FIV in Europa (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Pisix Nu i-am mai dat sotului Multi Maca, da dupa trei luni de luat nu a fost nici o imbunatatire de nici un fel , nici macar un 0,...ceva sa fi marit la spermograma. Din contra a fost mai rau. Asa am decis sa ii dau numa un fel , ca si asa ii satul de tablete luate de patru ani. Sper ca macar Profertil sa ii faca un pic de bine....om vedea.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

li am fericita esti, insarcinata cu al doilea copil! Eu ce sa zic, sunt la fiv 5, care a reusit, dar se pare ca nu e ok. Si mie mi-e groaza sa repet beta, mi-e groaza de rezultat. iar pana luni innebunesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

ala – incearca sa te linistesti, vezi uite exemplul lui li_am demonstreaza ca se poate sangerare peste sarcina si chiar am mai auzit …
De ce nu faci maine beta ?
Magduta – eu inainte de biopsia 1 i-am dat sotului Maca si la biopsia 2 nu i-am mai dat si efectul a fost dezastru.
Eu cred ca regresul a fost dat de altceva, nu de Maca, dar evident ca fiecare face cum l-a invatat experienta, ei eu procedez la fel
Li_am – imi place atitudinea ta, e important sa rami pozitiva mai ales ca ai mai trecut prin asta si s-a terminat cu bine
Heleny –azi mi-a facut beta si s-a dublat (am 41,53 fata de 19,32); in plus, liniuta de pe testul de sarcina nu mai e stravezie, e o liniuta adevarata
Medut – multumesc mult, … stiu … si eu ma emotionez cand citestc despre cazuri fericite … vine randul fiecareia
Luck – am avut vechea schema a lui Avalon, deci eu practic nu am luat tratamentul recomandat de dr Platteau. Insa nu trebuie luat oricum, eu aveam cam aceleasi premise (aceleasi date hormonale si raspunsuri la fiv-urile anterioare) ca si Avalon si atunci s-a potrivit
Crystal – multumesc baby, asemenea si tie in doresc
Kora – daaa … ei, cate s-au mai intamplat in fata la Bios … Oricum nu voi uita niciodata momentele alea, a fost asa …ireal … inca suntem in stare de exaltare, de fapt azi cand am vazut ca mi s-a dublat beta a fost pt noi clar ca …e real
Ioanatugs – hai gata incep sa-mi revin …

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
ICSI 4, la AZVUB Bruxelles - bhcg 6 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Bravo Pisule FELICITARI!!! si aici, cafeaua mea de azi dimineata am servit-o cu lacrimi de fericire.. Cred, bineanteles ca eu cred ca ti se intampla asta si stiu cum e sa-ti bata inima pana vezi dunguta aceea firava, sa ti se para ca ai vedenii, sa nu-ti vina sa crezi ce ti se intampla, sa nu stii ce sa faci....... Te inteleg perfect. Ma bucur tare mult pt voi, meritati din plin aceasta fericire pt ca ati luptat pt ea app 4 ani de zile. Felicitari!!!! Ai grija de comoara din burtica si protejeaza-te cat mai mult.
Chiar Pisule, dc o sa ai gemenei acum ce faci cu bbii din Belgia? Hai ca-mi vine sa rad, dupa atatia ani de lupta cu infertilitatea parca te vad mami de 4 bbi peste 3 ani.

Miki Anul asta pun de-un pui ( sau doi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Pisix ma bucur ca s-a dublat si ca te-ai mai linstit!
Fireyes tin pumnii si astept vesti bune!
Ala77 felicitari! Au avut multe fete sangerari, insa atata timp cat beta HCG creste, totul e in regula.

"Marea taina a existentei noastre nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" Dostoievski
baietii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

miki - ehei, stai ca inca nu stim daca sunt gemeni si ...nici nu stiu cum e sa fii mamica de gemeni dar acum cel putin zic ca mi-ar placea sa mai bag repede doi o data

Insa probabil ca dupa ce ii faci iti mai schimb parerea

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
ICSI 4, la AZVUB Bruxelles - bhcg 6 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Dupa o scurta pauza de citeva zile ,revin si eu cu citeva despre mine....dar mai intâi vreau sa-o felicit pe Pisix pe pe Ala.
Pisix iti doresc o sarcina pe cit se poate de usoara si la termen ,un bebe sanatos si sa aveti numai bucurie .
Ala felicitari pt bebe ,o sarcina usoara dusa la termen si multa sanatate si desemnea numai bucuri .Te rog nu te mai stresa ca in primul rind pune-ti in gind ca nu faci bine pt bebe in primul rind,in al doilea rind sa stii ca eu am acut o prietena care a fost tot in cazul tau si a singerat mult in primele 2 luni dar med.ia marit doza de progesteron si dupa aceia a fost bine,si acuma are un bebe sanatos care deja alearga,deci nu iti face atitea griji in primul rind ca nu iti face bine.
Si acuma despre mine:
Dupa cum sunt fete care asteapta sa vada cum a raspun organismul meu in urma stimulari cu Bravelle + Menogon,eu zic ca a raspuns bine deaorece ieri dimineata am avut punctia si am avut 4 foliculi din care a rezultat 4 ovocite.(3 pe dreapta si 1 mai pe stinga).Acuma dimineata ma sunat embriologul sa-mi confirme ca sau feritilizat 3 din ei ,ceea ce bine si am stabilit la alegere pt transfer maine(luni) sau marti.Eu am ales maine lunea deoarece vor fi deja 48 de ore de fertilizare si ma ginde-am ca marti e si o zi cu ghinion adica acele 3 ceasuri rele.
Eu nu am sa mai intru deaorece am sa fac pauza cu net deoarece am inteles ca nu e asa de bine si am sa stau cel putin in pat o saptamana adica atita cit sa ma duc la baie si restul in pat la tv si sa invat Germana si sa citesc.Deja azi i-mi pregatesc toate la pat
Fac transfer cu toti 3 bebei ai mei maine la 10
Voi ce ati mincat dupa transfer,adica ati mincat pâine,cartof,morcov,fructel,lactate, eu c-am la astea ma gindesc pe perioada asta.
Deci Oana se poate deci curaj si uite e bine zic eu dupa cum arata la mine analizele inainte de stimulare...pina la urma am obtinut 3 frumusei fara sa fac ISCI.
Mie mi-a dat de ieri de la punctie sa iau utrogesc pe care sa-l beau seara si de la transfer cite 6 utrogest pe zi pus de 3 ori.Iar maine inaininte de transfer inca doua pastile primite de la ai luate cu o ora inainte cu o ora si la transfer plus ca mi-a zis ca iau o fiola cu Bravactid( pt ca asta am facut in loc de Predalon.)care mi-o fac e acolo stiu ca contine progesteron.Eu mi-am mai procurat inca 3 fiore de Bravactid acuma nu stiu daca ei i-mi vor da voie sa le fac ca nu stiu de ele....incerc sa-i intreb ,voi ce zice-ti e bine sau sa raman numai pe Utrogest (6 / zi)????? Am o prietena care a obtinut prin 2fiv 2 sarcini si ei ia dat dupa transfer cite 2 pe saptamana injectabil pt progesteron + utrogest si ia facut bine.....Am vazut ca au mai fost fete care au facut predalon dupa transfer sau ceea ce au primit sa declanseze ovulatia inainte de punctie ......Va rog dati-mi o parere ca stii cum e si cu medici demulte ori nu dau asa de usor zice ca natura dar pina i-si face natura treaba noi suferim si pierdem ceea ce ne-am dorit.

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Pisix in ce cantitate ai luat Fraxiparina si pe ce perioada iei.
Eu am luat aspirina protect pt singe dar am oprit-o inainte de punctie ,eventual intreb daca pot sa-o iau dupa transfer de maine,si daca i-mi vor da ceva pt singe de maine ...sa vad ca le cer,e bine totusi pt orice eventualitate.

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Da, da e real Pisix!!!! Esti graviduta si o sa fii o mamica superba!!!! Relaxeaza-te ca vor incepe alte ganduri,cel putin pana ii simt miscand.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Looana, bravo pentru cei trei puiutii. Tin pumnii sa creasca mari la tin in burtica. Legat de alimentatie, eu cred ca e ok orice si sa bei cat mai multa apa. Nu te obosi,nu ridica greutati si sa nu racesti.

23+

Mergi la inceput