne traiasca flacaii!! tu esti o draguta si nu uiti niciodata.

Ankuta daca i-ai facut anticorpii pt boala celiaca si sunt pozitivi, apai aia e. Uite e drept ca e neplacut dar nu e chiar un capat de tara. nepotelul meu are boala si e f ok, el oricum nu era atras de piine/fainoase, si in rest nu sunt restrictii la nici un fruct/leguma/carne/oua etc. au masina de piine si fac din faina de orez, deci chiar nu mai e o problema odata ce te obisnuiesti cu ideea si respecti regimul. laptele inlocuieste-l cu soia

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput