Pepenasi de iul-aug08 (101) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 12
Tecky spune:
Azi am avut o zi plina,abia am reusit sa citesc din urma.
Cristina eu sunt de acord cu tot ce ai scris si multe persoane care nu mai scriu pe forum pastreaza legatura pe mess doar cu anumite fete...a fost alegerea lor sa ne paraseasca si sa faca o selectie...
a.cicel bafta la licenta!
ariadna frumoase foc printesele.
Mada_mxm ce faci?Ce fac fetele?
M&M spune:
Eu stiu ca formarea dintilor necesita calciu, deci in astfel de momente organismul consuma calciu...
Cristina, mami de Mihaita 
morcoveatza spune:
Buna fetelor,
va mai citesc din cand in cand dar din lipsa de timp o fac mai mult pe diagonala
, dar admir regulat pozicile, avem niste pepenasi superbi
o sa-mi fac un pic de timp o sa schimb si eu pozele cu Nicholas care e in continuare stirb si se chinuie de vreo saptamana sa mearga deabuselea.
Camy ma bucur nespus pentru tine, tin pumnii sa mearga totul bine 
violeta29 spune:
Bunaseara!
Ia ghiciti cine are 8 dintisori? 
Al saptelea a spart deja gingia si al optulea se chinuie si el timid sa iasa la iveala.Se pare ca Alexandra si-a propus sa se ia la intrecere cu Ilinca![]()
Si ia ghiciti cine a ajuns in seara asta de urgenta la doctor cu febra 39,3(rectal)
Din fericire a scazut dupa un supozitor cu paracetamol, dar am dat fuga la doctor fiindca mi-a fost teama, mai ales acum cu virozele astea.Se pare insa ca a fost din pricina dintisorilor.
Azi am iesit la plimbare cu Dana si cu Clara, a fost tare placut, pacat ca batea putin vantul si ca plimbarea a fost scurta fiindca Clarei i se facuse somn, iar Alexandrei , evident nu-i priia in carut
Pacat ca nu mi-am dat seama sa fi luat si camera sa facem cateva poze, data viitoare poate nu mai uit
Am cumparat si eu scutecele witches, maaare greseala, ma declar total nemultumita de ele.Da acu' daca tot le-am cumparat trebuie sa le folosesc.Sunt mari,fosnitoare, rigide, iar de la pisu se aduna chestia aia din interiorul lor intr-un singur loc, si banuiesc ca la un moment dat devine inconfortabil.Deci ma intorc la pampers, s-ar parea ca sunt inegalabile
Incerc sa citesc din urma si revin
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
dia_filipas spune:
Salutare natiune!
Acu am ajuns si eu acasa, fata doarme, adormita de buni asa ca am intrat sa va salut!
Xena cam asa face si Miruna, mai putin cu cotrobaitul, ca ea e la inceput si nu poate deschide toate sertarele, da isi baga nsul peste tot, nu suporta sa sta singura prea mult, desi eu o mai pacalesc si ma sustrag. Can sunt cu ea in camera se joaca 5 minute, vine, se catara la mine in brate, ma pisca de gat si apoi plonjeaza inapoi pe covorasul de joaca. Si eu sunt franta, ii place sa-i cant tot timpul asa ca deja am marit repertoriul la Bob Marley, Ducu Bertzi, Pasarea Colibri si alte cateva asemenea, ca nu mai stiu cantece de copii...
Iriss imi pare rau de cazatura!
Ana_a mersi de raspuns! Si eu cred ca poate fi de la lapte, oricum ea nu mananca mai mult de 100 ml o data si asta foooarte rar, in general cam 80. Tot timpul a fost asa. Ea bea NAN 2 si a fost hranita mixt de la nastere, da' si cand era bebe voma, asa ca probabil e de la lapte. Cred ca i-l dau si prea repede dupa masa, la doar o ora. 
Pica naspa cu laptopul, a meu se strica singur incet, poate il pun pe sot sa accelereze lucrurile, ca al tau...
Sanatate puiutului! Ce barbatel adevarat, ma bucur ca a suportat bine boala!
Iza si eu abia o car pe Miruna in brate de la etajul 3 pana in spatele blocului unde e garajul si caruciorul. Ma opresc de n ori sa schimb mana, inainte puteam duce si o plasa de cumparaturi, acum nici vorba!
Ariadna
micuta umblareata! E o scumpete!
Capri, Vicky imi pare rau de noptile grele!
La noi in prima parte e cu cantec, asa de la 9 pana la 1 se trezeste deees apoi doarme pana pe la 5 si apoi pana la 6.30, cam asa. La maxim 7 e fresh ca o margareta!(zic 7 pt. ca atunci incepe sa urle si atunci ma trezesc, da' ea s-ar putea sa fie treaza de mai devreme si sa se zbenguie cuminte prin patut).
Camy de data asta sunt sigura ca bebe va fi bine, sanatos, doar are un inger pazitor care il iubeste mult! 
Laremi
sa-ti treaca supararea si sa scoti nasul din butoi
!
Morcoveata mai povesteste-ne de Nicholas!
Gata, eu renunt sa-i mai dau ficat, iar am incercat sa-l maschez, am pus numai putin da' dejeaba, are radar si-l scuipa! Asta si kiwi nu-s pe lista ei de preferinte...
Ma duc si eu sa-mi fac un ceai de slabit si sa ma bag in patutz, ca is tare obosita.
pepenimea, sa aveti o noapte buna si linistita!!
Dia
- "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
maria-86 spune:
Salut!
Aparem si noi, dupa o perioada de absente.![]()
Fetele multumesc din suflet pt raspunsuri.
Nush ce sa zic.Abia acuma incep sa va cunosc pe voi, deci nu le stiu pe celelalte fete, dar pacat .
Noi suntem mai putin obosite decat data trecuta(ea cel putin, ca eu..)Nu sta o clipa locului.Xena , nu-mi spune ca ma asteapta clipe si mai si?
Iriss imi pare rau de cazatura, sper ca e mai bine.
Capri felicitari conduceti detasat..
Incerc sa recuperez ceva si mai revin.
Inainte de asta, va pupacesc pe toate fara exceptie.Imi sunteti dragi si invat multe de la fiecare dintre voi.
Pupam toata pepenimea.
Maria, mamik de Adinutza mica
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=133538&REPLY_ID=4590298
Caprioara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta29 Bunaseara! Ia ghiciti cine are 8 dintisori? ![]() Al saptelea a spart deja gingia si al optulea se chinuie si el timid sa iasa la iveala.Se pare ca Alexandra si-a propus sa se ia la intrecere cu Ilinca |
Wooooow! Ne-ai luat cu dintzisorul nr. 8
! Ne declaram oficial invinse la titlul de cel mai dintzos pepenash Felicitari pentru dintzisori
!pup you,
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca Povestea nasterii Ilincutzei
poze
maria-86 spune:
Am si o intrebare si va rog sa-mi raspunde-ti

Verisoara mea e graviduta(doamne cat mam bucurat la aflarea vestii)si vrea sa stie de exercitiile Lamaze(astea unt parca de respiarat, nu?)Eu nu stiu ca nu ma interesat nici un fel de exercitiu in sarcina.
Va rog care ma poate ajuta.
Multumesc de pe acum
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=133538&REPLY_ID=4590298
maria-86 spune:
Capri se pare ca mam grabit, n citisem tot.
Vio felicitari pt dintisor.
Mai pepeneii vostrii se iau la intrecere?