Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 10
Muuh spune:
Eu sunt fan carucioare McLaren. Am avut la Alexei un McLaren Volo - 10 la anduranta, 10 la manevrare, 10 la incaput in masina, 10 la greutate, 7 la culoare - e gri deschis si se vede orice jeg pe el. 8 la confort ca daca iti adoarme copilul in el trebuie sa tii carutul pe spate ca el nu se lasa de loc asa ca il recomand pentru copii care nu mai dorm la plimbare. Am acum un McLaren TehnoXt care pe langa notele de mai sus ia 10 la culoare - gri sobolanos si 9 la confort. Nu vi le luati din Romania, sunt cu muuuuulllt mai scumpe decat in afara. Cand cititi pentru ce varsta se potrivesc aveti grija ca sistemul britanic difera de cel european - continental(acolo unde europenii zic de la 3 luni, britanicii zic de la 0). Eu l-am cumparat din Germania, la acelasi pret ca cele din Uk.
babytza spune:
Miruna se pot comanda si pe net ? Ai cumva un link sa ne salvezi ? 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
Muuh spune:
Din pacate nu desi unul dintre comerciantii din Germania livra si in Romania. Sa ma uit, fac o sapatura si dau de stire. Daca nu bagati o intrebare la www.nextvision.ro/" target="_blank">nextvision poate aduc si ei.
babymom75 spune:
Buna dimineta si de la noi!
Aseara s-a luat curentul si n-am mai putut intra sa vad ce faceti si nici n-am mai apucat sa raspund ce doream. Profit acum repejor, ca se pare ca iar o sa am o zi f. incarcata: merg cu Victor la germana, apoi vin ai mei, iar curatenie la casa si apoi putin shopping cu ei, apoi trebuie sa vad un bebe de 1 sapt., ca mama lui e stresata ca "varsa", desi eu i-am spus ca doar regurgiteaza, fac psihoterapie
, deci nu cred ca mai apucam sa vorbim pana pe seara.
Ada, cum mai e Teo? Cum a trecut noaptea?? Sper din tot sufletul ca e mai bine si ca nu ati avut probleme. Va
!
Claudinna, am vazut caciulita lui Razvanelu - e tare faina!! Si nu e de fete, e a la Enrique Iglesias
. Si Victor a avut una la fel, crosetata de nasica lui, dar pe bleu. Zilele trecute am gasit-o si eu intre hainutele lui vechi pe care le-am pastrat, si am pregatit-o pt. Dragos. Acum numa' vremea buna sa vina!
Anamona
. Sa stii ca Dragos devine tot mai vrednic pe zi ce trece. Se antreneaza zilnic, deja a inceput mersul tarat - se ridica pe genunchi si in coate si se trage cu manutele, respectiv impinge cu picioarele, si avanseaza deja cu viteza considerabila. E tare ambitios! Cred ca nu vrea s-o dezamageasca pe Thea
.
Oricum ma uimeste cu progresele motorii, ca Victorila a fost mai "intarzaiat" in sensul asta.
Va pupacesc pe toate !
See you later alligator!
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
angelynna82 spune:
am fetel si le multumim pentru sustinere
Azi se simte mai bine, adica a papat para, piersica si pruna
, e happy si speram sa iasa mai repede dintisorii 
, ca sa ii incerce pe noi
Ce bine au luat in greutate hunii
iar David de Babytza revine in fortza 
Caut niste cereale care sa nu aiba la baza orez...ce imi recomandati?
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Nerantula ti-am facut rost de ce ma rugai , pachet de 10 bucati , sosesc sambata viitoare. ![]() Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit![]() |
Supeeeeer!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Daca va place de noi, va rugam sa ne votati in concurs. Va multumim!

felicic76 spune:
sunt pe fuga, am uitat
sa va spun ca azi de ne crestinam

De pe la 12 vor incepe sa soseasca musafirii, sa mergem impreuna la biserica si apoi la resto. Piticul merge cu noi si distractie, nu numai la biserica.
a reusit performanta sa se zgarie pe fata cu unghiile de la picioare, eu il dau sa se faca circar, ca nush cum ii reusesc acrobatiile astea ![]()
nerantula: ai votul 70 de la noi, pupam micul print cu "Micul Print"
claudina: comunic maine votul ptr razvanel, ca trebuie sa iau telefonul lui tati
aaaaa, si vreau sa va spun ca am patit una: nush ce mi s-a sucit in ceafa ca ma uit ca lupul
, daca vreau sa ma uit stanga dreapta, trebuie sa ma sucesc cu totul, merg de parca am un bat infipt in *ur.
ceva sugestii? am luad paduden, am facut masj cu bengay si nik
Mamica de
VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
CD27 spune:
buna dimineata
feli distractie placuta
eu sunt asa
tati s-a apucat sa dea de mancare la copil si a observat ca nu vrea sa pape dar ca se linge pe la bot, as aca l-a manjit pe toata fata si Mikul se linge ca un catel si cum asta nu era de ajuns, baiatul a rasturnat masuta de la scaunel si toata mancare a cazut pe scaun si el s-a foit in ea 
am avut putere sa fac niste poze si sa nu urlu![]()
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
Codruta27 spune:
Buna dimineata,
Ce faceti? Cum sunteti?
Joy, si noi o admiram in mare taina pe Sofia, dar stim ca e data si nu vrem sa stricam, Doamne Fereste, legaturile. Hehe, copanelul ala era pentru poza, dar pana la urma l-a bagat cu totul in gura. Partea haioasa a fost ca de abia am reusit sa-l surprind, pentru ca de fiecare data cand ma vedea cu aparatul indreptat spre el, il arunca cat colo!![]()
Claudinna, ce bascuta frumoasa!!! E super!![]()
Nikolici, sper sa treaca repede! Incearca cu niste portocala! Lui Vladut i s-au inmultit scaunele de cand cu diversificarea! Acum s-a reglat la 3 pe zi!
Feli, pupam tizul! Distractie placuta!
Delphinas, ne pregatesti ceva???
Mamica lui Vlad (23.09.2008)
Ghighi cel viteaz
Asa cresc eu!
Povestea mea
babytza spune:
Felicia petrecere frumoasa
Pup falkosul 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit