Pepenasi de iul-aug08 (101) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ooka, multam muuult. La mega titulescu fusei io ieri si nu aveau. Ma uit acu la linku cu picaturile. Trimit soatza sa ia biscuiti, sper sa nu uite. Da daca ai drum inspre podul grand poate ne vedem, mie mi-ar placea . Vorbim pe mess daca treci prin zona, da? Nu mai stiu daca ai nr meu de mobil...
Cand oi ajunge la DM o sa ma uit de caisele bio de care zici tu. Borcan de cirese si mere de unde ai luat? La mega era doar de afine si mere de la Hipp.

pup you,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

Intrebari stupide:
1.Cum stiti voi daca fontanela e mare sau mica?
2.Cat inseamna 150g piure? O cana? Mai mult? Mai putin?

Turturica noi mancam cam asa
6-7 lapte 150-180 ml
9-10 cereale cu fructe sau iaurt
12-13 legume in diverse combinatii, uneori cu branza, ou, iaurt
16-17 branza cu fructe
18-19 lapte 150-180
In rest, intre mese bea lapte de cate ori vrea, apa plata sau apa de cocos. Tot intre mese, de cate ori am timp si are el chef ii dau bucatele mici de fructe/legume (mai mult se joaca cu ele decat le mananca) sau bucati mai mari de fructe pe care le molfaie/suge/roade. Nu mananca cantitati mari si uneori mai sare cate o masa (cand nu-i place sau n-are chef sa manance).

Kimmy, nu stiu de ciuperci. Imi plac papuceii. Pupam fata sexy

Pantofi bebe noua doc ne-a spus picior gol ... chiar si in parc, ca la varsta asta nu merge mult. De fapt, pana nu merge el cat de cat singur a spus ca nu-i trebuie deloc pantofi.

Tecky, eu nu pun sare dar folosesc la gatit cate putin unt care aici este sarat. Mie doc mi-a spus ca se poate pune cate un fir de sare sau zahar la mancarea gatita pentru bebe, insa eu prefer sa pun diverse condimente. Sare cred ca dupa 1 an am sa-i pun.

Anaxena, poti incerca (daca nu ai incercat deja) sa-i condimentezi mancarea cu putin piper, usturoi, cimbru, patrunjel, marar, telina, scortisoara, ginger etc. Insa in cantitati mici si urmarite reactiile, sa vezi ce-i place si ce tolereaza.

Dia noi am avut probleme cu vomitatul pana sa incepem diversificarea, nu stiu daca e acelasi lucru. La noi problema s-a ameliorat cu tratament si a disparut cand a inceput sa manance si altceva in afara de lapte.

Si aici exista Nan3 de la 10 luni. Dar eu altceva nu pricep: Pe Nan1 scrie de la nastere, pe Nan2 scrie 6-24 luni, pe Nan3 scrie 10-24 luni si mai e si unul am uitat denumirea 12-36 luni. Deci daca pot sa Nan1 sau 2 pana la 24 de luni, de ce mai exista Nan3 si restul? Care e diferenta intre ele pana la urma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Laremi uite niste variante de raspuns:

1. fontanela in mod normal se inchide pana cind bebe face 2 ani parca, dar de cele mai multe ori mai devreme. Daca ea se inchide cu trecerea timpului, io zic ca e ok. La noi la 7 luni nu e mare diferenta fata de 6 luni, e cam 1 cm/1,5cm. Acu' cine se pricepe sa spuna mai bine.

2. 150g piure inseamna cam jumatate de cana, cel putin asa arata in paharele mele avent care sunt gradate.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza fetelor

Am intrat din nou la voi sa va rog sa ne votati aici http://concurs.pampers.ro/profile/27310 si saptamana asta.
Cine mai participa la concurs va rog sa imi dati link-ul la id-ul de mess andreea.lozneanu ca sa pot sa va votez, ca nu am timp sa stau pe forum. Saptamana asta, vineri, plec la Sibiu, sambata am licenta. Va rog sa imi tineti pumnii si acolo.

Va multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Capri, uite www.organix.com/Our-Foods/Food-For-Babies" target="_blank">de-stia sunt biscuitii.
Nu pot sa scriu mai mult acum, ca sunt cu brotacul in brate [:d]

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza
Ia sa vad ce-mi mai amintesc
Capri mama soare 7 dintisori deja?Sa-i foloseasca sanatoasa
Bujo sa va fie de bine plimbareala si gura de aer curat
Am vazut pozici frumoase cu ginerele meu frumos,care deja sta singurel in picioare.Bumpi

Eu cred ca-mi fac o programare la gine,ca ceva nu e in regula.Am CM doar 2-3 zile,si cantitativ abia sesizabil,si mai degraba rozuliu-maroniu,decat rosu.De aceea am si intrebat(fara sa primesc vre-un raspuns),care sunt sansele sa raman gravi,luand AC,pentru ca suspectez chiar si o sarcina.
Si la noi a fost vreme frumoasa in weekend,asa ca am stat destul de mult pe afara...

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

La mai multe lunitze sarbatoritilor de azi!

Antonia Gabriela de irda, Andrei de Dianami, Victor Andrei de Roxana01, Anna Alicia de Sibylle, Cezar George de ralirali, Vlad de ina_C, Andreea Maria de irolf1, David Stefan de ileanna_83

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Iriss humana cu fructe se gaseste si la supermarket si la framacii.
Tecky,nici eu nu as rezista 3 luni ,al meu pleaca uneori pe 2 zile,si eu simt ca nu pot respira...desi nu ma ajuta cu nimic in casa,ma calmeaza prezenta lui,ca am cu cine schimba o vorba...

Paina eu ii dau cate-o coaja in manuta,cand mancam noi,sa nu i se faca pofta,si o molfaie acolo,dar nu multa manca.
Sare nu i-am pus in mancare decat de 2 ori,foarte putina,ca incercasem toate si nu reuseam sa-i dau sa mance

Cuscra cu fontanela,la pipait merge.adica eu pun degetele,si simt ca e deschisa cam de 1,5 degete ,cu gramlele,eu o iau ochiometric,stiu ca intr-un borcan de papa sunt 200 gr,si deja mi s-a format ochiul si dupa bol.150 gr intra intr-o cana mai mica de cafea.

Vad ca azi sunt foarte multi sarbatoriti, sa fie sanatosi si cuminti,ca frumosi sunt toti

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Buna dimineata!
Va pupam si speram ca azi va fi o zi frumoasa!

O melodie pentru draga Emma si toti copiii care sunt in situatia ei pentru ei
http://www.youtube.com/watch?v=vpMI8Qu5fsc

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

dr. anca ma alatur si eu pentru toti copii cu probleme in sanatate...

Kimmy teoretic nu trebuie sa ramai gravi, dar practc, eu stiu....

Cand foloseam anticonceptionale (triregon) acum muuulti ani in urma, in pauza de 7 zile nu foloseam alta protectie, desi scria clar in prospect si tot venea....

Poate reactioneaza corpul cumva....bafta la doctor!

Pentru toti copiii....

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput