*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (36)*
Raspunsuri - Pagina 14
aleinad.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amalia Aleinad.g nu sunt in masura sa-ti spun cum sa faci sa-i dai sa suga numai dimineata si seara , pentru ca Luca suge cu pofta in continuare la toate mesele, iar cel mare, David, manca si-n timpul zilei, chiar si dupa diversificare...pana la 1 an cand l-am intarcat de tot. Multumesc pentru aprecierile la adresa puilor!![]() |
Amalia, multumesc! Din pacate va trebui sa ma consolez cu ideea ca la Bogdan n-am avut lapte pentru dorinta lui de a suge, iar acum, desi am laptic pentru doi va trebui sa pun punct. Asta e. Mai bazai cateodata, ma mai dau cu capul de pereti dar mai mult n-am ce face.

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
malinas spune:
| citat din mesajul lui bertha Malinas, am o intrebare cheie Si inca o intrebare: stie cineva cam cat costa aparatorile de patut de la Ikea si daca sunt incluse intr-un pachet cu lenjerie completa sau se vand si separat? Olivia, cumva tu aveai? Gata, fugim la plimbare! Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze Cum s-a nascut Ioana |
Painea facuta la masina este mai scumpa decat cea cumparata, dar nu ca sa facem economie am cumparat masina, ci ca sa mancam o paine de calitate.Am gasit pe undeva un astfel de calcul facut, pt painea alba, simpla si iesea mai scumpa decat in magazin.Dar eu paine alba, simpla am facut doar prima data, sa vad cu iese, apoi am facut diverse combinatii, cu> masline, usturoi, cartofi, nuci, iar acum cu seminte.Toate, fara exceptie, au fost delicioase.|Nici noi nu suntem mari mancatori de paine, dar imi place sa mananc paine buna, iar asta de o face masina e buna.
Calculul zice asa> Fain#259; + drojdie + 1 kwh x 3 ore pentru o paine de 1.25 kg.La asta mai adaugi diverse alte ingrediente>lapte, oua, ulei, etc.Masina nu consuma totusi 1 kwh timp de 3 ore, ci doar atunci cand framanta si cam 2/3 din timpul de coacere.
Eu nu cred ca am sa mai cumpar paine vreodata.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz
aleinad.g spune:
Blue78, Sa-ti traiasca printesica moderna in blugi! 
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
Olivia26 spune:
Tot imi mai amintesc cate ceva...
Fetele care ziceati ca va refuza sanul, nu renuntati, este o faza trecatoare! M-am luptat o luna cu al meu, de la 3 luni la 4 luni imi refuza mereu sanul drept pe care i-l dadeam doar cand era adormit dupa ce initial mi i-a refuzat pe ambii, asa ca l-am hranit o luna numai dintr-un san si cu toate astea la 4 luni avea 7610g. Nu i-am dat nicio picatura de formula sau altceva dar m-am "luptat" cu el si asta multumita Amaliei
care mi-a spus sa asa a patit si ea cu David, incercat sa se intarce si apoi si-a revenit. La noi mai mergea cu hranit din picioare in timp ce-l leganam si ii cantam, dar la inceput ma impingea, se stramba si tipaaaa.
Criss, incearca sa ii dai sa suga in mai multe pozitii ca sa nu ramana canale negolite.
sa fie bine.
Bertha 

Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Made in the Holy Land

Sunt baiat mare Poze de la 3 luni Poze de la 4 luni
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Mirtha spune:
Buna ziua mamici.
Carmen da si nou ne-a fost recomandat viganttoletten pastile care se dizolva. Ni s-a spus ca sunt si mai eficiente si nu prezinta nici risc de deterioare a substantei ca in cazul vigantolului. Noi nu am mai incercat nimic pt. ca mi-a facut alergie si la Pediavit .O scot mai mult soare. ![]()
Si Eva a avut zone de asprime pe picioare si pe burtica - in zona costele. Am simtit zonele respective cind o stergeam dupa baie. Am cumparat Ulei de masaj de la Mustela si acum nu mai sunt probleme. Facem masaj in fiecare seara si treptat nu am mai simtit potiunile de asprime.
| citat din mesajul lui carmendu problema mare la noi. dr meu pediatru pleaca in franta pentru cateva luni si suntem cam de izbeliste, taman acum cand am mai multa nevoie de el. am hotarat sa mergem la o policlinica de stat. am fost ieri la control sa ne cunoastem si mi-a zis sa nu-i mai dau picaturi de vigantol ci sa trecem pe vigantolette ca se asimileaza mai bine. voi ce stiti? si alta problema, victor e un pic aspru pe pulpite si pe fata (nu are bubite). dr zice ca s-ar putea sa aiba dermatita atopica si mi-a dat o crema cu cortizon, pe care nu am de gand sa i-o iau. cum vine frate, doar pentru ca i se pare, baga cortizon? sincer, copilul nu ar nimic. doar e un pic aspru. la rafael sau la leyre cum a inceput? direct cu bubite? malinas- ai PM carmen lui Victor 15 noiembrie 2008pozele noastre Povestea nasterii lui Victor |
Alina
mama de
Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Mirtha spune:
Olivia , Otilia mai sunteti dintosi ! Sa va fie de bine si sa treceti cit mai usor peste aceasta perioada !
Alina
mama de
Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
julia16 spune:
Tot citesc mesajele voastre referitor la diversificare. Sunt tare curioasa cum o sa fie cu Tudor. Cand citesc postarile Mirthei o regasesc pe Maria. Asa bine a fost cu mancarea pana la 2 ani si jumatate. La doi ani isi dorea sa primeasca de la Mos Craciun "o supita cu mocov si canita". Manca cu placere orice ii dadeam. Dupa 2 ani si jumatate, mai putin. E foarte conservatoare. Nu vrea sa guste din mancaruri noi. In concedii mananca f putin. Nici la gradi nu prea mananca. Am inceput sa nu ma mai stresez pt ca arata f bine, nu e slaba, nici grasa, si chiar daca mananca putin, mananca mancare sanatoasa nu dulciuri, chipsuri sau alte prostii.
Tudor mi se pare altfel. Parca nu are entuziasmul Mariei cand suge la san, dar suge sigur mai bine. Maria era asa fericita la tzitzi, sugea cu pofta, dar nu mai mult de 5 min. Abia astept sa vad cum o sa fie Tudor cu diversificarea.
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
Mirtha spune:
Daca mai putina rabdare poate vei obtinr rez. pe care le doresti.
La mine au functionat sugestiile Alrei si in plus ii dau biscutii cu lapte inainte de baie cu 10-15 minute. Apoi tzss.....de voie.
| citat din mesajul lui carmendu buna dimineata doamnelor, eu am dat stingerea aseara, eu va dau cafeaua de dimineata. mai nou, fimiu se trezeste pe la 6 si ceva, mananca si nu mai adoarme. are chef de vorba. si are o vorba.... de 3 seri i-am bagat 2 masuri de cereale seara. am zis ca o sa doarma mai mult. aiurea. doarme la fel de mult si bine si cu 50 de ml de lapte chior si cu 180 de lapte cu cereale! vad ca zilele aste zana maseluta v-a facut mai multe vizite. sper ca ati primit-o cum se cuvine! carmen lui Victor 15 noiembrie 2008pozele noastre Povestea nasterii lui Victor |
Alina
mama de
Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Olivia26 spune:
Cristian de Spiridusul, sanatate multa

Iulia de fluturasha
Tudor de Julia
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Made in the Holy Land

Sunt baiat mare Poze de la 3 luni Poze de la 4 luni
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

, pentru ca Luca suge cu pofta in continuare la toate mesele, iar cel mare, David, manca si-n timpul zilei, chiar si dupa diversificare...pana la 1 an cand l-am intarcat de tot. Multumesc pentru aprecierile la adresa puilor!
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si