Pepenasi de iul-aug08 (103) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

kimmy ai PM.

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor , sper ca va mai aduceti aminte de noi , ne cerem scuze ca nu am mai intrat , am fost foarte ocupati si raciti cand una cand alta .
Va multumesc tuturor pt. urarile facute de ziua mea , recunosc ca nu am reusit sa citesc tot , de fapt de ceva timp nu am mai citit nimic , si nu stiu ce se intampla .
As dori sa vad si eu pepenasii poate poate sa imi dea cineva un link si parola .
Daca doriti sa vedeti si pe Rayan am sa ma duc sa pun ceva poze noi la semnatura .
Rayan e bine are 7.880 kg. si 69 cm , mananca bine si e fericit .
Va pup si poate resisesc sa vad ce se mai discuta si de ce nu sa mai si scriu .

Alina cu Rayan Ioan si Mandy Stephanie 3 ani

http://community.webshots.com/user/alina121alina/albums/most-recent?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Noi am stat mai mult pe-afara azi, am profitat din plin de vremea minunata...

Multumim frumos pt complimente, dar nu cred ca ii vor ramane ochisorii albastri.

Maitreyi, felicitari pt "ma-ma"...Abia astept sa zica si Mihaita...

Vicky, nu stiam vorba cu 9 luni...CUm a fost la cumparaturi?

Ana, haioasa rau MAria , sa adoarma la loc dupa ce a cazut.
I-a placut Kiwi Mariei???

Maria, nu am vazut poze cu Adina!!! MMM...ce de-a bunataturi a mancat azi Adina..

Alina , nu te-am uitat; sper c asunteti bine acum. Nu merge deschis link-ul!!...Link-ul e pe prima pagina a subiectului...

Vazut pozele cu Julia si Sonia!! Mmmm..ce de-a narcise pe camp, plus 2 flori " rare" frumoase...

Mina, multumimi frumos!!! Nici Mamaruta nu e mai prejos. Mi se pare mie sau Deea seamana cu Bogdan??

Fugim sa papam ..Va urez un weekend minunat cu mult soare !!

Cristina, mami de Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Multumesc Cristina , incearca acum .

http://community.webshots.com/user/alina121alina/albums/most-recent?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Bobita, doar o poza cu Irinuca???

Irinuca , ai pus o poza cu Amalia GAbriela sau mi se pare mie???!!

Fug, plange Mihaita de foame..

Cristina, mami de Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna fete

azi sunt un pachet de nervi si de oboseala, asa ca acum am prins momentul si ma dau pe net ... am cumparat deja 3 perechi de pantofi pt fii-mea si acum e rindul meu, ravagii fac in buget .... pe mine numai pantofii ma calmeaza...

noapte de cosmar cu bubu cu febra mare, am bagat in el de toate si nu scadea deloc, am ajuns la 40,2 si l-am impachetat saracul nici nu a plins, in apa aia rece, gemea doar acum suntem pe la 38 deci cica rezonabil
am patit odata si cu anna dar e demult si am uitat ce groaznic e...

ii tzuk pe toti bolnavoirii, sanatate multa!

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Cristi,ai dreptate cu mamaruta,seamana foarte mult cu Bogdan,multa lume zice asta.Am pus chiar intr-o zi pozele lor una langa cealalta,amandoi pe la 4 luni si cu mici diferente erau la fel,inclusiv la freza:))daca-o pot numi asa.

Kiwi si noi am papat fara seminte,au mai scapat pe acolo vreo 2-3 si n-a avut nimic insa mi-e frica deocamdata sa-l dau tot.Oricum e delicios pt ea.

Un we frumos,frumos va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ankalaura ce frumos se joaca fetele tale.Are Er niste ochii atat de expresivi.
ariadna superbe pozele cu fetele in mijlocul naturii.
kimmy spor la slabit!
Cristina micutul Mihaita este superb,foarte frumos,are niste ochisori superbi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Biri pupici si sanatate la bubulina. Sa'i treaca febra si sa nu'l mai chinuie. Tie multa putere si spor la purtat papuci cu bebelinii sanatosi

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankuta_1982

Salut fetele!
Nu dati cu rosii stiu ca nu am mai scris de multicel dar nu am timp, Sara ma termina de dimineata pana seara! De cand cu intoleranta la lactoza si la gluten ma chinui cu ea cu mancarea nimik nu mai vrea sa manance...CINE IMI DA SI MIE IDEI DE PAPA FARA LACTOZA SI FARA GLUTEN? in rest suntem tot asa somn mai mult deloc, nu sta lcului o clipa, mai nou a inceput sa scrtie din dintinti ( luctru pe care pe mine ma face cu nervii) face din nas ca si cum isi trage mucii.
In rest mai nimik va citesc tot mereu cand am timp, vazut toate pozele toti sunt fffff frumosi!
Caprioara am si eu o intrebare, de unde i-ai luat lui Ilinca jucarioara aia si cum se numeste?
Va pup pe toate! [ pup]

ankuta

Ankuta, jucarioara ca a Ilincai a gasit Xena in Metro cu 89 roni parca. Eu am luat-o de pe DC la second si am dat 100 roni . Asta pentru ca pe net la magazine online era si peste 300 roni, ca cercetasem .
Si Ilinca scrasneste din dintzi, ca are si din ce (7 dintzi), de ma face cu nervii. Pana acum cateva zile facea ingrozitor de des asa, zi sau noapte. Simteam ca o iau razna cand o auzeam. Dar vad ca zilele astea s-a mai potolit parca .

pup you,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput