Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 11
EvaF spune:
Fetelor, sunt cam suparici. Aseara mi-a zis sotzul sa ma pregatesc psihic pt ca iulie este, cel mai tarziu, luna cand plecam in Franta. Adica, gata, plecat, nu vacanta. Stiu ca trebuia sa vina si momentul dar acu' ca a venit sper doar ca se va intampla o minune si ramanem. Sper ca in Ro nu se va prabusi tot, ca lucrurile se vor ameliora. Astia la el vor sa ii cheme pe francezi acasa, sa retraga firma asa cum au facut cu Ukraina, u
Au inchis tot, ditai firma, ura si la gara, i-au adus acasa pe toti, la sediu si in agentii franceze unde se fac angajari.
Sper sa negociem we asta amandoi si sa castig o amanare. El zice ca nu are chef sa ramana sa stinga lumina, mai bine sa plece inainte de inevitabil.
Trebuie sa vorbim si cu ai mei care vor fi distrusi, in fine, toti prietenii imi zic ca vai ce bine va fi pt Noah, ca sa nu revenim decat in vacante in Ro, eu
In fine, sotzul e acum la cumparaturi si simteam nevoia sa ma descarc.
Mai vorbim.
Pup
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
Nerantula spune:
Operatiunea marul, in toate variantele: suc, piure de mar crud, piure de mar copt failed
Imi facusem atatea sperante cu marul! 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Daca va place de noi, va rugam sa ne votati in concurs. Va multumim! 
babytza spune:
Fetele piciu m-a uimit acum...sa nu dati cu rosii ca va povestesc cat de bine papa ![]()
Dimineata a papat la 5 laptic si poi nani pana la 7. La 8 a mai vrut papa si i-am dat piure de cereale. Acum pe la 11:30 a inceput sa chiraie si mi-am dat seama ca de foame face asa desi de obicei ora lui e dupa 12. In fine , ma duc iau castronelul cu 200g, abea facusem papa (dovlecel , brocoli, ardei verde si morcov) si incepem sa papam. Dupa 5 minute era gol si iau servetul sa il sterg la gurita. El se prinde ca s-a terminat si incepe sa urle cascand gurita ca mai vrea
O rog pe Valentina sa imi mai aduca un castronel ca mai vrea. Si a mai mancat 100g....moama si mai vroia dar m-am oprit eu sa nu i se faca rau
E adevarat ca l-am facut putin mai moale decat de obicei, dar totusi...300
Ce haplea eeeeeeeeeee 
Le: acum e lat in patut , nici nu mai are forta sa certe jucariile
gangureste in surdina 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
babytza spune:
Eva lasa mamico , ca e mai bine pentru Luca acolo
Nu mai fi suparata , poate reusesti o amanare cu plecarea ![]()
nerantula imi pare rau ca nu i-a placut ...poate nu e fan mar , cine stie . Mai incercati in alta zi si poate va fi mai incantat
Imi dau seama ca te stresezi cu papa , imi aduc aminte cand nu mai manca David deloc laptic inainte de diversificare...eram disperata ...Dar uite ca au venit si vremuri bune cand nu il mai opresc din mancat
Tin pumnii sa fie mai bine data viitoare 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
gaia.nevia spune:
Fetelor, va mumtumesc pentru urarile de bine. Abia acum am reusit sa intru...
Feli, super petrecere iti doresc la botez, si sa ajute Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun!
Teo a avut febra toata noapte, la 2 i-am pus si un supozitor cu paracetamol. A dormit insa, ceea ce e bine.
La ora 10, 37.8, ceea ce e bine. Continuam cu antitermice, eurespal, sinupret si apa cu sare, plus ophtamezone in nasuc cand e chiar naspa...
Acum sunt foarte stresata pt ca nu a mancat nimic de ieri de la 6, cand a mancat un iaurt.
Am incercat sa ii dau de dimineata niste compot, a baut 2 guri, si inca mai are si acum in gura, pitita in obraz, o feliuta de fruct, singura pe care am reusit sa i-o dau 
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
angelynna82 spune:
Feli petrecere frumoasa 

Eva poate e mai bine pentru voi 
Babytza
, ce bine a papat soricelul,
am mami si comorile ei
Ada ma bucur ca e Teo mai bine, sa va treaca repede 
Noi am papat piureul de fructe: piersica, para si pruna = delicios 
din vreo 200grame a mai ramas o lingura 
, iar acum pregatesc o supica de legume cu piept de pui![]()
![]()
Nerantula ma gandesc ca nu ii place marul, el oricum e la inceputul diversificarii 
Codrutza tare piciul tau ![]()
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 Stie cineva de unde pot comanda seria de Enciclopedii Disney, editura DeAgostini? Alexa ![]() ![]() ??? Baby_boy, parca tu zicea ca i-ai luat lui Raducu, sper sa nu ma insel... sau pe net sau prin Bucuresti, a vazut-o cineva?? Sunt 24 de numere si mi s-a pus pata rau pe ele.... si nu am gasit nimic pe net!!! ![]() ![]() Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008_ Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… poze cu gemenei dulci povestea noastra GHIDUL MAMEI Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |
Eu am luat pana acum vreo 20 de numere si m-am oprit (n-am luat o saptamana, apoi a doua saptamana nu am mai gasit numarul trecut si le-am pierdut sirul, era chiar perioada colicilor la Edi si nu prea mi-a mai ars de colectii). Din cate am vazut la chioscuri sunt mai multe, s-a ajuns la 26 parca. Am sa le iau si eu pe toate, sa fac colectia completa.
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ticker Edi
_giulianna_ spune:
Sabinel, Ramo ati dat comanda aia pe Bimbo?
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
CD27 spune:
Eva sper sa ajungeti la un compromis cu care sa te simti si tu ok, dar cum ti-a zis deja toata lumea
lui Noah o sa-i fie bine acolo
Ada ma bucur ca e bine Teo acum, tinem pumnii sa fie si mai bine si sa reusesti sa ii dai putina papica
Uitati-va la noi:
asa a inceput
http://good-times.webshots.com/photo/2945487790103994286JxyQSo
si imi placea
http://good-times.webshots.com/photo/2149043120103994286rhuMSl
am si baut
http://good-times.webshots.com/photo/2508878480103994286lxWIpF
apoi ceva s-a intamplat
http://good-times.webshots.com/photo/2453873610103994286nycZaZ
ce s-a intamplat?!
http://good-times.webshots.com/photo/2695692910103994286VvpopD
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
sabinel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _giulianna_ Sabinel, Ramo ati dat comanda aia pe Bimbo? Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ticker Edi |
na ziua!
nu mai stiu cine a dat comanda pe bimbo, insa eu nu eram bagata. ramo zicea ceva, parca, nu sunt sigura. te-ai hotarat la brevi?
amalia mea e constipata. azi incercam la amiaza cu para sa vedem daca se amelioreaza ceva. pupici si un weekend fain!
nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

Eduard Mihai si