FIV in Europa (17)
Raspunsuri - Pagina 15
luck spune:
pisix
uau , te referi la schema de stimulare cand spui ca ai urmat-o pe cea stabilita de tine impreuna cu Avalon (oare ce va mai face?)sau la medicatia luata pe langa stimulare ?Esti super tare !!! 
Looana
super rezultat , te astaptam cu vesti bune in continuare !!! Bafta multa !!!
lilianaFi , miki-miki

ala77 spune:
Pisix, Ioanatugs, Looana, li am sunteti toate niste dragute. Va multumesc din suflet pentru incurajari si va doresc tuturor sa vi se implineasca visele!
Eu parca sangerez mai putin, azi fiind a patra zi de sangerare, nu ma mai doare burta si am mai emotii pentru maine cand repet hcg-ul
Va pup pe toate!
li_am spune:
Fire, sper ca ti-a cazut netul. Sau te-ai hotarat sa stai departe de forum, sa te relaxezi, sa nu auzi vesti proaste. Sau esti la cumparaturi pe Mariahilfe. Sau esti la Albertina la o expozitie. Sau te-a dus sotu' la spa unde te relaxezi cu pietre calde pe spate si iti reincarci chi-ul sau chakra sau cum le cheama... Sau esti la Plachuta, mananci un tafelspitz. De trei zile incoace.
Clipeste o data daca esti bine si de doua ori daca nu. Hai, spune-ne ceva!
Looana, doamne ajuta!
_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria -
6+
pisic77 spune:
Fetelor, eu nu am mai intrat de tare multa vreme, dar am am mai citit din cand in cand.
WOW, Pisix, ce veste.........Sacina usoara si la termen. Ai reusit. Felicitari din suflet. Ma bucur tare mult
Pup toate fetele.
Fireyes bafta multa
Liliana Fi 
hepilica spune:
Felicitari Pisix!!

Ai reusit!

Tare mult ma bucur si imi pot lesne imagina prin ce treci acum. Felicitari de un milion de ori. 
Sarcina usoara iti doresc, MAMICO! ![]()

h.
16+ 
multumesc lui DD
hepilica spune:
...Pisix, cand am deschis forumul am vazut o gramada de felictari ce iti sunt adresate si mi-am zis: "A REUSIT". Zilele trecute nu am mai intrat pe forum si azi noapte ma gandeam la tine...imi amintisem ca spuneai la un moment dat ca pe 6 aprili iti faci bhcg. Abia asteptam sa intru in aceasta dimineata sa aflu vesti. So..., cum am deschis am vazut ca toata lumea te felicita, dupa care ti-am trimis si eu primul mesaj.
...daaaarrr, apoi mi-am zis "hai sa vad cum a reactionat cand a aflat..." si am tot cautat in urma mesajul prin care ne impartaseai si noua marea ta bucurie. Doamne, ce am mai plans...., atat de mult mi-am amintit si eu de momentele de genul acesta, atat de multe lacrimi si de tristete si de bucurie am avut de-a lungul timpului atat pentru mine cat si pentru restul povestilor de pe acest forum minunat.. Cum ai zis? "am plans amandoi in parcare"? Plang de bucurie pentru tine si iti scriu si iti doresc din tot sufletul sa te bucuri de marea realizare, sa fie totul asa cum ti-ai dorit, sa va bucurati de puiutul mic care a prins viata cuibarit acolo in burtica ta. 
Curaj, putere, optimism, perseverenta, credinta - tuturor fetelor de pe acest forum.
Mai devreme sau mai tarziu toate visele se implinesc. ![]()
h.
16+ 
multumesc lui DD
hepilica spune:
Ala, te asteptam cu vesti bune. Sunt sigura ca va fi bine. Trebuie insa sa ai mare grija de tine, sa stai linistita, sa nu faci efort fizic. Stai la pat cat mai mult.
h.
16+ 
multumesc lui DD
Beatriz spune:
Hepilica - draga mea, felicitari pt carucior!!!!! cred ca a fost asa emotionant cand a aflat mami ca va avea o fetita frumoasa
Ala - te asteptam cu beta maaare
toate fetele
pisix spune:
Fetelor intru fff pe fuga sa va zic ca beta de azi mi-a iesit 139,97.
Cred ca sunt gemeni ...
Va multumesc din suflet pt toate felicitarile si gandurile bune, promit sa revin mai tarziu.
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
ICSI 4, la AZVUB Bruxelles - bhcg 6 aprilie