Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 15
claudinna spune:
felicic, merci frumos de previziuni:))
chiar ca nu m-am gandit cum voi fi ca soacra...da acum daca zisasi ca asha ma vezi, o sa ma straduiesc (sa aiba grija de baiatul meu, ca o fugaresc, de nu!)
cat despre aparat...noi ne-am luat unul inainte de nunta, special sa face poze la eveniment si....am uitat sa-l incarc...
am avut cameraman platit, a fost ok, dar vroiam sa-l dam pe al nostru la cineva sa avem din toate momentele...ca profesionistul face ce crede el si noi n-am avut timp sa ne exprimam dorintele...
asta e, voi sa fiti sanatosi si amintirile raman si in suflet, in minte!
sa traiasca Vladut si sa va bucurati de el!!
blog in scutec
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
avem poza la concurs:) daca va place de noi, votati-ne aici
felicic76 spune:
www.ardes.ro/prod-2068/Namol_extraforte_pentru_slabire_termo_1000_ml.html" target="_blank"> asta este
sa stiti ca are creme bune, accesibile la pret, gama Ardes prin farmacii este mult mai scumpa. Eu as vrea sa ma mut cam cu toate spre ea, dar lenea si teama de nou, parca nu prea am chef de schimbari. Oricum, asta da rezultate si le puteti gasi usor, la Eva, pe Magheru
Mamica de
VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
CosmyB. spune:
Anca imi pare rau pentru Carla
sa se faca repede bine 
Lumi
ghinion mare pe capul vostru. Poate aveti noroc de oameni intelegatori 
Nausica felicitari pentru micuta crestina 

Felicic felicitari pentru crestinul Vladut 

sa pui cele trei poze 
Anamona, Ada aveti mare dreptate cu pozele... internetul e bantuit de fel si fel de oameni... off
Ramonzca nu cred ca exista o cantitate fixa la papica, un copil poate manca mai mult altul mai putin, iar masa e inlocuita atunci cand nu mai vrea sa pape laptic dupa mancarica 
Noi inca n-am inlocuit nici o masa, avem doar doua, fructe cu cereale sau fara si piure de legume, de ieri am papat dovlecel "aburit" si ii place

Pozici
Mamica
de
Maya
claudinna spune:
Paula, stiu!! glumeam
si multumim frumos pt vot!
blog in scutec
Razvan
CosmyB. spune:
Nocom felicitari pentru dintisor
si sanatate micutei 
Cuscra 

astia mici s-au inteles
si Maya a dormit de la ora 22 pana la 10 dimineata, fara nici o trezire. Ea papa legumele mai tarziu si am observat ca de cand ne-am diversificat doarme si mai bine.
Pozici
Mamica
de
Maya
claudinna spune:
Ramonzca, prin carti zice ca pe la 7-8 luni bebe ar trebui sa manance cam 200-250/masa...acum, depinde si cate mese are bebe pe zi...cat e de consistenta mancarea...
oricum bebe iti spune cat vrea sa manance si se incepe cu cantitati mici...treptat se ajunge la 200-250 (nici nu stiu..g, ml...dar cred ca g, ca vorbim de mancare solida)
despre vacanta cu bebe: noi nu vom pleca din tara anul asta, din cauza crizei...avem unde merge la munte...avem atatea locuri de vazut si revazut...
am fost acum 2 ani cu finii in grecia si ei au mers cu fetita care avea 5 ani si cu baietelul care avea 7 luni jumate.
a fost ok, n-au avut probleme, am mers cu masinile. pt bebe a avut borcanele si ii mai lua de acolo iaurt, aveam aproape un hipermarket
am plecat noaptea la 12 si la 10 dimineata eram acolo.
au avut si patutul dupa ei. daca bebe e obisnuit cu calatoriile si parintii nu sunt f stresati, eu zic ca e ok si cu masina. asigurare medicala obligatoriu!
blog in scutec
Razvan
CosmyB. spune:
Cuscra ce cereale ii mai dai soricelului? Eu i-am dat cu orez si morcov, de la Nestle dar parca constipa, acum adaug doar o lingurita la piureul de fructe, nu-i mai dau simplu. 
Oare si cele de grau sau ovaz constipa??
Pozici
Mamica
de
Maya
felicic76 spune:
ramoncza: dupa ce papa 180-220 ml de solide, Vladut rar mai bea lapte, ptr ca eu ii dau apa plata si bea intre 20-40 ml
despre pui: eu nu o sa-i dau deocamdata, am mai zis, prefer sa-i dau vita si astept gainile de la tara (am o sursa, crescute cu iarba si boabe), dar dupa o anumita perioda, nu o sa am incotro, asta este, nu ai cum sa cresti pui bio la etajul 4
(stiu ca puiul este contraindicat de catre medicii endocrinologi in special pentru fetite, acum eu nu vreau sa supar pe nimeni, bdar sunt hormonati rauuuu astia din crescatorii)
anca: multa sanatate micutei, sa se faca bine repede! 
babytza: las' ca ne facem noi mari, cu tot cu dinti!![]()
cosmy: o sa le pun, dar acum strang poze si de la invitati 
lumi: pupici la hunii papaciosi si las' ca restul se rezolva!
Mamica de
VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
andy.p spune:
Va rog sa-mi scrieti si mie programul copiilor vostri dintr-o zi ca eu simt ca o iau razna cu Alexia,ori mi se trage de la atate nopti nedormite ori chiar o iau razna,noaptea nu doarme ziua nu
,va rog
.
In cat timp adorm ziua ????
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CosmyB. Oare si cele de grau sau ovaz constipa?? |
mami, vezi ca cele de grau se dau de regula dupa 8 luni, parca asa stiu. au gluten...

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi