Pepenasi de iul-aug08 (103) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 15
maria-86 spune:
Moooaammmaaa, am vazut si eu pepeneii si pepenasele din dotare, si sunt absolut dementiali.
Cristina, nu am reusit sa pun pozele, creca ceva nu fac bine, da nush ce
Da reusesc si eu, ca am si eu cu ce ma lauda![]()
Dma, Adina are numa o felie de lubenita pt dentitie, da se cam plictiseste de ea, acuma fericirea ei sunt sticlele.![]()
Ana imi pare rau pt puiu tau, un
sa-i treaca.
Dr. Anca esti iertata![]()

Am avut succes cu pireutu, ar mai fi vrut
Maria, mamik de Adinutza mica
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!!
Noi ziledle astea am fost tot pe afara, ca a fost taare placut!
Miruna a papat azi pt. prima data pufuleti. I-au placut, asa era de draguta, ca musca din el si imediat radea, incantata de reusita! A mancat chiar si singura cativa. In rest si noi suntem cam mucoase, nu tare, sper sa nu fie nimic grav, eu oricum preventiv i-am dat nurofen.
Multa sanatate tuturor pepenasilor bolnaviori!! 
Cazaturi si noi prestam zilnic, se da tare mult cu capul ba de parchet, ba de mobila, ba de pat, de fapt de orice atinge...
Deja ne-am consolat cu sotul ca nu o sa iasa inginer
.
Vicky felicitari pt. recapatarea siluetei de dinainte de sarcina!! La mine nu se aplica nici pe departe zicala de care ziceai...Eu am +5 kg si niste solduri si coapse hidos de mari, cred ca de la oasele bazinului se trage. Oricum in 17 zile sau cat mai am pana la 9 luni, nici vorba sa se remedieze ceva. Totusi, bravo tie ca ai reusit!
Spor la cumparaturi!
Mina cand mai iesiti, sa ne intalnim? Eu tot prin zona aia imi fac veacul.
Ana!!!! Iesi din butoi!!...nu de alta da' vreau eu inauntru
sa te mai inveselesti!
Narci vaui ce conditii SF aveti acolo, da' parca are Anka dreptate, la noi se fura tot, inclusiv hirtia igienica din WC!!
Vacante noi deocamdata le preferam in 2, ca sa mai luam o pauza si pt. noi. Poate pe la anul ne incumetam sa mergem in 3.
Si Miruna ma trage de par, de fapt se trage in el ca sa se ridice in picioare!!
Imi baga mainile in nas, in gura, ma pisca de gat, iar pe ea se trage de urechi, de par, iar cand e la baie se trage de burta si de "don'shoara"
.
Vazut si eu poze frumoase si pepenasi simpatici si frumusei foc!! 
pepenimea, o noapte buna si linistita sa aveti!!
Dia
- "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
irinuca_81 spune:
Salutari la toata pepenimea!
mai intru si eu din an in paste, cam la trei luni o data (rusine sa imi fie!
) sa va mai scriu cate ceva despre noi.
Azi am avut mai mult timp pt ca a dormit Amalia la pranz doua ore (!!!)
si am citit capitolul asta si am vazut pozele de pe picasa. Avem niste pepenasi tare dulci si maricei. Ce repede a trecut timpul si ce mari au crescut!
Am pus si eu poze noi cu Buburitza mea pe picasa si am schimbat si albumul ca nu mai pusesem nimic de mult.
Maine Amalia face 9 luni...nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul...
Amalia avea 70 cm si 8,6 Kg la 8 luni si 3 saptamani dar a scazut in greutate pentru ca nu vrea sa manance mai nimic...
Ar manca doar fructe...nu ii plac legumele si nici cerealele, nu stiu ce sa ma mai fac cu ea
. Din cauza ca a scazut in greutate ne-a dat sa luam Sanasol vitamine timp de 30 de zile..poate asa o sa aiba si ea pofta de mancare.
Mai sunt bebei care la 9 luni nu se tarasc si nu merg de-a buselea? Ca a mea nu vrea sa isi plimbe funduletul in nici un fel
si nici nu vrea sa se ridice de jos tinandu-se de barele de la patut sau de altceva. Se ridica in picioare doar daca ii dau eu doua degete. In schimb ar merge toata ziua, m-a cocosat!![]()

Irina si buburitza Amalia (28.06.2008)
irinuca_81 spune:
Capri nu fi suparata ca ai dat 1 mil pe Baby Walker pt ca eu am dat 2 milioane si ceva pe el la Baby expo
. Deci se poate si ma rau
Vad ca am luat o teapaaa...
Irina si buburitza Amalia (28.06.2008)
ana_a spune:
dr_anca vai dar cate nu am incercat....am refuzat sa-i dau antibiotic...
De fapt...as putea sa spun ca am fost nitel inconstienta. In mare: Acu o luna si vreo saptamana am fost cu el la dr pentru tuse+muci. Am primit antibiotic pe care nu i l-am dat. Dupa 3 saptamani am fost again...pt acelasi muci si tuse dar tot fara febra. Am primit din nou antibiotic pe care nu i l-am dat... nu i-am facut nici analize de exudat sau alceva...Febra a aparut cateva zile 37.6rectal...asa ca l-am tinut pe nurofen cam o saptamana si ceva
fara sa imi dau seama ca a trecut asa mult timp...noroc ca mi-am notat undeva si recitind de cand ii dau nurofen mi-am dat seama ca nu fac bine...asa ca am oprit nurofenul si a aparut febraceva mai mare: 39,3 rectal. Apoi am fost din nou la medic, ieri, oricum, tusea era deja dubioasa...
In fine...toate siropurile de tuse incercate nu au avut nici un efect, asa ca acum tot pe antibiotic suntem...dar se simte deja evolutia inspre bine. Azi noapte a fost nasol cu tusea dar azi deja este alt copil.
Scuze ca m-am lungit cu explicatiile...poate folosesc cuiva.
Din butoi nu prea am cum sa ies degraba...nu are legatura cu Matei butoiul...dar na...ma straduiesc.
In plus si sotul a fost bolnav, a stat acasa cateva zile, acum cred ca iau eu durerea de gat...sper sa nu i se intoarca din nou la Matei ca o sa fac cu nervii!!
Ma bate gandul sa-l duc pe Stefan sa-i iau un exudat. A primit si el antibiotic pe care nu i l-am administrat, nu mi se parea ca are nevoie, nu a facut febra de loc in plus el nu a tusit decat o noapte, nici mucisori nu a avut.Dar posibil sa aiba ceva microb si sa fie purtator fara simptome
se poate asa ceva? sau bat eu campii la ora asta?![]()
proud mammy
micul artist
ana_a spune:
si noi avem papucei cam tot asa, sunt foarte draguti si comozi. O sa fie ideali pe cand invata sa umble singurei prin casa. Am avut ceva asemanator si la Stefan doar ceva mai tari pe talpa si in forma de opincute.
proud mammy
micul artist
madina71 spune:
Iaurt si eu tot de la Natura ii dau lui Lucian...
Ai mei sunt mucioshi amandoi, a reusit si Adrian sa ia de la cel mic si ma chinui cu amandoi... Nu am antibiotic la ei, mi-a zis dr sa dau doar daca fac febra... Febra nu au, nu tushesc, doar muci.. Lucian e mai marait, abia bea laptele, cred ca nu poate sa respire cum trebuie pe nas, cu toate ca il curat cu batista bebelusului si mai am un preparat picaturi pt nas cu dexametazona... Of, sper sa le treaca cat mai curand ca m-am capiat...
Si eu am ajuns la greutatea pe care o aveam inainte de a ramane insarcinata, ba chiar pot spune ca sunt mai slaba, burta declar cu mandrie ca nu am, insa ar cam fi nevoie de ceva fitness ca am o celulita de toata frumusetea... Macar 5-10 min daca as face acasa, in fiecare zi tot ar fi ceva. Eu inainte sa am copiii faceam in fiecare dimineata, dupa ce ma machiam , cate 10 min gimnastica si se vedea... Deci acum am cam 56-57 kg la 164 cm inaltime... Nu vreau sa mai slabesc ca imi raman hainele mari...
Azi am facut pate de ficat in casa, am fiert ficatelul cu apa (in lapte era mai bun dar nu-am avut lapte) cu o foaie de dafin si cateva boabe de piper, apoi l-am blenduit cu unt si putina sare si am pus si marar. L-am facut pt Adrian, dar nu i-a placut asa ca o sa il mananc eu... este bun... Ma gandeam ca poate asa reusesc sa ii dau ficatei pt ca altfel nu ii mananca...
Eu ii fac lui Lucian mancare pt trei zile, adica pun in oala sub presiune o buc de carne, un ficatel, ceapa, cartofi, morcovi, ardei roshu (de la conge, pus asta toamna tocat, portii mai mici in pungulite),brocoli, putin pastarnac, putina telina - pe astea le pun permanent si mai adaug, dupacum am prin frigider: sfecla rosie, dovlecel, porumb, mazare, fasole pastai... Dupa aia blenduiesc carnita cu unele legume si cu marar pt ziua respectiva; apoi ficatelul cu cartofii, brocoli si marar pt ziua urmatoare; la urma blenduiesc doar legume cu patrunjel in care o sa amestec galbenusul de ou fiert in a 3-a zi cum ar veni... Ma simt oarecum vinovata cand citesc ce variat mananca copilasii vostri... Eu cred ca si din comoditate fac asa...
Of, ce greu trebuie sa fie cu intoleranta asta la gluten si la lactoza!!!
Ce mult am scris!
Va pupam!
Caprioara spune:
Irinuca, ma bucur ca ai mai scris ![]()

. Si noua ne-a dat sa luam Sanasol, chiar azi am fost la doctor. Sunt curioasa daca o sa manance mai bine. Sa ne scrii si tu daca la voi o sa aiba efect, da?
Cu mergatoru, asta e
. Bine ca a gasit Xena si a spus, ca macar alte fete sa nu mai ia tzeapa. Mama lor de hotzi
! De aia e bine sa ne consultam intre noi, ca suntem multe si uite cum mai aflam cate un pont
.
pup you,
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
atb spune:
Am vazut pozeee noi!!!
Erika, nora-mea, e o mega scumpaaaa!!! Ce ochisori patrunzatori are!
Si ce se mai iubesc surioarele!
Andreea Maria de Irolf, ce seamana cu fratiorul! 
Amalia de Irinuca in oglinda si la volan.
Irinuca, scrie mai des, sa mai stim si noi de voi!!!
Cele mai frumoase flori dintre flori, Julia si Sara!

Mihaita cu niste ochisori superbi si sprancene asa de frumos conturate!
I-am vazut si pe Rayan si Mandy de Alina, ce-au mai crescut si ei!!!
Sebi de pica, cu o super mega floare pentru mami, nu?
Moaaaama ce de papucei are el!!!
Si sa-i fie rusine lui mami ca baietelul e cazut si se chinuie acolo saracutul iar ea se distreaza facandu-i poze!![]()

Sofipocul dulce de tot cu masca de papa pe fata!

Sara Alexia, printesa in roz.
Irina de bobitamica, razand cu pofta si gata de jogging.
Sara Stefania, cu privirea ei ghidusa, scotocind pe sub covor.
Ladymina, condoleante prietenei tale... Imi pare rau ca nu veniti la Cluj, poate alta data... Ii tinem pumnii lui Bogdan la meci.
Biri, sanatate multa lui Tony!
Ana, sanatate si lui Matei! si de fapt la toti 4!
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
madina71 spune:
Nici Lucian nu se taraste si nu merge de-a bushilea desi mai are o saptamana pana face 9 luni. El cea mai mare parte a zile sta in carut sau in scaunelul lui, asta cand este treaz. Ma gandesc ca stau prea putin cu el in pat sau pe jos, pe paturi... PAi cum sa invete sa se tarasca in carut?! Ce sa fac daca am treaba mai mereu, il tin dupa mine sa il pot supraveghea...
Sunt multumita ca se impaca bine cu fratiorul lui mai mare, este cu ochii numai dupa el, rad unul la altul... Astazi cand Adrian isi sufla nasul in servetel, ala micu' radea in hohote! Ce-o fi gasit el distractiv nu stiu ...