FIV in Europa (17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

OOOOO Pisix, ce valoare frumoasa!!!!!!!!!! Bravo inca o data, sa ai o sarcina usoara, la termen si cu 2 bebici perfecti. Ma bucur tare tare pentru voi! Pupi x 3

Looana bafta multa!

Ala77 pumnii stransi azi!!!!! Bafta multa!!!!!

Fireyes multa bafta! Nu ne zici nimic de tine?

Liliana lasa ca nu ajungem noi la mamele surogat, in curand ai sa vii si tu cu 2 belgieni ca si Pisix, ai sa vezi

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Beatriz, draga mea, ma bucur ca de fiecare data cand "ne reintalnim".

Da, a fost un moment special cand nea- spus ca vom avea o fetita, unic pe care nu-l voi uita toata viata. Am plans acolo pe pat in timpul echografiei. Si sotul meu a fost foarte emotionat. De cand am aflat sunt intr-un extaz continuu.

Iti doresc cu toata fiinta mea sa traiesti aceste momente si stiu ca asa va fi pentru ca sunt convinsa ca visele tuturor fetelor inimoase de pe acest forum se vor implini.

Tu cum mai esti? Te-ai refacut? Ce planuri mai ai in continuare?

h.

16+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Pisix, felicitari din nou si din nou si din nou!!!

De acum nu ar mai trebui sa ai indoieli. ESTI GRAVIDUTA!!!! Si sigur vei avea 2 bebelusi tinand seama de valoare bhcg de astazi.

Ai grija de acum de tine si de comorile tale. Sarcina usoara si la termen.

h.

16+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Pisic – ei, da nici mien u-mi vine sac red dar …s-a intamplat minunea. Inca nu realizez …
Hepilica – multumesc din suflet, si tie felicitari pt caruciorul roz
Cat despre reactie … ce sa zic, am incercat taaare mult sa ma abtin (virtual vorbind) stiind cat de greu e pt fetele care au ramas pe front sa lupte in continuare. Insa suntem intr-adevar … nauciti de norocul care ne-a lovit
Bq – am facut ce am facut si pana la urma ne-a iesit
Eu imi voi face un ID nou, official, pe care voi intra in calitate de mamica asa ca … mai dureaza putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Beta=1508. Asta e ok, dar sangerez in continuare. Am fost la eco, se vede doar sacul, are cam 3,5 mm, si hemoragie in jurul sacului. Continui sa stau in pat si sa ma rog.
Pisix felicitari inca odata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Pisix, sigur sunt doi....la valoarea asta a bHCG.....Sa fie sanatosi, destepti si frumosi si tu sa ai o sarcina usoara si la termen. Felicitari inca o data, din tot sufletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Pisix ma bucur mult pt tine. Sper sa fie gemenei. Sarcina usoara iti doresc si la termen si bebelusi sanatosi.

Sper sa auzim numai vesti bune si toate care scrieti aici sa deveniti mamicute cat mai repede.
Pupici x 3

elena +22
Burtica mea la 20 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

M-a sunat dr Platteau si mi-am zis ca nu se poate sti daca sunt gemeni
Dar saptamana viitoare ma duc la eco si aflu ...

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
ICSI 4, la AZVUB Bruxelles - bhcg 6 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Pisix, am intalnit odata pe cineva care in loc de "foarte" spunea "minunat". eu cred ca e minunat de minunat ce ti se intampla!!!

Looana, multa bafta, sunt semne bune!!

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput
Mergi la inceput