Pepenasi de iul-aug08 (101) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 9
dia_filipas spune:
Zicea cineva mai devreme ce bebeul ei da din cap stanga dreapta. Si Miruna face asa, uneori mai repede, alte ori mai sacadat. Oare e normal???
Dia
- "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
narcisa.s spune:
Ralucuta pup si eu bostanimea...
Cris...cu fetele care nu mai scriu eu zic sa dam timp timpului.Poate revin la sentimente mai bune...
Didid...jdioaaaa...cate face Aida...Noi am incercat cu pupic dar nu da rezultat
Dia, daca te enervezi nu te ajuti nici pe tine nici pe Miru...Eu cred ca sunt la faza la care testeaza limitele in plus e cam pe la 8 luni, o alta criza existentiala, constientizeaza ca mami e separata de ea si sufera.Trece...O gurita de apa rece, rabdare si tutun mult.Viata e mai mult decat atat
Bujo, REFUZ sa citesc...Am vazut doar cuvintele zapada, Filip si manutza si mi-am zis - Aaaaaa, nu...asta n-o pot duce
Jdioa, Ruxule, asta a fost ventuza nu pupic....Hihihi
Iriss...muta-te in alta tara, asta e cea mai usoara solutie.Cred ca Anka are si mai multe motive..Din nefericire copii acestor oameni sau cum sa le spun vor invata avea aceeasi atitudine ca a parintilor lor.Sa-ti povestesc ceva...Zilele trecute cu Anais in carucior, mergeam la unul dintre mall-uri.Doua benzi intr-un sens, doua benzi in celalalt sens, despartite de o zona verde, nu mai lata de 1 m.Eu trebuia sa traversez autostrada sa ajung la mall.Ajung pe zona verde, din celalalt sens incep sa vina masini, si vin, si vin, si vin....La 3 -4 m de mine vreo 5 barbati taiau iarba cu masina din aia de taiat.M-au vazut cu copilul in carucior, s-au oprit ca la comanda toti 5 ca nu cumva sa ii intre in ochi vreun fir de iarba la Anais.Dupa care unul dintre ei a mers sa se uite cand se opresc masinile iar celalalt m-a ajutat sa cobor caruciorul si sa trec linistita pe partea cealalta...Nu zic, si aici sunt mitocani.Dar parca ceva mai civilizati, cu ceva mai multa frica de Dumnezeu
Nu mi-am reparat laptopul, trebuie sa-mi vina piesa din Europa dar acum lucrez la doua, un monitor antic si tastatura de la laptop...
Serenity, acum mi-ai facut pofta de pufuleti.De unde-i scot, hmmmm???Din aia cu arici pe punga vreau
Laremi,ia ca incerc sa-i dau si eu umpicut de omleta din oua de prepelita sa vedem daca ii place
Capri, Eu am comandat de pe net biscuiti.Mi-au ajuns, adica i-au ajuns la mami, intr-o saptamana
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
narcisa.s spune:
Kimmy, eu nu cred ca esti gravi.Riscurile la AC sunt de 1%, dar sunt.Spre linistea ta zic totusi sa mergi la dr.
A.cicel, eu din nefericire nu pot vota desi am incercat pt ca n-am tel de ro...Bafta nebanuita la licenta.Eu am pierdut filmul, cum a ramas cu procesul?
Madalinut...nu se mai termina si la voi o data problemutele astea de sanatate...Cum te-ai descurcat cu mamanul tau??
ladymina77 spune:
Laremi,bine ai revenit!Cum poti sta in butoi cand ai asa bobocel frumos? Hai iesi din el pt Bumpi.
Suna bine reteta de omleta,trebuie sa o incerc si eu.
Narci,la voi este civilizatie,noi mai avem de asteptat.Speram ca macar ai nostri copilasi sa aiba parte de ea.O pupicesc pe Anais cea draguta. Mai pune cateva poze te rugam.
Cristinel,nu mi-i se pare ca esti deloc rautacioasa.Ti-ai spus pur si simplu punctul de vedere.Felicitari pt sezutul in fund a lui Mihaita.
Noi face progrese la mersul in 4 labe dar deocamdata numai cu spatele. Mai merge careva asa?Plus ca ne chinuie dintele 2 de ceva zile si nu sparge odata gingia.Incearca sa se si ridice in picioare dar inca nu reuseste decat 2-3 secunde in genunchi.
Legat de mancare,eu i-am dat ieri pt prima data kiwi fara samburi.I-a placut la maxim,amestecat cu para si banana.
Avem o vreme total opusul celei de ieri.Ploua,bate vantul si e frig. Deci stam in barlog.
A folosit cineva produsele bio de la life-care?Pe aici e mare nebunie cu ele si cika sunt eficiente ,cel putin gelurile zicea maica-mea ca fac minuni.Cred ca-mi comand si eu pt articulatii si durerile de oase.
Dia,poate papa prea repede Miruna si asta poate fi un motiv al vomei repetate.CUm au iesit baile?
Revin.
M&M spune:
Nu am vrut sa par rautacioasa ieri( de fapt nici nu sunt o astfel de persoana), doar mi-am exprimat sentimentele fiindca , m-am saturat mereu sa imi citesc si recitesc postarile, ca nu cumva sa se strecoare undeva vreun cuvant care sa poata fi rastalmacit in nu stiu cate feluri si sa dau nastere la polemici
. Ralu, Narci,Capri, Mina 

Cristina, mami de Mihaita 
vias spune:
buna gagici....
eu simt ca sarcina asta e ca cea cu Darius...nici atunci nu mi-a fost rau de la incepul...a inceput prin sapt-7...si a tinut-o pana in a 10a...dar m-a omorat nu alta....![]()
...nu conteaza ce este bebe...nu am preferinte...numai acasa sa-l aduc, sanatos sa fi...
merg la
acum...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
6+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
narcisa.s spune:
Si o sa fie bine, Camy...vei vedea...
Ladymina, pun si pozici...dar mi-e o leneeeeeeeeeee
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus buna gagici.... eu simt ca sarcina asta e ca cea cu Darius...nici atunci nu mi-a fost rau de la incepul...a inceput prin sapt-7...si a tinut-o pana in a 10a...dar m-a omorat nu alta.... ...nu conteaza ce este bebe...nu am preferinte...numai acasa sa-l aduc, sanatos sa fi... merg la acum...Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 6+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe pe care mami l-a visat ca e ![]() POZE |

Cristina, mami de Mihaita

mcoca spune:
Cristina, relaxeaza-te
. eu cred ca e cel mai mic lucru sa incercam sa intelegem ce a vrut sa zica celalalt, sa nu se simtim atacat cu una cu doua.
Narci, frantzujii nu au artizanat :(((. Am cautat dar nu am gasit decat tricotaje :(. Mai caut
.
laremi, ma bucur ca ai reaparut.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
anaxena spune:
fetelor ma declar OBOSITA!!!Maria vrea numai in brate si sa fiu la cel mult 50cm departare de ea,se plictiseshte imediat de orice jucarie,iar la salon tre sa ma pitesc de ea ca sa pot sa respir,in timp ce ea dispera pe vreun anhajat ca ea vrea plimbata in brate nu sa stai si tu ca omul
acum deschide sertare,dulapuri da tot jos si nu asta ar fi problema dar nici asta nu o multzumeste,adiq dc plec de la locul faptei plange in loc sa-si vada de distrugerile ei in masa,altfel spus nu face nimik fara sa ma vada pe mine langa ea...nu pot sa va zic ce scandal e cand fac curat
asha ca ma declar OBOSITA,cel putin azi asha ma simt
concluzie: eu zic NU mereu: Maria nu e voie acolo!Maria nu te mai catara!Maria nu mai plange!Maria nu te iau in brate!Maria nu te mai tavali!Maria nu mai rupe!Maria nu plec,vin inapoi! si tot asha
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii