Pepenasi de iul-aug08 (101) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 11
iriss27 spune:
Fusei la un magazin, care avea treptele si mai inguste (nu prea incapea piciorul), dar si mai mici de inaltime si eu pusei picioru ca si la o treapta normala si doar ce ma vad zburand, dar nu m-au tinut aripile ![]()
Azi am mai resit performanta de 90 ml formula, dar tot pe o foamete acuta si cu vanilie
Eu m-am muls si am scos vreo 80 ml, dupa care m-am plictisit, dar cred ca mai erau macar vreo 50, deci suge can 120-150, zic eu.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
M&M spune:
Iriss, am luat si eu acum vreo 5 ani o cazatura tare urata pe scarile de la metrou. Pune niste comprese cu apa rece si sa te dai cu niste apa oxigenata sau alcool sa nu se infecteze rana.
Mada de Irl,
Julia .. Vreau sa iti multumesc pt noua titulatura a capitolului.
Vio(tm), da , fontanela mare si neinchisa poate arata o carenta de calciu. Se da si calciu si vigantol !!
Cristina, mami de Mihaita 
Caprioara spune:
Mai, care stiti: ce legatura e intre calciu (lipsa sau nu), fontanela (mare sau mica) si iesirea dintilor (deloc sau multi)
?
Noi avem fontanela mare si 7 dintzi la 8 luni. Ce sa inteleg, are sau nu lipsa de calciu???
pup you all,
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
pica1 spune:
Buna fetelor. Eu nu am mai avut cum sa va citesc pentru ca am un sot distrugator zilele astea. Mai inai a facut un pas temeinic ... direct pe laptopul meu...rezultat = hard busit, pe urma a vrut sa repare interfonul lui Sebi carenu mai mergea la priza cinumai cu acumultatori...rezultat=l-a stricat de tot. Concluzia este ca s-a ales cu o nevasta care mai avea putin si musca din beregata lui, drept urmare s-a pus omul pe cumparaturi, lucru care nu ma incanta foarte tare, dar rezolva problema...acum ma chinui sa scriu de pe telefon caci de citit sper sa reusesc sa citesc diseara cind imi vine laptopul nou.
Iriss vad ca ai reusit sa faci cunostinta cu oaresce trepte. Vezi ce faci cu vinataile alea, sper sa nu fie rau. Si mama a cazut ieri pe scara don casa ca i-a fost lene sa aprinda lumina si nu a mai vqzut ultima treapta si a castigat o calatorie gratuita cu scaunul pima la buda ca nu mai putea sa mearga pe picioare de durere. Se pare ca azi era mai bine ca mi-a zis tata ca vrea sa se duca la coafor ca avea invitati mai tarziu si vrpia baba sa se faca frumoasa, in loc sa mearga la spital sa vada exact ce a patit cum i-am zis eu...
Kimmy spune:
Noi azi am fost la plimbare in brate,ca tati a uitat sa scoata caruciorul din masina azi dimineata.Tulvai cat e de grea!N-am stat mai mult de o ora ca nu mai puteam.Cand am ajuns acasa parca imi pluteau mainile 
Capri eu pana la urma am ajuns la concluzia ca nu e prea mare legatura intre cele trei.Poate e intre fontanela si lipsa de calciu,dar cred ca intre lipsa de calciu si dinti nu e.Adica Timi are fontanela destul de mica,dar stagneaza la 2 dinti deja de 4 luni jumate.Gingia e inflamata de 2 luni si...pe zi ce trece arat mai ciudat.Azi de exemplu era si rosie.Arata ca un balon acolo
.Nu mai stiu ce sa cred.Am intrebat si dr,dar a zis ca nu are ce sa faca,si eu nu am decat sa astept.
Xeno hang in there,nu avem ce face,sunt copii mai activi si altii mai linistiti.Eu sper sa treaca totusi perioada asta ca sa nu mai fii obosita 
Mada de irl 

si tie si Juliei scumpe.Si Timi face deja ture cam la fel.E tot pe la picioarele mele,oriunde as merge.Nici la baie nu pot sa stau linistita ca e acolo in 5 secunde.Daca inchid usa,face scandal 
Timi face tai cu mana de pe la 6 luni,cand pleaca cineva.Acuma la aproape 9,deja zice tai cand o imbrac 
Cu CM nu m-am linistit,se pare ca si azi au curs doar cativa stropi 
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
mcoca spune:
Capri, relax, o sa treaca
. Si Maya s-a sculat din ora in ora azi noapte. Habar nu am de ce. Dintii au aparut toti, adica 6, nu se mai vede nimic la orizont, cu toate astea ea roade tot ce prinde. Pe la 1 am luat-o cu mine in pat si gata. Cum se trezea, pac cu tzitzi in gura si gata. Ce naiba sa fac? Ea nu mai mananca noaptea de la 3 luni, dar asta e solutia cea mai buna care am gasit-o ca si la noi tine circu de 3 luni. Ilinca are si angoasa, asta e
. Si Maya are. Daca merge tati noaptea la linistit incepe sa zbiere ca din gura de sharpe mamaaaa, mamaaa. Las ca o sa creasca ei :).
Vicky si
Maya (27.06.2008)
pica1 spune:
Intre timp ca sa va mai spun. Sebi a facut otita la uerche stanga, care la ultimul control de astazi se pare ca s-a vindecat. Oricum Bibicu a fost foarte cuminte, la febra 39 el radea cu gura pina la urechi dupa ce l-am trezit din somn sa ii iau temperatura, iar in rest dormea de rupea fara sa fie marait in nici un fel, doar ca manca vag mai putin si asta din cauza ca i se facea somn.
Sambata am avut si o sedinta foto. O sa pun poze. Ind o sae primesc peste 2 saptamini caci pe moment nu mi-a trecut prin cap sa le pun pe vreun device din casa, caci aveam un proaspat laptop care nu mai mergea.
ana_a spune:
laremi, multumim de retete!
dia_filipas, nu am apucat sa-ti raspund in timp util...deh...bebe cocotat numai pe mami. Vomatul poate fi de la lapte. Eu zic ca cei alaptati la san nu pot sa pape lapte mult din biberon, ei fiind invatati cu cantitati mai mici si dese. Eu zic ca nu bebe de la san nu papa mai mult de 100 ml o data. Asa ca nu te astepta sa iti pape cat scrie pe cutie
decat dupa muuulta vreme.Daca scazi cantitatea de laptic cum este? Incearca. Ce fel de lapte ii dai? Am mai auzit la unele mamici ca au vomat puii de la Nan.
Iriss, of mai ce ai mai infierbantat fetele pe la subiectul tau cu laptele formula....trebuia sa o asculti pe Ruxi ![]()
Un
pentru D si rabdare+perseverenta! Pana la urma o sa accepte si biberonul.
proud mammy
micul artist
Caprioara spune:
Vicky,
fetele. Multam ca incerci sa ma linistesti
.
Pica, haios ai povestit
. Desi nu e de ras
, da imi treci cu vederea, nuuuu
? Cand mai vi cu Sebi in parc la noi?
pup you all,
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
poze
Caprioara spune:
Uf, uitai (neuronu stingher e de vina
):
Kimmy, eu stiu ca la AC menstruatia e mai putina cantitativ si ca durata, iar la sterilet mai multa cantitate si mai lunga perioada, daca compari cu situatia fara. Din experienta proprie, confirm teoria cu practica.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
poze