*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (36)*
Raspunsuri - Pagina 13
mar_ysa_28 spune:
Bravo mami...tre sa pape pitikul...aveti grija sa nu mai ajungeti in situatii de genul asta 

| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Am gasit laptic ![]() Bertha aparatorile pt patut din ikea le poti lua separat si costa 50 de lei. Eli dulce pe Balacila cel pufos si gata m-am calmat ca am rezolvat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008) RAPHAEL si ISABELAPovestea nasterii UN VOT PT RAPHAEL |
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Povestea nasterii
bertha spune:
Mor de nervi, imbracat copil mare (dirijat, de fapt, ca se imbraca singur), imbracat mama, imbracat copil mic, luat carucuior si trotineta, prezentat la lift, lift defect, stanga-imprejur si inapoi in casa.
Nu pot cobori pe scari cu un asemenea calabalac. De-aia-i bine la casa, stai pe pamant, nu ca cioara-n pom. ![]()
Din balcon pare frumos, adica e racoare putin, dar nu e vant, mi se parea o vreme superba de plimbare weeeee weeeeeee.
Babyzapi, multumesc pt info!
Mama, ce va mai chinuiti si voi cu latpicul!![]()
Eli, al mare era in poze!
Mai, da' ce pufosel e Dimitrie, ha, ha, Ioana avea sambata 6200g si-s multumita, in ultima sapt a crescut 250g, nu stiu ce e cu ea, da' s-a pus pe mancat serios.
Doamne ajuta s-o tina, chit ca se trezeste acum de 4 ori/noapte sa pape cu pofta.
Amalia, 
Alra, capu' sus, mami!
Hai, scotoceste putin dupa verva ta obisnuita, altfel o sa cred ca s-a logat altcineva cu userul tau.![]()
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
julia16 spune:
Buna fetelor!

Iulia de fluturasha23
26 octombrie - Cristian de Spiridusul

Si Tudor a implinit azi 3 luni. Si asa frumos gangureste de ieri! Gangurea si pana acum, dar mult mai putin, de ieri insa e tare vorbaret. L-am cantarit si are 6350 g. A crescut doar 600g. Cand o auzi pediatra, iar o sa inceapa cu laptele praf. Eu cred ca totusi am suficient lapte. Noaptea se trezeste o singura data pe la 3-4.
Maine plecam la Brasov pentru cateva zile. Sper sa mai prindem zapada sa se bucure Maria.
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
aleinad.g spune:
E o solutie foarte buna pentru vacante. Eu am fost, ce-i drept in vizita, in salinele de la Praid si Slanic Moldova si sunt organizati pentru a-i atrage pe copii acolo.
Pentru restul anului exista un aparat numit salin care trece aerul printr-un bloc filtrant cu granule de saruri si imita aerul din salina. Eu il am de la Bogdan si l-am folosit cand era racit.
| citat din mesajul lui spiridusul am auzit pe la fete(aka odiseea lui alex) ca o cura la salina ar fi buna; voi ce stiti despre subiectul asta? |
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
Olivia26 spune:
| citat din mesajul lui alra sunt deprimata am alergat si ieri si alalteieri la doctori si m-a ajuns oboseala. maine mergem la ambasada pentru pasapoarte si trebuie sa aduc si fetele. o sa fie ingrozitor - 1.5h de condus pe traiect + timp de asteptat acolo. ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
Of, of tu chiar ai multe pe cap, si serviciu, si doctori, si pasapoarte

Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Made in the Holy Land

Sunt baiat mare Poze de la 3 luni Poze de la 4 luni
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
aleinad.g spune:
Felicitari Eliza de Otiliav si David de Olivia pentru primii dintisori!
Teodora la 2 luni
julia16 spune:
Otilia, Olivia felicitari pt dintisori.
Alra, imi pare rau ca esti atat de agitata. Iti doresc sa le revolvi pe toate cu bine.
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui criss703 inca ma doare sanul , nu tare dar sacaitor si mai mult inspre exterior-jos ..daca se intelege ceva |
Cam aceeasi problema o am si eu. N-am gasit alta solutie decat sa prin rautatea semiadormita si s-o pun la san. Altfel, e de rau. Cred ca de vina e tehnica gresita de muls si acolo stagneaza laptic.
Teodora la 2 luni
Olivia26 spune:
Oti, ce precoce e Elisa
n-are nici 4 luni si deja 2 dintisori
Felicitari!
Ordinea dintilor o stiu dar se pare ca grasu', nu
Ce de gashca ai fost
...acum m-am uitat si eu pe tabelele de pe prima pagina. As vrea eu sa am 57 kg. Aveam 67kg la primul tabel iar acum am ajuns la 65kg. De masurat nu m-am masurat ca am doar ruleta si e prea complicat.
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Made in the Holy Land

Sunt baiat mare Poze de la 3 luni Poze de la 4 luni
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
bertha spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Olivia26
![]() ![]() Pupa mama vampirasul scump. Asa ca de la mamica de vampiras la mamica de vampiras Chiar ma gandeam ca o sa rada astia aici ca se cunoaste ca suntem din tara lui Dracula De vazut nu stiu daca o sa se vada chiar tare ca e ascuns intr-o parte, ma chinui sa-i dau falcuta intr-o parte ca sa-l vad, initial ma gandeam daca n-o fi premolarul, dar cine stie cand mai creste...hihi.Aparatorile le poti cumpara separat, au costat vreo 15 euro daca nu ma insel, poate iti spune Flowers cat sunt in Ro dar cred ca sunt tot cam asa. Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 ![]() Made in the Holy Land ![]() Sunt baiat mare Poze de la 3 luni Poze de la 4 luni Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
Daaa, poti sa le spui curiosilor ca in ordinea asta ne cresc noua dintii!
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze
Cum s-a nascut Ioana

RAPHAEL