Pepenasi de iul-aug08 (103) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 16
Caprioara spune:
Vazut poze
cu Amalia, care e o fetitza superba, si cu strengarul Sebi cu floricica lui.
pup you all,
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
ana_a spune:
www.earthhour.org/news/ro:ro" target="_blank">Ora Pamantului sambata seara. Vad ca sunt mai multe orase din Romania care participa.
proud mammy
micul artist
pica1 spune:
Ana nu stiu ce s aiti spun despre antibiotic. Eu una de obicei cind nu sunt sigura de ce imi prescrie doctorul mai cer parerea si altui doctor. Stiu ca este super stresant sa te plimbi din doctor in doctor, dar poate e mai bine. Ai intrebat doctorul de ce ii da antibiotic? Eu, cind mi-a zis orl-ista sa ii dau antibiotic, am intrebat-o de ce si de ce sa ii dau cantitatea respectiva si de ce sa ii dau atat de mult timp...Mi-a explicat, am bagat la cap si am plecat la doctorita lui Sebi si am mai cerut o parere. Dupa 2 zile am mai fost la inca 3 doctori in aceiasi zi si asta numai ca sa fiu sigura eu ca este tratamentul adecvat pentru Sebi. Concluzia a fost ca trebuia sa ii dau antibioticul, dar nu in doza prescrisa innitial, nu atat timp cit spusese prima doctorita si nici nu trebuia sa ii opresc aerosolii care ii facea in acelasi timp, dar pentru altceva... In mare iti urez sanatate si tie si copiilor. 

Cristina parca pe tine nu te-au lasat sa intrii cu carutul lui Mihaita in Carrefour...Nu i-ai luat de gat? Mie nu mi-au spus niciodata nimic, dar sper pentru binele lor nici sa nu spuna.
Irina am vazut o printesa in rochita rosie. E o scumpa si jumatate.
Xenia care seamana cu tati cind sta lina el si cu mami cind sta linga ea. 
pica1 spune:
Atb hai mai ca nu ma distram...doar il certam
ca a fost capcaun si a cazut si pe urma ca i-a fost lene sa se extraga de acolo cind am vazut clar aca ar fi putut.
Capri sa incerci sa ii dai advantanul in strat foarte subtire. Sebi are o "exema" pe fata care ii apare la stimuli de temperatura sau afectiuni respiratorii si arata cum ai descris tu. In prima instanta i-am dat tot cu advantan milk, care a functionat de minune, apoi am intrebat un dermatolog si a zis ca ar fi preferabil sa nu ii dau cu nimic sau sa ii dau cu o crema hidratanta (locbase sau dardia).
violeta29 spune:
Bunaseara!Greu v-am ajuns din urma? Ce-i cu limbarnita asta la voi?Alexandra e bine, nu mai are diaree,nici nu mai vomita, am scapat de ce-a fost mai rau.Dar ma panicasem rau de tot ca tot ce manca voma,inclusiv medicamentele, avea diaree, si dr ne-a spus ca daca nu reusesc sa o hidratez cu lichide si sa ii dau orez, morcov, supa de morcov, zeama de orez ca sa ii treaca diareea singura solutie e sa ne interneze si sa o bage pe perfuzii.Asa ca m-am mobilizat si la sfaturile doctoritei am reusit sa conving copilul sa manance.A , si am fost placut surprinsa de faptul ca dr atunci cand am fost la cabinet mi-a dat nr ei de mobil sa o tin la curent cu evolutia bolii, si apoi dupa ce am sunat-o mi-a spus sa revin cu un telefon dupa cateva ore sa ii mai zic cum se simte, apoi la un moment dat mi-a intrat mesageria vocala si peste vreo ora m-a sunat ea.Mai rar asa ceva.
Vad ca ati inceput deja sa visati la vacante.Si eu abia astept, vrem sa mergem la mare, si poate si cateva zile la munte, dar neaparat o luam si pe Alexandra cu noi.Abia astept sa o vad cum se balaceste in mare
Scrasnitul din dinti, e si la noi un sport de ultima ora, si ma zgaraie pe creier rau de tot.
Inele de dentitie, la noi sunt egale cu zero,se uita curioasa la ele, le baga in gura si apoi le arunca nervoasa pe jos.Dar daca ii dau o cutiuta de carton e cea mai fericita, mozoleste la ea pana se inmoaie cartonul si trebuie sa i-o iau ca sa nu inceapa sa-l inghita
Multa sanatate tuturor pepenasilor bolnaviori
CRISTINA,OANASM, din ce ati povestit voi despre rahitism, ajung la concluzia ca medicii astia ai nostri taaare mai exagereaza.Alexandra nu prezinta nici unul din simptomele descrise de voi acolo.
ATB, vazut si io in sfarsit filmuletul cu sonor,A avut dreptate Ille, mi-a placut teribil, da sa vezi ce i-a placut Alexandrei.Bai era asa incantata si can tipa Nicholas tipa si ea si dadea fericita din picioare
JOVANA, bine ai revenit, felicitari pentru dintisori
OOKA , indemnizatia eu am luat exact cat scria pe hartiuta
de la serviciu
CARMENELA felicitari pentru mama!
RALU, nu, noi nu am facut Rotarixul.Ce fortoasa e Miruna, l-a facut KO pe tataia![]()
MAITREY, doamne ce cazatura a luat mititica,uite un pupic ca sa treaca
Felicitari pentru mama
NARCISA, ce povestesti tu acolo de mall-urile de la voi n-o sa se intample in Romania nici de-acum in o mie de ani.Pai astia fura frate si hartia de la toalete darmite lotiuni si alte alea
SCUMPI, multumim mult de sfaturi
LApticul nu am cum sa i-l scot ca noi suntem pe tzitzi, si mancarea mi-o voma, dar lapticul nu.Dar morcovul, zeama de orez si ceaiul de menta au facut minuni si la noi.
ANKUTA , bine ai revenit
ANABABY, ia mai povesteste si mie ceva de pensiunea aia de la Eforie, eventual poate ai un numar de telefon ceva.
DMA eu am o tastatura veche si cand stau la calculator cu ea in brate ii pun tastatura ei in fata, si isi mai face de treaba cu ea.
TURTURICA, ai domnisoara ce sa mai, e fain ca a stat singurica la cresa
KIMMY, eu am baut ceai verde cam patru luni, 1-2 cani zilnic, dar era planta, si era adusa direct din China, din lanul de ceai si avea un gust extraoribil, trebuia baut musai cu lamaieDar am slabit 5 kg atunci
Nu stiu daca o fi acelasi lucru cu asta antiadiposu'de se gaseste la noi in farmacii
IRISS, fina mea a luat celui mic de la Amara un colac din ala cu chilotel, si era asa, in jos, statea in el cam ca intr-un scaunel, nu era drept cum zici tu.Cu ala de pe Ebay, de pus la gat, nu stiu ce sa zic, dar Alexandra sigur n-ar sta asa.
ANAXENA, ce nostima e Maria, auzi la ea , sa doarma pe jos
Cu bubitele alea, sa stii ca si alexandrei ii aparusera dupa faza cu febra pe frunte si dupa urechi .Dar poate la voi sunt doar de la dormitul pe jos
BIRIBU, pupici lui anthony sa-i treaca febra
IRINUCA, bine ai revenit.Nici alexandrei nu-i plac legumele.azi a fost prima zi cand am pacalit-o sa manance morcov, dar i l-am calit in ulei de masline, apoi l-am fiert inabusit cu putina apa, am blenduit, am indulcit cu glucoza, si apoi am camuflat cu iaurt, la inceput mai mult iaurt, apoi din ce in ce mai putin.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
Caprioara spune:
Pica, merci de sfat si
. In seara asta i-am dat, asa cum am putut, ca nu sta, uraste sa o dau cu crema pe fatza
.
Fug la nani ca in sfarsit a adormit
. Mi-a facut-o in seara asta, pe la 19:30 mi-a adormit si a sforait pana pe la 21 si ceva. Asa ca era de asteptat sa adoarma tarziu.
Noapte buna!
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Tecky spune:
Neata'!
Am admirat si eu toate pozele 
Ce vreme superba,abia astept sa ne intalnim peste o saptamana.
Va doresc un weekend placut!

anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Biribu fetele multumesc de urari de sanatate . avem nevoie ca azi numai cu 38-39 am dus-o, sa vedem ce-o fi la noapte . urasc martie asta ca e intodeauna sezon de viroze.anaxena vroiam sa-ti zic: noi cu anna am patit asa cu febra care revenea intr-una, si ea a avut tot otita si desi lua cursul de antibiotic nu reuseam sa scapam de infectie. poate fi si cazul vostru. a trebuit sa-i dau in final un curs prelungit pe 12 zile. chestia cu otitele e ca trec greu, ar trebui sa ii repeti un control la orl sa vada ce si cum. noi am fost la un pas s-o operam sa-i punem tuburi. Flo sa ne traiasca flacaii!! tu esti o draguta si nu uiti niciodata.Ankuta daca i-ai facut anticorpii pt boala celiaca si sunt pozitivi, apai aia e. Uite e drept ca e neplacut dar nu e chiar un capat de tara. nepotelul meu are boala si e f ok, el oricum nu era atras de piine/fainoase, si in rest nu sunt restrictii la nici un fruct/leguma/carne/oua etc. au masina de piine si fac din faina de orez, deci chiar nu mai e o problema odata ce te obisnuiesti cu ideea si respecti regimul. laptele inlocuieste-l cu soia ![]() Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008) |
multzumesc mult de sfat,eu cred ca tot otita-i de vina,ma duc luni cu ea la ORL sa vedem,eu i-am dat zinnat 5zile 3.5ml la 12h..pe prospect scria sa dau tratament de 7 zile,dar asha mi-a zis nasha si eu am executat,acum parca imi pare rau ca nu i-am pus branula cum m-a sfatuit de prima data,acum poate era bine
iar are febra 38.5,ieri ajunsese la 39 cu tot nurofenul si panadolul,i-a scazut cu un supozitor de novocalmin...apoi mi-a zis nasha ca dc tot face febra sa-i dau 5ml de algocalmin apoi 5ml de nurofen(alteranate),dar mi se pare mult si sper sa se faca bine
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
ooka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta29 OOKA , indemnizatia eu am luat exact cat scria pe hartiuta de la serviciu http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii minunea care ne-a luminat viata Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008 |
salu
merci de raspuns, adica ti-a facut calculul incepand cu oct 2007-sept 2008 in care pentru sept ti'au luat veniturile aferente lunii august 2008? ca atunci inseamna ca mi'au calculat mie prost la servici.
mami de Sofi

. urasc martie asta ca e intodeauna sezon de viroze.
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)