Pepenasi de iul-aug08 (103) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 13
ana_a spune:
buna fetele!
Eu sunt intr-un butoi mareeee si adanc daia nu auziti de mine...
mai citesc cand am cate putin timp.
Matei trage de o viroza de 3 saptamani...ieri i-am dat in final antibiotic si acum vad ca este mai bine, sper sa scapam.
am intrat sa-i spun lui Anaxena ca eu i-am dat kiwi cu tot cu samburi amestecat cu un pic de banana si ia placut grozav. Nu am avut nici o problema
Prima data am strecurat catva samburi anume in pireu, si daca am vazut ca e ok, l-am pus intreg ca nu am rabdare sa scot atatia samburi...
La kk au iesit toti gramada ![]()
Va doresc WE placut la toata lumea!
Multa sanatate si sa auzim numai de bine!
proud mammy
micul artist
ankalaura spune:
Irlandezo ce flori ai soro! Una mai frumoasa ca cealalta.
barbita irlandeza cu cuta shic ![]()
Cris - moama ce gene are Mihaita!!!
anaxena spune:
cristina cat seamana Mihaita cu tine...ma uit la el si te vad pe tine!!ce "invidioasa" sunt pe mamicile care au bbei care le seamana
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Caprioara spune:
Vazut si eu poze
cu irlandezele in flori, cu Mihaitza , cu Sofipoc, Xenia, Ana-Sofia, Clara, Andreea Maria si fratiorul, Er si Eliza, Andreea Maria, Rayan si Mandy . Deliciosi pepenasi avem
.
Biri, sanatate la puiut
.
Xeno, si voua sanatate! E ciudat ca tot face febra... Ii dai ciuperci? Pana la urma e sau nu voie sa le dam???
Ana, iesi din butoi! Hai, ca vine primavara
! Sanatate si voua.
De fapt, sanatate la toata pepenimea bolnavioara
!
Botiiiiiii, unde iesti soro
?
Mina, imi pare rau pentru prietena ta
. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe sotul ei...
Azi fuseram la doctor, ca nu am mai ajuns la el de la 6 luni. A cantarit-o si a masurat-o: dupa masuratorile lor are 6950 g si 67.5 cm (la spital au zis ca are 66 cm
), perimetrul cranian 44; asta la 8 luni si aproape 2 saptamani. La plamani a zis ca e bine. Ne-a dat sa luam vitamine Sanasol si sa-I dau pe petele de sub barbitza cu Advatan Milk. Acolo a plans de mama focului de cum a vazut halate albe si a inteles ca iar e la doctor.
pup you all,
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
bujo spune:
Saliu gagix. Am vazut si io poze si-mi venea sa musc monitoru ce frumosi sunt. Sofipocu lu Marina e bestiala. Xenia la fel. Nu mai zic de altii.
Ankuta are si fiica-ta niste ochi, mama mama. Imi pare rau de intoleranta dar tind sa cred ca n-are boala celiaca. Asta se manifesta super nasol, poate sa faca si astm de la ea. Sper sa fie doar o intoleranta temporara si sa treaca dupa ce mai creste.
Si Filip se trage de urechi de zici ca vrea sa scape de ele. Noroc ca m-ati lamurit ca poate il mananca de la dinti.
Pica esti doxa nene, sigur nu ti-ai facut singura casa?![]()
Ile ai fost mortala cu putoarea perfecta
Crek si io sunt pe acolo pe undeva, daca reusesc sa le aranjez cat sa se ridice la standardele mele nici ca le mai mut de acolo.
bujo mami de Filip
Caprioara spune:
Xeno, uitai sa zic: mai da mare nazbatioasa e Maria
. Si zici ca a adormit pe jos
? Foarte tareeee gagica.
pup you,
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
dma2007 spune:
fetelor a luat careva www.tommeetippee.co.uk/product/gummy_teether_early_teething_/" target="_blank">asa ceva la bebei?
ma bate gandul sa ma duc maine sa ii iau ca m-a disperat ar musca orice si urla de nu ma mai inteleg cu ea 

minunea mea
anaxena spune:
l-am pus pe sotul responasabil cu adormitul copilului,sa vad cat il tzine ca se cam enerva ca cica-i fac in ambitie ca asha-mi vin mie idei de-odata,pai dc nu face nimik sa ma ajute ce vrea sa-i ridic un templu ca m-a insamantzat?
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
dma2007 spune:
bai pisoiu nu-i al meu 
, e al unor prieteni, e superb !
a stat a urmarit-o pe maria si apoi s-a asezat langa ea in pat...
flo ziceai ceva de lalele, pai mergem la simfonia lalelelor la pitesti la ana 
![]()

minunea mea