Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 14
babytza spune:
Hello si de la noi. Am vrut sa dau dimineata cafeluta dar am avut pana de curent....Cred ca piciul m-a simtit ca sunt putin supi cu programul lui si s-a hotarat sa doarma ca inainte
L-am culcat aseara la 9 si s-a mai trezit dimineata la 7
Asa daaaaaaaaaa 
Nausica sa va traiasca micuta crestina 

anca uf ,ce rau imi pare ca e racita...sper sa ii treaca repede si sa nu apara complicatii 
Kristin multi pupici pentru voi
Ma bucur ca sunteti papaciosi
Chiar o sa incerc si eu papaya 
Ada ce s-a intamplat ? Eu stiu de la pepenasi ca au fost probleme mari cu niste poze...tot asa cu amenintari dar nasoale si pana la urma am inteles ca s-a lasat cu tribunale...
Anamona buna idee, ne mutam pozele acolo 
Lumi. Giuli da , i-am dat brocoli dar nu simplu ci amestecat cu dovlecel si morcov. L-a devorat
Chiar ii place.
Andy se pare ca am revenit la programul nostru de ieri dimineata, adica nu doar ca a dormit bine noaptea dar parca nici nu mai urla asa tare...exact de 2 zile nu i-am mai dat cartof dulce. Maine ii dau iar putin sa vad daca asta a fost problema.
Gargaritzaaaaaa ce dor ne era de tineeeee 

Ma duc sa hranesc fomistul ca mi-a spart timpanele....![]()
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
ramonzca79 spune:
hello girls!!
spuneti-mi , va rog, care este cantitatea de papa pe care trebuie sa o manance un bebel astfel incat sa poti considera a fi inlocuita masa de lapte...Eva, am vazut ca tu spuneai ceva...

pupacim toti bebeii!!!
POZE...POZULICI
puiutul meu...
Erik
gaia.nevia spune:
babytza, 
nu s-a intamplat nimic, din fericire.
si ultima "barfa" pe tema asta cu poze si privacy, care este cam off-topic, ma iertati
...
citeam la un subiect "on-topic" ce a patit o mamica: a descoperit pe net poze cu copilul ei, la un user (useritza?!) care pretindea ca e copilul ei... Asta mi se pare de-a dreptul oribil si nu vreau sa imi imaginez macar ce a simtit.
Si gata, despre asta.
Acum despre Radu (promit ca il masor acusica).
Are un pasaroi verde, cu labe fosnicioase si cu aripi de guma, in nas cu piuitoare iar corpul este plat (adica nu e din categoria "stuffed animals" ci din "empty soft souls")...
Ei bine, l-am gasit (pe Radu) pe burta peste animal. Maraia si scartzaia la el. L-am intors pe spate si a inceput sa urle, asa ca m-am prezentat repede cu animalul... maaare greseala. Era atat de plin de bale, ca picura din el.
Yack!!!! Bleackhhh! si altele asemenea...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
kllemi spune:
BABYTZA super tare sa doarma de la 9 la 7 dimi. eu nici nu mai stiu de cand nu am mai avut o noapte fara trezire ( de fapt aseara, dar nu se pune,ca este o seara la 5-6) asa vreau si eu....
ANDREUTAC eu numai la vacanta ma gandesc, cum o sa fie, ce o sa fac, cum o sa ne descurcam cu bebe, ce o sa ii dau sa manance..etc, in rest e ok
, noi ne0am gandit sa mergem in grecia, sa vedem ce o sa iasa...
mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008
felicic76 spune:
nausica: pupam surioara de botez! vrem poze, eu nu am decat trei pe aparatul meu, ca l-am tocat marunt la cap pe al meu sa nu uite sa cumpere baterii, a cumparat, dar eu am uitat sa le inlocuiesc
asa ca nu am facut decat trei mari si late, iar ptr ca botezul a fost restrans, nu am luat fotograf profi.
Nu mai spun ca imi si spune: hai ca-l tin eu pe pitic, tu fa poze cu nasii, cu tortul
pana am cedat nervos si i-am zis: nu ma mai bate(**te) la cap ca am uitat sa schimb bateriile, in favor de lume
.
Voi cum mai stati cu neoronii? ai mei refuza sa vina inapoi
si conversatiile mele sunt presarate cu : nu mai stiu, am uitat, jumatate de ora m-am muncit sa-mi aduc aminte de intalnirea de gravide, de la Prevention
, uitasem denumirea
Plus ca mi-am luat o crema super mishto, de la Oana Turcu, le-am facut capul mare invitatelor cu ea, cat este de buna, si apoi am uitat cum se cheama
(va zic voua, este thermo, anticelulitica si dupa ce te dai, vreo 5 min ai impresia ca te-ai tavalit in urzici
, dar este buna, subtiaza, si oarecum ieftina: 1kg la 230 ron)
gaia: nu te mai stresa, eu ti-am inteles punctul de vedere, citisem si inainte la subiect, dar nah, cum dreaq sa te boicotezi singura? ce sa faci? sa fierbi scutece? sa iei altele mai slabe calitativ doar ca sa respecti un printip?ntt, ntzz, recunosc ca io nu-s asa principiala![]()
Pupam 'oadu dinzos de ori si pe fratiorul lui mai mare! 
lucutta: parintii mei au o microferma, dar eu nu folosesc branza de vaci ptr Vlad, chiar daca branza este facuta de mama, deci superpasteurizata si igienica. Da' fac o placinta din ea
La anul, cand o sa-l duc pe piti la tara, numai asta sa pape, dar acum nu, i-o fac eu
Sergiu
apropo, ai mei au vreo 400 de oi, avem cioban, avem ciobanesti mioritici, dar nu avem magar
A vazut tata ca Vladut iubeste de nu mai poate un magarush de plus (care rage infiorator) si a cumparat, ghiciti ce, Un Magarush
! Biata mama, a facut tensiune cand a auzit, dar a obtinut promisiunea ca-l va tine pe Grigore(asa l-a botezat) doar la stana! Uite cum innebunesc bunicii pentru nepoti! (ai mei au servicii, microferma este pasiunea tatalui meu si disperarea mamei mele)
lala, boo: subscriu la produsele bio, la mine in curte, la tara, tot se dau cu un praf de insecticid, altfel le papa daunatorii pana sa apuce sa rodeasca, dar macar stiu ai mei ce prafuri folosesc, si ptr ca sunt ptr productie interna, de casa, si nu ptr vanzare, eu le folosesc fara probleme: vinete, ardei, rosii, cartofi, pepeni, prune, mere si corcoduse, nu le injecteaza nimic, ca nu au de ce, dar nu sunt bio, bio![]()
eva: pupici lui Noah cel papacios
cu plecarea, nu ma pronunt, sa fie cel mai bine pentru voi toti trei!
[ma bucur ca zici ca voi ati avut inchiriat si nu cumparat (eu imi aminteam ca ati cumparat, ca ne-am mutat cam in acelasi timp), ca la cum au scazut preturile, acum nu luati acum pe el decat cel mult trei sferturi pe apartament, era gaura clar in buget daca vindeati acum]
claudinna: te prevad o soacra buuuuuna! o buna mama, o buna sotie,desteapta, gospodina, indemanatica,cu cariera, mah, tu realizezi la ce stres o vei supune pe nora ta
?
am Razvanelul!
edit: gaia, daaaaaaa, si noi iubim animalele baloshite
si pe individa care a substituit foto si povestea nasterii, as fi ......
Mamica de
VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
claudinna spune:
fetele, e pe antena2, la Traieste sanatos o emisiune despre malformatii urinare..ma rog, ideea e ca prinsai cateva cuvinte despre decalotare la bebei si despre fimoza
o vor pune mai tarziu pe net, nici eu nu vazui mare lucru si la 16.30 se termina
felicic, ma lasasi fara cuvinte!
culc copilu si revin!
blog in scutec
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
avem poza la concurs:) daca va place de noi, votati-ne aici
claudinna spune:
urla muzica in vecini si copilul meu se zvarcoleste ca nu poate adormi....
cica pleaca astia cu nunta la mire...sa plece odata!!!
blog in scutec
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
avem poza la concurs:) daca va place de noi, votati-ne aici
kllemi spune:
felicic eu sunt un pic mai blonda
cum ii zice la crema?? si de unde pot sa o iau???....pupam crestinul fara poze..
nu fi suparata, sa vezi ce am patit eu, mam bazat pe varmiu cu camera, a filmat el ce a filmat pe acolo si al un moment dat a uitat sa opreasca camera si jumatate din filmare ma uit la podeaua de la biserica......asa ca, ce sa mai zic
mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008
Paula-Laura spune:
Claudinna Ravanel era la coada da fie votat(asteptam codul pe tel sotului)

Anca toti copii raceasc, la un moment dat sau altul. Felicitari ca nu a racit pana acum, dar nu trebuie sa te invinovatesti! Cumnva trebuie sa faca si ei anticorpi
Cum e limbuta, e ok?
Luminita sper ca ai avut vecini intelegatori!
Eva important e sa fiti impreuna si sa ii oferiti un mediu srabil lui Luca. E greu totusi pentru tine!
Lidia, bine ca mananca, cu sau fara entuziasm
Nocom felicitari pentru dintisor! Cred ca de acum inainte toate ne vom plange de dureri de dinti...de fap de gingii (ale copiilor)
Lala m-ai pus pe ganduri :( Desi ar fi trebuit sa ma gandesc ca si fructele sunt tratate
Andreutac sinoi ne gandim sa mergem in vacanta in Grecia, insa nu sunt hotarata daca sa mergem cu avionul sau masina, In mai va merge verisoara mea cu bebe de 1 an in Grecia cu masina si in functie de asta ma hotarasc(noi vom merge in partea 2a din septembrie, bebe va avea aproape 1 an)
Babytza ma bucur ca te-a lasat soricelul sa dormi 
merg sa hranesc piticul
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Lala, ![]() Pe Hipp daca scrie "bio", chiar e bio... sper... ca altfel inebunesc. Eu sunt pro borcanele controlate si preparate riguros. Ce pot eu face in casa, fac, dar nici nu e mai ieftin, pierzi si o gramada de timp... mai bun la gust sigur nu e... ![]() Teo de exemplu, mananca mancarica facuta la steamer. Pui, cu legume si orez. Borcanele, doar cand iesim pe undeva, sau mergem in concediu. De la restaurante nu i-am dat inca mai nimic (mamaliga, cartof, peste si cam atata, din care abia a ciugulit). Spuneti-mi si mie... puiul ala de i-l dau eu... ce-a mancat? cum a crescut? in cate ore? cu ce hormoni? Horror, asa ca refuz sa ma mai gandesc. Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), povestile nasterii |
Ne-am intotrs si noi din parc. Am fost cu inca o mamica de baietel, fi-miu a dormiit dus si acasa ajunsi a continuat sa doarma in carucior. Acum exploreaza gentile mele din dressing.
Ada, uite d'aia ma gandesc ca e mai bine sa plecam.
Pui eu nu ii voi da pana la un an, si ala sigur il voi cauta numai bio. La carne chiar nu e banc si nu e de glumit cu hormonii.
Pana atunci doar peste, de la 8 luni.
Iar faza cu pesticidele din Ro o stim fff bine, aici e tara numanui, numai eu stiu cu ce stropesc romanii legumele, sunt prea saraci sa piarda o treime din legume si cam toti le stropesc , sa evite daunatorii si diverse probleme.(am un prieten la Timacagrom, daca ati auzit
In Franta deja e traditie, micul fermier iti pregateste saptamanal un cos cu fructe si legume bio, pt niste euro, asa face cumnata-mea si are ascsaa fructe si legume proaspete Bio
Ooofff, ce pacat, avem o tara asa bogata si un pamant asa manos si ne batem joc de tot

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
-----------------------------------------------------------------------