*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (36)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multumim frumos draga Amalia...va pupam dulce.... si aveti grija de voi.
Pupici

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Votat printesica mica si frumoasa!!

Citat:
citat din mesajul lui monicus

Un vot pentru printesa... se poate? Pupici...

http://concurs.pampers.ro/profile/29269

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 14 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Un vot pentru printesa noastra

pozici noi

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 14 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Un vot pentru printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Malinas, am o intrebare cheie: ai putea face un calcul si sa-mi spui cat te costa sa faci o paine obisnuita la masinuta-minune? Si gramajul painicii sa ma pot orienta. Parca ma bate un gand pt viitorul mai indepartat, desi noi nu suntem mari mancatori de paine, dar ma gandesc la copii, macar o fac eu, stiu ce pun in ea.

Si inca o intrebare: stie cineva cam cat costa aparatorile de patut de la Ikea si daca sunt incluse intr-un pachet cu lenjerie completa sau se vand si separat? Olivia, cumva tu aveai?

Gata, fugim la plimbare!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Am gasit la sensiblu baneasa 3 cutii de lapte, merge iubi sa cumpere. Si am cautat pe net si aproape la fiecare sensiblu sunt rasfirate cateva cutii. Asa ca o sa lichdam pe rand de la fiecare farmacie in parte stocul disponobil.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

UN VOT PT RAPHAEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fete
numai dintisori la toate lumile.....otilia si olivia felictari
criss durerea sacaitoare de care zici tu o am si eu..exact acolo pozitionata m-am gandit ca o fi de la mulsoare...deh apoi am dat vina pe urati care pana la urma decat m-au patat nu am avut nimik in afara de o pata..deh cine stie sper ca e ok operatia...acuma nush ce sa mai zic
miky-ea pai na ce sa spun am o jena in sanul stang..nush ce are deja e mai bine de o sapt de cand o am productia merge..uni ma invata sa incetez alaptarea altii sa continui ca fac cancer, ba ca nu ca e bineca cu ct alaptez mai bine cu atat e mai bine impotriva cancerului...nush ce sa mai cred ...sugestii opinii de la tine ceva?
bertha vampirutul e baiatul al mare, nu?
iza mumicale calma te nu rez nika cu stresul pune in aplicare luarea tel in mana si datul la tel pe la toate farma. hai ca vei gasi esti descurcareata
....i-am zis doci ca nu ii place balacelului diversificarea si a zis ca la laptele meu crede ca nici iei nu i-ar placea...zice cainca nu e cazul...avem 8,500 g..bine doca a fost draguta si a trecut 8.300...cica salopeta cantarea 200 g
am facut aseara nitel temp 37 cu 7 dar am rez cu panadol..acum e la fel de activ si energic ca de obicei...no sign of teeth

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Bertha mortal vampirutul mic! Pup dulce!
Blue78 foarte scumpa papusica ta! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!

pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Direct cu bubitze...incearca o crema care sa hidrateze bine cum ar fi Avene Cicalfate pt piele agresata. E cu apa termala, nu are nimic agresiv.

Citat:
citat din mesajul lui carmendu

problema mare la noi.
dr meu pediatru pleaca in franta pentru cateva luni si suntem cam de izbeliste, taman acum cand am mai multa nevoie de el.
am hotarat sa mergem la o policlinica de stat. am fost ieri la control sa ne cunoastem si mi-a zis sa nu-i mai dau picaturi de vigantol ci sa trecem pe vigantolette ca se asimileaza mai bine. voi ce stiti?
si alta problema, victor e un pic aspru pe pulpite si pe fata (nu are bubite). dr zice ca s-ar putea sa aiba dermatita atopica si mi-a dat o crema cu cortizon, pe care nu am de gand sa i-o iau. cum vine frate, doar pentru ca i se pare, baga cortizon? sincer, copilul nu ar nimic. doar e un pic aspru.
la rafael sau la leyre cum a inceput? direct cu bubite?
malinas- ai PM

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Am gasit laptic

Bertha aparatorile pt patut din ikea le poti lua separat si costa 50 de lei.

Eli dulce pe Balacila cel pufos si gata m-am calmat ca am rezolvat

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

UN VOT PT RAPHAEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

sunt deprimata
am alergat si ieri si alalteieri la doctori si m-a ajuns oboseala.
maine mergem la ambasada pentru pasapoarte si trebuie sa aduc si fetele. o sa fie ingrozitor - 1.5h de condus pe traiect + timp de asteptat acolo.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Babyzapi ma bucur ca ati rezolvat problema lapticului.
Eli pup grasului mic si scump! Are mami super laptic!

pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Olivia, am pus poze cu micul vampir, sa vezi ce va asteapta o perioada de-acum incolo. Numai ca la voi va fi si mai vizibil, fiind jos

Pupa mama vampirasul scump. Asa ca de la mamica de vampiras la mamica de vampiras Chiar ma gandeam ca o sa rada astia aici ca se cunoaste ca suntem din tara lui Dracula De vazut nu stiu daca o sa se vada chiar tare ca e ascuns intr-o parte, ma chinui sa-i dau falcuta intr-o parte ca sa-l vad, initial ma gandeam daca n-o fi premolarul, dar cine stie cand mai creste...hihi.

Aparatorile le poti cumpara separat, au costat vreo 15 euro daca nu ma insel, poate iti spune Flowers cat sunt in Ro dar cred ca sunt tot cam asa.

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Made in the Holy Land
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni Poze de la 4 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput