Pepenasi de iul-aug08 (101) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui diarux

Da ca sa nu ma sting de pe aceasta lume ca o ignoranta ce sunt, cine imi zice si mie cum e treaba cu batoanele de vanilie????de unde se iau , cum arata, la ce "e" bune si io de ce draq n-am stiut? (hai ANKO, intra ca e ocazie buna s ate razi iar de mine si sa ma faci de rusine )

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story[/b]

Hai bre da-mi un subiect mai comun, ca de batoanele de vanilie nu am stiut in viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna ziua fetelor!Noi suntem in rotobil asa ca mami poate sa mai stea un pic pe net.
Anaxena te inteleg perfect asa e si Serban daca e cineva linga el e cuminte daca nu nimic nu e mai bun. ca sa fie mai bine.
Camy eu cred ca o sa fie bine de data asta ai incredere in Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dia_filipas

Salut fetele!!

Iriss am citit postarea cu introdusul formulei. Naspa ca nu se pot limita la a raspunde strict la intrebare! Si eu vreau traducerea la replica lui Yvo .

Dia - "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mai, nu aveti pic de imaginatie, traducerea este: "Floorriii, multe, luam, toate"

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Xena, perioada cu cotrobait e lungaaaa tare, pe mine m-a capiat, red ca vreo 2-3 luni a tinut-o intensiv. Si acum mai scotoceste, dar a inceput sa le mai puna si la loc, mai mult sub amenintare.

Eu azi am cazut, cat sunt de mare, mi-au rupt blugul si am o julitura mare, plina de sange si vreo 2 vanatai, nu-mi imaginam ca o sa mai ajung la performanta asta dupa vremea copilariei

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
Un vot va rugam www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">Sonia si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

buna!!!
Azi ne-am plimbat, a fost tare placut afara
ANAXENA ma sperii cu "oboseala asta", oare este o criza trecatoare sau ii loveste doar pe unii pepenashi?
IRISS urata poveste, ni s-a intamplat si noua, nici nu vreau sa-mi amintesc, eram gravida...unii sunt setati pe datul cu pumnul si nu pe creier, off.Cum ai cazut?
Clara a invatat sa tipe(gen plans) cand nu ii convine ceva, am incercat sa o ignor dar nu prea o pasioneaza, tot pe a ei o tine
Ma duc sa o culc
PUPAM si noi pe JULIA, draga de ea ce repede se deplaseaza

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

ceau gagici
o vecina de-a mea are un baiat de un an si 7 luni si fontanela este foarte mare aprox 2.5 cm, nu ar fi trebuit sa i se inchida deja? a fost la medic si i-a spus sa ii dea in continuare vigantol si sa revina peste 2 luni, nu ar trebui sa-i dea calciu la baiat? Care este cauza neinchiderii fontanelei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

mada pup pe JULIA!!!e o dulce!!

eu cred ca mai devreme sau mai tarziu totzi bebelusii trec prin faza asta in care plang din orice si vor sa exploreze orice sau macar ma amagesc eu cu chestia asta si zic ca asha e normal sa faca Maria,mai ales ca ea face parte din pepenasii mai mari ca varsta

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Didi, merci de linku cu biscu .

Laremi, eu am cantar de bucatarie, dar nu prea cantaresc pe el cantitati la grame, pentru ca nu e electronic si desi are gradatii din 5 in 5 grame nu scrie in dreptul gradatiei gramele decat la sute, si-mi joaca ochii in cap pana numar liniutele ca sa socotesc cate grame sunt. Ocazional am mai cantarit si rezulta ca manca vreo 75 de grame de piure taricel, nu curgator - asta era o cescuta de tuica de 70 ml. Conteaza cat de tare e pireul la grame, daca e moale e mai usor, daca e mai gros e mai greu. Cu fontanela, io nu am masurat-o, dar asa ne-au zic 3 doctorite, ca e mare. Vazut poze, micul indian e SUPERB .

Mina, vazut si pozele cu Mamarutza, cu ochii ei superbi

Andreea, bafta la licenta!

Narci, fetele frumoase. Vrem poze noi, please .

Mada de Irlanda, sanatate Juliei! Vazut poze si filmuletu . Haioase foooc!

Camy, sigur o sa fie bine .

Iriss, cum ai cazut maica? Io am cazut asa cand avea Ilincxa vreo 4 luni, pur si simplu mergeam repede si m-am impiedicat .

Mada de Anglia, please, da un semn sa stim de voi .

Xena, ma sperii . Ca Ilinca nu sta acum fara mine si speram sa-i treaca, dar ce povestesti tu e mai jale .

Am ajuns sa o car in marsupiu peste tot. E disperata daca o las, plange isteric si nu se opreste. Se face lac de transpiratie urland si tace doar cand o iau in brate. Nu sta nici in tarc, nici in patutz, bouncer, scaunul mare sau scaunul mic de masa . Nu e sufucient sa stau langa ea, trebuie sa stea agatata de mine. Singurul loc unde sta e canapeaua din sufragerie: ea se joaca si eu stau la calculator langa ea. Si de mancat mananca doar in brate la mine, nu vrea sa auda de scaun, ceea ce e nasol rau...
Cu NU, si eu le zic copiilor. Lui Matei de n ori pe zi , pentru ca nu asculta si nu mai stiu ce sa-i fac. Mama denaturata ce sunt... Ilincai ii zic cand e cazul, nu abuzez. DA ii zic muuult mai des, si stie si ea sa zica si zice mereu .
Si Ilinca a inceput sa tipe cand vrea sa-i dau ceva.

pup you all,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Am uitat sa zic: desi i-am dat Peritol, iar s-a trezit de multe ori noaptea . Nu mai stiu de cate, dar 12, 2, 4, 7:30 sigur. Si eu care speram ca am terminat cu noptile nedormite .

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput