Pepenasi de iul-aug08 (101) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

NAAAAAAARCIIIIIIIIIIIIIIIIIIII de cand nu ne-am mai pupaaaaaaaaaaaaat!!!

CAPRI of cu petele astea...si cu atatea alergii...deci las si io laptele d ecapra daca zici ca nu mere. Pufuleti...io nu i-as da inca...

RALU na ca m-ai inchis, (am F)
Pai io nu mai stiam discutia de pe forum cu vanilia, am dedus ca mere si aia la plic. si cum nu a fost cine s ama lamureasca...am dat cde am gasit, adik pliculetz de zahar vanilinat. da nu mult si nu des. dupa 4-5 utilizari a papat fara. acu sa ma stresez ca mi-am otravit cupilu????

Da ca sa nu ma sting de pe aceasta lume ca o ignoranta ce sunt, cine imi zice si mie cum e treaba cu batoanele de vanilie????de unde se iau , cum arata, la ce "e" bune si io de ce draq n-am stiut? (hai ANKO, intra ca e ocazie buna s ate razi iar de mine si sa ma faci de rusine )

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Sunt cam nervoasa, fac si eu ca omu un subiect pe forumu asta, in care zic sa ma lumineze altele cum naiba sa dau formula la cupil si imi sar in cap adeptele alaptatului, m-au pus la zid. Ptiuuu, dar n-am aflat decat 1-2 raspunsuri la locul lor, cred ca o sa incerc humana cu fructe, astea se gasesc la magazin, la supermk, la farma?

Azi am fost cu copiii la palatul Sutu, la Buftea, tare frumos e acolo, am cules albastrele si niste flori galbene, cred ca sunt toporasi, nu stiu exact. Fii-mea a fost incantata, zicea "Shoii, muntzi, om, toate", vreti si traducere??

Aaaa sa va mai zis co faza de toata jena, sambata Mircea a fost cu Yvo la teatru, la "Baza ciapte pitici" (alba ca zapada si cei 7 pitici), ies ei de la teatru si el nu putea urca in masina pt ca trasese unul la milimetri de el, vine respectivu animal, husbandu ii zice ca de ce a parcat asa, ca nu are loc sa intre, blabla si animalu de repede la gatu lui, il trage de haine, sa nu va zic ce limbaj mi-a expus sotu, noroc ca au iesit unii de la un restaurant si o inca o femeie care iesea de la teatru si s-au luat de magar, explicatia lui "ce vrei bah, suntem in bucurestiu, unde vrei sa parchez", adica daca suntem in buc ... poti sa faci orice. Ma rog, fii-mea era clar marcata de eveniment, ca atunci cand am intrebat-o ii dadeau lacrimile.
Si boul incaltat, iesea cu nevasta si copilul de la teatru, pai asta e educatie mah??? Ce a inteles copilul ala?? Si nevasta aia nu avea nimic de zis, probabil ca nu, ca ar fi altoit-o si pe ea.
Am pierdut apoi timp la sectia de politie, cu declaratii ... degeaba, cica nu ii pot face nimic, ca nu sunt martori, ete mama lui, da' aia in america, cum naiba pot sa le faca mah???

Am scris cam vraiste, nu stiu daca ati inteles ceva ...

Colac peste pupaza, astazi am aflat ca un var de rang indepartat de-al sotului, s-a sinucis din cauza de lua droguri ... cred ca avea pana in 25 de ani.

Intrebarea mea: Cum ne aparam copiii in lumea asta??

Si ca sa revenim la oile noastre, azi am avut un succes de 90 ml de lapte a la profa, cu zahar vanilat, dar era pe la 12, fara nici o macare solida pana atunci si cu o sedinta de kineto, deci cred ca a fost greseala. Seara am repetat tarasenia si a fost la capitolul kk, deci sper sa mearga in continuare.

Se vad rezultate foarte bune de la kineto este chiar surprinzator cat a evoluat intr-o saptamana. Desi urla intr-una de cand il pun pe masa pana terminam, asta de rasfat, ca nu doare nimic din ce ii face, este practic o gimnastica.

narci, ti-ai reparat laptoapa??

ralu faza cu chilotii e mortala, dar nu ti-ai luat o amma de bataie? Eu cred ca as fi crapat daca mi-as fi vazut chiloti in geanta, in loc de docomente

capri, eu cred ca ilinca este asa de agitata din cauza dintilor, ei i-au iesit pe banda rulanta, altceva in afara de sedativul ala, nu gasesti? da-i ceai de tei, altceva calmant, incearca la plafaruri ceva.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

Multumim tare mult de aprecieri Am reusit sa pun si poze.
Intre timp noi ne-am ales cu o raceala serioasa, in 2 zile am colectat o tona de muci. Inca mai tuseste, dar nu mai are febra si nici robinet cu muci. In schimb ii curg ochii.
La 8 luni avea 9500g si cam 74-75 cm (imposibil de masurat exact ca nu sta)

Capri, asa e, am un copil minunat, am un sot minunat, dar am si parinti cu multe probleme in Ro (ca de-aici mi se trage convietuirea cu butoiul).
Wow acu' am citit am citit ca Ilincuta conduce detasat la nr de dinti. Felicitari

Ana_a, nu mai da tarcoale ca eu nu cedez locul curand, dupa cum vad situatia.
Al meu mananca brocoli asa: pun la abur brocoli, ceapa, usturoi si un pic de morcov, apoi le tai cubulete si le calesc un pic in unt si cand ii dau sa manance ii pun o lingurita de iaurt sau cativa stropi de lamaie.
Conopida i-am dat fie facuta in abur si apoi pasata cu galbenus de ou fiert, fie gen tocanita cu ceapa si rosii calite un pic.
Mie mi se pare foarte fireasca atitudinea ta de a tine copilul cu tine atat cat are el nevoie. Al meu doarme in patut dar il luam in pat ori de cate ori vrea, nu am incercat niciodata sa-l conving sa stea acolo ... il pun si daca sta bine, daca nu, il iau si gata. Si ne e bine asa la toti 3.

Irolf, al meu mananca numai rece (daca e un pic caldut maraie pana se raceste si abia atunci mananca) dar pot sa-ti spun cum procedeaza prietena mea: iti trebuie 2 castronele mici si un bol mai mare, in bolul mare pui apa calda si si mancarea o imparti in 2 in castronele mici. Din unul il dai, unul il tii in bolul cu apa calda. Cand l-a terminat pe primul, il iei pe cel din apa calda si gata. Nu e deloc complicat si nu te costa nimic.

Dr anca, eu ma chinui sa vad Slumdog Millionaire de cateva saptamani, dar niciodata nu am trecut de generic Oricum, in India nu a facut chiar mare valva ca ei il considera mai mult britanic decat indian. In plus, indienii s-au simtit tare ofensati de faptul ca autorul cartii nu a fost invitat la ceremonia de decernare. Deh, orgolii ... Poate il vad in seara asta, daca-mi doarme odorul.

Camy, ce surpriza placuta am gasit la semnatura ta Sarcina usora sa fie bine

Vaccin - eu am intrebat doc daca e ok si i-am explicat cum in Ro se repeta daca nu se inroseste si s-a uitat la mine cu aceeasi fata ca atunci cand i-am zis de Vigantol, ecografii lunare in sarcina si antibiotic la raceala.

Biri, Dia omleta: amestec o lingura de branza cu un galbenus de ou si pun in tigaie cu un strop de unt/ulei la foc foarte mic si o intorc mereu pana se face oul bine bine. Ii rup bucatele mici cat un bob de porumb si ii dau cu mana SAU tai un pic de ceapa fin de tot, o rosie mica fara coaja si seminte, le calesc in unt, pun o lingura de branza si apoi galbenusul de ou, amestec bine si pasez cu furculita in timp ce se face. Branza eu o fac un pic mai zemoasa, nu o scurg de tot. Daca branza e prea uscata poti pune si o lingura de lapte.

Maitreyi, la noi a durat mult de cand s-a umflat gingia pana au iesit dintii ... cam o luna jumate (si au iesit amandoi dintii la diferenta de o zi, desi gingia era umflata mai mult intr-o parte)

DMApoti lua 4 paturele mici si faci una mare ... daca nu te pricepi tu cauta undeva unde fac cusaturi artistice sa se vada frumos.

Dia, io cred ca vrei prea multe la varsta asta. Asa ceva abia reuseste sor-mea sa aplice la nepot, si el are 6 ani si tot nu merge mereu rationamentul ....Noh, vad ca-ti zise si Anka ...
Al meu copil plange foarte putin, dar nu l-am lasat niciodata sa planga. Intotdeauna fac tot posibilul sa il iau cat mai repede cand incepe sa maraie sau sa scanceasca, rareori ajungem la plans. Si cumva am impresia ca asta e motivul pentru care nu plange mult si chiar daca uneori trebuie sa il las in patut sta cu ochii numai pe usa si ma asteapta, stie ca o sa vin la el repede. Iar cand ma duc si ii spun gata, am terminat cu treaba, acum stam noi doi chiuie de bucurie.

Carmenela, eu pana acum i-am dat banana, mar, para, guava, struguri, pepene galben si rosu, papaya, caise, stafide, curmale si inca 2-3 indiene care nu sunt pe la noi si nu stiu ce sunt in engleza. Poti sa ii dai si ananas, capsuni, mango, cirese. Mango se da crud, facut in blender (unde poti pune si un pic de branza si iaurt, iese o crema delicioasa, noi ii spunem "inghetata lui bebe"), pasat cu furculita, taiat cubulete foarte mici sau chiar bucata mare din care sa molfaie bebe cate un pic.

Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Hellauuu

Eu i-am dat pufuleti lu Raducu si ii plac la nebunie...dar mai mult imi place mie sa ma amuz de el cand ii se lipeste de buza sau de degetele si nu poate sal bage in gura! E criminal!

In rest e f agitat..nuj ce are, nu ar sta o clipa locului...ma innebunit..daca inainte nu prea reuseam sa fac mare lucru...acum chiar deloc...daca vine cineva la mn in camera, se ia cu mainile de cap si fuge, zau!

Cu NU...marturisesc k si eu fac acelasi lucru ca xena...dar nu mereu..decat cand sunt stresata...si vreau sa ma uit si eu la un film...si el se duce si trage de telefon...sau de dvd...sau de cabluri...

Bebe 2...as vreaaaa...si bebe 3....de varste apropiate....dar acum inca nu am nici situatie financiara (deloc) si nici un barbat pe care sa ma pot baza...poate daca in viitor va fii bine...bebe 2 si bebe 3 or sa aibe varste apropiate!

Am uitat sa va zic k am fost...acu vro 2-3 sapt sa ma interesez de alocatiile alea care mi-ati zis voi...dar nu pot beneficia decat de una, de 70 ron..dar tre sal dau in jude pe fat-frumos pt pensie alimentara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooka

Caprioara, mai, nu mananca biscuiti ca i'am luat unii bio si'i put probabil. Si nici nu stie sa manance, ca isi indeasa jumatate de biscu in plisc, i se lipeste de cerul gurii si ii vine sa verse. In schimb, am facut in dupa'amiaza asta o painica (o tariciune ca se face in oala ca sa iasa cojoasa) si niste empanadas si manca ta'su dintr'un castron in fata ei si s'a infipt si donshoara. Empanadas'u i l'am smuls ca era cu somon, da i'am lasat niste painica pe care a molfait'o cu mare spor ba chiar a inghitit niste frimituri.

Pana acum a ros asa: cartof, morcov, brocoli, portocala, paine, mamaliga.

Daca Ilincu a facut iar pete io zic sa o sari cu laptele si cu iaurtul. Mai revii tu peste vreo luna, doua. Pufuleti nu'i mai da ca astia sunt pentru oameni mari, incearca sa ii faci niste fursecuri, biscuiti de casa. Sau daca vrei, pot sa iti cumpar io biscuiti din astia bio, ca au la un supermarket langa mini (sunt vreo 6 pachetele cu doi biscu in fiecare pachet) si vreo 12 ron. Au de doua feluri, valabili de la 6 luni. Daca vrei sa iti iau spune'mi si trec maine si ti'i las ca is cu soatza acasa.

Pupa descurcareata, ce'mi place mie de fii'ta. Nu doarme, rar mananca, bolnava fu, da nu uita sa mearga mai departe, chiar foarte frumos as spune.

Mai voiam sa iti spun, desi nu e ortodox sa recomand vitamine, da am tot cetit pe forumuri si sunt niste picaturi cu B'uri, la calivita, care cica dau pofta de mancare. Io am luat la poc, da nu'i plac, le ia cind si cind si nu pot spune ca a inghitit frigiderul pana acu'. Da ma gindeam ca poate mai alternezi peritolul ala. Pupici si zi'mi de biscu', ca nu e nici o problema, mai facem si noi o plimbare.

Uite biscuitii www.biokornbiscuits.com/en/index2.html" target="_blank">aici.

mami de Sofi

Ooka, multam, esti o comoara la casa omului. Unde se gasesc biscuitii astia, ca i-as incerca? Cumva la Intermacedonia pe Stefan cel Mare? Ma gandesc sa nu te pun pe drumuri, sa-l trimit pe sotz sa cumpere. E destul ca te bat la cap sa-mi spui ba de una, ba de alta .
La picaturile de la Calivita poti sa-mi dai un link?
Ce e ciudat e ca la branzica facuta din lapte de capra nu a facut pete... Iaurt nu ii mai dau deocamdata, desi ii place tare .
Azi am fost la Selgros si am luat caise deshidratate, marca lor, la 1 kg, si unele de alta marca la 250 gr. Am pus cateva in apa plata, maine vreau sa ii dau. Am vazut ca erau si prune si cirese. Le-ai incercat cumva?

pup you,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui narcisa.s

Capri eu i-am dat din aia de la Hipp biscuiti...Dar i-am dat in ultima saptamana si biscuiti normali.Capri eu zic ca daca micuta rockerita n-a fost alergica la branzica de capra probabil ca nici la iaurt nu e alergica.Pufuletii o fii de vina?

Narci, azi am fost la mai multe mgazine si nu am gasit de la Hipp . Cu iaurtul, nu stiu ce sa mai zic. As face o pauza si incerc mai incolo...

pup you,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

buna seara

noi am fost in plimbare toata ziua,ieri am cumparat de la Metro jucarie ca a Ilincai de la Vtech,baby first steps,cu 89lei...nu mi-a venit sa cred,gasisem pe net cu 350lei!!sunt foarte incantata si ea la fel,numai ca in loc sa impinga se catara pe el!!

Xena, super pretz , bravoooo! Io am dat 1 milion la second pe ea (si eu cautasem pe net ca sa vad cat costa noua cand am decis sa o iau). Dar nu mai conteaza, important e ca ii place copilului si o foloseste. Nici Ilinca nu impinge inca, doar se ridica pe ea.

pup you all,

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

pica, cum mai stai cu renovatu? Ma bate gandu sa ii iau la strumf carut ca al tau, surf-ul si sa vand zapp-ul meu, da' vreau sa il testez pe pupil; zi si mie, rogu-te, unde au astia mag, shourum?
Altul mai usor si mai meserias nu se ezista, nu?

In ce tara sunt facute astea, ca nu le gasesc situl pe net ... sunt varza. Vreau sa vad cat de greu se pliaza, ce culori au, fitze.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Capri, da, la intermacedonia au, la un stand cu lapte si alte produse de cupii, undeva mai in spate. Da daca nu ajunge soatza, spune'mi si viu io maine si'ti aduc, ca mai facem si noi o plimbare pana la tini.

Ete linku' la www.terapii-naturiste.com/calivita/prospecte-produse-calivita/infant-formula.htm" target="_blank">infant formula, vezi si tu acum, io am tot cetit ca e bun.

Iar despre uscaturi, cum noi avem buba la cap cu bio, nu am incercat decit niste caise bio de la DM. Ciresele insa am vazut ca ii plac, ca i'am dat un borcan de cirese si mere. Biscuiti Hipp am vazut intr'un singur mega image, mai demult, la titulescu, in rest ( iancului, dristor, delfin, lizeanu, eminescu, foisor) nu am gasit ca m'am uitat special pentru iriss.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Didi, . Felicitari pentru progrese . Ce marca sunt biscuitii?

Laremi, sanatate multa micului indian !

Profa, mai la branzica nu face pete. Nici nu stiu ce sa mai zic .

Iriss, Peritolul e un antialergic de fapt, si uite ca s-a potrivit ca are si alergie zilele astea . Asa ca impusc 3 iepuri: alergia, pofta de mancare si somnul . Nasola faza cu animalu .

Camy, greturi zici? Pai asta e semn ca ar fi fetitza cica . multi.

Ralu, foarte tare povestea cu chilotii in diplomat .

Cristina, pentru ce scrisesi.

Bujo, sa va fie de bine iesirea .

Tecky, imi pare rau ca ramai singurica... Cred ca o sa-ti fie greu si dor tare de el.

Fug la culcare. Noapte buna !

pup you all,

poze

Mergi la inceput