Pepenasi de iul-aug08 (101) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 8
flo1980 spune:
Laremi ce baietel frumos ai
si ce bine se tine pe piciorushe! 
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
Ralu79 spune:
'neata
Cristina- cum devii si mai antipatica? Hai te rog nu vorbi asa

Ruxule- vezi daca faci un bine omului (a.k.a. eu)
Cu batonul tiu eu minte ca se gaseste la plic. Cre'ca Boti a zis ca a luat de la Bila si a dat o caruta de bani pe el (parca asa s-a exprimat
) si a pus un pic batonul in apa cu care a facut laptele. Parca asa tin eu minte. Nu-ti fa griji ca nu e mai grav zaharul decat mercurul![]()

Multi puuuupi
Iriss-
ce inseamna shoii?
(flori cumva) Mai nu mi-am luat bataie. Eu de altfel cred ca am luat doar vreo cateva palme la fund in toata copilaria mea si atunci pe chestii serioase facute cu rautate sau intentie.
Kimmy- eu stiu ca aveau parca 97% marja de siguranta.
Biscuiti eu ii dau Leibniz din aceia pt. diabetici (fara zahar) si ii plac tare mult.
Am fugit dar revin
Puuuup
dia_filipas spune:
Salut fetele!!
Acu a adormit pooky (porecla noua
) asa ca pot si eu sa mai scriu.
Biri mersi de raspuns la problema cu vomatul!
Am mai gasit 2 posibile explicatii: eu ii dau destul de repede sa manance, asa lingura dupa lingura, ca altfel se plictiseste si nu mai vrea, sau ar putea fi de la laptele pe care il bea dupa o ora, o ora jumate dupa papa. Incerc sa nu o mai infund asa repede, sa vedem ce iese...
Laremi mersi de reteta la omleta! Azi ii fac. Vomatul nu e de la mancarea solida, ca ea papa de la 4 luni jumate, si problema a aparut de vreo 2 saptamani...
Iza bafta la doctor. Daca totusi ai cm, poate nu e sarcina, poate inca nu si-a revenit organismul. Cert e ca nici anticonceptionlele nu sunt 100% sigure, dar totusi la tine vine ceva...Eu cand luam imi venea considerabil mai putin si ca zile si ca si cantitate si era asa rozaliu cum zici tu.
Ralu tare m-ai distrat cu chilotii in diplomat! Si de mult ma tin sa-ti zic ca imi place cum ii zici la Miruna Mirunicimea sa! Suna fain de tot! Eu ii zic Mirunic mititel, mic, mic, ca rimeaza...
Iriss am citit postarea cu introdusul formulei. Naspa ca nu se pot limita la a raspunde strict la intrebare! Si eu vreau traducerea la replica lui Yvo
.
Xena cum mai e cu otita Mariei? Sper ca e mai bine! 
Capri felicitari pt. dintisorul nr. 7! Ce avans aveti!
Andreea bafta la licenta!!
Denisa si pana la urma il dai in judecata pe musiu ca sa obtii pensia alimentara?
Miruna s-a inecat chiar inaite sa adoarma, ca a ros ceva asa ca acu intru la ea din 2 in 2 minute sa vad ca e bine. I-am bagat degetul pe gat da nu avea nimic, sper ca e bine.
Azi a papat avocado cu para branza si putina zeama de lamaie. I-a placut...de fapt in afara de ficat manca cam toate combinatiile ce le primeste! Cred ca incep si eu sa-i caut biscuiti si poate ii dau si un pufulete sa ved daca-l papa.
pepenimea, fug sa o verific si ma apuc de sport ca deja stationez de prea multa vreme la 56 kg!
Dia
- "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
Kimmy spune:
Dia sunt si paranoica,pentru ca stiu ca daca raman acuma gravi,nu am cum sa pastrez sarcina...ultima pastila din folie am luat-o martea trecuta...ieri si alaltaieri am avut cateva pete,azi parca incepe sa curga ceva...sa vedem mai tarziu.
Azi i-am dat un biscuite la molfait,si surpriza,l-a papat tot,fara sa faca firimituri pe jos,si nu s-a innecat deloc 
Iriss nici eu nu inteleg de ce unele persoane pot sa fie asa rele!Oare nu se pot abtine?E chiar asa de greu sa-ti spui parerea fara sa jignesi?Eu daca am parere o spun,nu o impun,asa ca genul asta de persoane nu sunt chiar pe placul meu.
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
Gabriela82 spune:
salut
Denisa de www.minimondo.ro/" target="_blank">aici ai luat papuceii lu' Raducu? daca da zi-mi si mie cati cm are talpa lu Raducu si pt ce varsta ai comandat, si in cate zile ti-a venit comanda? mi-au placut si mie si as vrea sa-i comand si eu dar eu ii vreu ptr exterior, in casa nu ii pun Irinei papuci, ii pun sosete pe care si le scoate de cat ori are ocazia ![]()
de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
Gabriela82 spune:
foarte interesante discutiile despre NU doar ca eu nu prea pot tine pasul cu voi.
Puterea confirmarii e extraordinra...si prea putin cunoscuta de adulti. Putem, de exemplu, sa ne incepem rasunsuriel cu un da, cuvantul cel mai fermecator din limba, un cuvant prea putin folosit. Un da de confirmare nu e un da de acceptare. E confirmarea ca celalalt e inteles asa cum este, asa cum simte. (J. Salome, Mami, tati, ma auziti?)
... interesanta cartea
de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
Gabriela82 spune:
nu mai tin minte cine intreba de meniu de post
ciuperci umplute
orez cu legume si ciuperci
salata bouef (vorba vine ca-i fara boeuf)
salata orientala cu castraveti murati sau nu
vinete
eu aseara am avut musafiri si am facut asa ciuperci umplute cu garnitura legume+cartofi si salata si desert am facut tort de biscuiti cu fructe si frisca, toate de post [yammy]
daca va intereseaza va zic mai detaliat
pupici ca s-a trezit bossu'
Serenity90 spune:
Helau!!
Dia Da mai am de gand, dar nu am cand sa ajung... si nici nu stiu sa ajung...dar ma descurc eu pana la urma! oricum nu am de gand sa aman prea mult!
Gabriela da de acolo i-am luat acu vro 2 luni, intre 0-6 luni, k atunci avea 5 luni...acum sunt cam mici nici nu i-am mai dat de vro 2 sapt, si ma batea gandu sa-i mai iau da nu gaseam siteu
oricum vreau sa-i iau paia care i-a aratat Gini, cu pepene! Nuj cati cm avea atunci, da acuma are 11...si a venit comanda cam intr-o sapt si ceva...
Tabel de marimi
Marime-Categorie-Lungime cm-Marime EU
S - 0-6 luni - 10,5 - 17-18
M - 6-12 luni - 12 - 19-20
L -12-18 luni - 13 - 21-22
XL - 18-24 luni - 14 - 22-23
ariadnabr spune:
Am pus ceva pozici noi pe picasa...

Suntem okay, Julia a racit iar si din cauza asta stam iar prost cu voma...aia e...
trece si asta...pana la 18 ani...lol 
Revin...
Pupici
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
Un vot va rugam 

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">Sonia si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
dia_filipas spune:
Ariadna multa sanatate la puiuta!! 
Azi am cantarit-o pe Miruna pe cantarul meu. Am pus-o in funduletz pe el de 2 ori consecutiv sa ma asigur ca e corecta citirea. A stat cuminte asa ca a aratat de 2 ori 8 kg fix! Eu cred ca e bine (si citirea si greutatea). Mai urmeaza sa o masor, cu ruleta cand vine tati acasa sa ma ajute.
Dia
- "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!