FIV in Europa (17)
Raspunsuri - Pagina 13
ala77 spune:
Fete dragi,
Eu am facut ET la 3 zile in 17. 03. Din ziua 10 pana in 13 am tot facut teste de urina care au iesit negative, intre timp am avut scurgere maronie. Am facut totusi hcg in ziua a 13-a, fiind sigura ca nu e sarcina, dar a iesit 27,7. Am crezut ca e sarcina biochimica. A doua zi a fost 65.3 iar a doua zi, adica la 15 zile de la ET 131,3. Dr mi-a spus ca sigur e sarcina, probabil s-a implantat mai tarziu. Intre timp am inceput sa sangerez, din ziua 15, la inceput mai usor, in ziua 16 mai abundent, dar nu ca la CM, cu niste dureri ingrozitoare de burta. Azi sunt ziua 17, inca sangerez, nu ma mai doare burta, hcg=390,88. Ce parere aveti? A mai patit cineva sa sangereze asa?
medut spune:
Ala draga mea, acum chiar pot sa te felicit!!!!
Poate o sa te ajute vreo fata care a patit caci eu nu stiu...
Intra eventual la Odisee unde sunt fericite si vezi daca stiu ele ceva

goss76 spune:
Buna fetelor,
Pisix felicitari! cu siguranta este sarcina si eu cred ca pana in ziua 12 cand ar fi trebuit sa faci testul o sa creasca peste 100 ceea ce este foarte bine. Dar cu progesteronul cum stai? Ai facut test si pentru el?
Ala, eu cred ca sarcina ta este super ok si creste foarte bine. Probleme cu sangerarea am avut si eu atat in saptamna 5 cat si in saptamana 11. La mine a fost vorba de o micoza de la progesteronul ovule si care mi-a provocat un fel de rana pe col. Asta mi-a dat si contractii dar am stat linistita in pat si acum e totul ok. La ecografii nu s-a vazut nici o dezlipire de placenta pentru ca se zice ca asta ar fi cauza principala a sangerarilor .
Asa ca stai linistita si fa si vizita la doctor ca sa-ti spuna despre ce este vorba.
Pupici,
Heleny
14+

medut spune:
Pixis asa de tare m-am bucurat pt tine si asa de bine am plans ca am si uitat sa te felicit......

ala77 spune:
goss, medut multumesc pentru raspunsuri. Dr zice sa stau in pat si sa continui tratamentul. Dar eu sunt cu moralul la pamant. Luni mai repet hcg-ul, dar pana atunci mai e o vesnicie. Cu siguranta nu e ok cu sangerarea asta. Ma tot gandesc ca poate e avort menstrual.
luck spune:
pisix

FELICITARI !!!!
si mie mi-au dat lacrimile cand am citit mesajele tale si inca o data si iti doresc din tot sufletul sarcina usoara si la termen.
Daca ai rabdare si te poti concentra spune-mi si mie te rog protocolul pe care l-ai urmat , multumesc.
Fragutza spune:
Goss, cum a descoperit medicul rana de pe col? Te intreb pt ca si eu am avut sangerari si printre posibilele explicatii a fost ca am o rana pe col. Tie ti-a dat ceva tratament pt ea?
Raluca
li_am spune:
Bravo Pisix, chiar meritai (de parca altele n-ar merita, spun prostii stiu, toate meritam), sa te ajute DD sa ai o sarcina usoara si la termen!
Ala, si eu am o sangerare (de fapt e maro) de toata frumusetea, numai ca mie mi-a fost frica sa fac beta sau eco, stau asa, poate-poate o trece de la sine... Azi insa sunt chiar la pamant, am eliminitat si un cheag destul de mare, de parca sangerarea n-ar fi fost destul... DAR, ma uit la puiul meu si imi aduc aminte ca acelasi lucru mi s-a intamplat si cu el, am sangerat cred pana pe la 13 saptamani, faceam si eco si beta aproape zilnic, eram disperata, ce mai... Acum mi-am zis ce-o fi o fi, ma imbrac, ma duc cu copilul in parc, ma bucur de ziua asta frumoasa!
Fire, nu mai zici nimic? Sau am ratat eu mesajul tau? Hai ca-mi fac griji pentru tine!
_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria -
5+