Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 9
luminita2008 spune:
Neatza!
Ada, recomand si eu Prospan ptr tuse sau Stodal. Desi vazui cam tarziu posturile tale... Sanatate multa lui Teo! Cum mai e azi?
Claudinna, metoda cu catoful felii crud pus la gat am aplicat-o si eu cu succes in timpul sarcinii, dar nu ptr scazut febra... ci ptr ameliorat durerea de gat/amigdale... imi aduc clar aminte ca nu aveam febra in momentul respectiv. Cand am luat gripa, prin luna a treia si am avut febra 38, 38.5, nu a trecut cu cartof....
Nausica, petrecere frumoasa la botez!
Babytza, da, hunii au crescut, sunt grasunei, i-am cantarit azi: 8840gr Robi si 8670gr Edi. Doar 100 gr in 10 zile, spun 'doar' pentru ca ei luau cam 200-250gr/sapt pana acum. Dar e normal sa nu mai ia asa, chiar imi faceam probleme ca iau prea muuult si ca devin grasunei foc. Si cand ma gandesc ce mici erau cand i-am nascut.. 2600gr...of. Dar cand ma gandesc la soricel, cu 2350gr... ioi, ce mic trebuie sa fi fost!
Ange, papa si laptic hunii, stai linistita, n-am inlocuit nicio masa inca... hihi 
Nikolici, uite ce am aflat pe pielea mea (ma rog, a hunilor
) despre constipatie la inceputul diversificarii:
- morcovul fiert constipa. f rau.
- morcovul crud si marul - in special sucurile, ajuta in constipatie.
- marul in general ajuta in constipatie, daca NU e oxidat. Daca e oxidat, efectul e taman invers... e valabil si ptr sucul de mar.
- cerealele nu constipa, desi am mai auzit si alte pareri. noi am papat cereale de orez si nu ne-am constipat. poate totusi karinutza e mai sensibila, incearca faina de ovaz (cereale) si dai totusi o cantitate mai mica sau rareste mesele de cereale.
Cam asta, sper sa te ajute... aaaa, poti incerca si cu putin suc de portococala, diluat cu apa plata. Si sucul de mar daca te hotarasti sa il dai simplu, dilueaza-l cu putina apa plata. sau amestecat cu suc de morcov, sa nu mai fie asa acid. 
aaaa, si ai grija si la eritemul fesier... ca dupa toate alimentele astea, e posibil s-o patiti... 
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
luminita2008 spune:
Stie cineva de unde pot comanda seria de Enciclopedii Disney, editura DeAgostini?
Alexa 

???
Baby_boy, parca tu zicea ca i-ai luat lui Raducu, sper sa nu ma insel...
sau pe net sau prin Bucuresti, a vazut-o cineva?? Sunt 24 de numere si mi s-a pus pata rau pe ele.... si nu am gasit nimic pe net!!!

Luminita
de
Eduard Mihai si
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
musettepink spune:
Anamona eu am modelul acesta de maclaren http://www.maclarenbaby.com/gb/index.php?option=com_content&task=view&id=101&Itemid=493 si sigur este de la 3 luni.Scria si pe eticheta lui si se si vede.Mai este modelul acesta http://www.maclarenbaby.com/gb/content/view/105/497/lang,en/ care este de la nastere insa e putin mai greu ca cel quest, are rotile mai mari si evident putin mai scump.![]()
de
Luca
luminita2008 spune:
Ada, astia fac reclama pe Minimax la KIDEX, poate de acolo stie Teo.. si suna cam asa 'mami, mergem la KIDEX?'....![]()
Luminita
de
Eduard Mihai si
_
GHIDUL MAMEI
andy.p spune:
Buna dimineata si de la noi...e soare,frumos![]()
Ange
am crinul sa-i treaca.
Musette
Ce faceti?
Lumi ce bine au crescut hunii

Ada sper ca sunteti mai bine
Revin
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
babytza spune:
Neata si multumim de cafelute 
Angelyna pup mamica si printesa 
Nerantula ti-am facut rost de ce ma rugai , pachet de 10 bucati , sosesc sambata viitoare. 
Ada ce face puiul ? E mai bine ?
Joy nici nu aveai cum sa ma auzi atunci in parc, erai la iesire cand te-am vazut eu si nu puteam oricum sa te strig prea tare ca dormea puiul mic in carucior 
Boo ce face Alexandru ? A spart vreun dintisor ? S-a impacat cu mancarea sau tot certati sunt ?
Nikolici sper sa scapati si sa faca azi kki 
Lumi chiar au luat bine hunii
Davidutza avea acum 2 seri 7030g. Recuperam si noi tare bine
A inceput si el sa faca niste colacei la pulpite , imi vine sa il musc de curulet 
Azi parca ma simte ca sunt terminata, e asa de cuminte...sper sa nu il deochi ![]()
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
andy.p spune:
Alexia e la fel de agitata,toata noaptea treziri din ora in ora,nu mai vrea sa doarma pe burta ,ci pe o parte,apoi iar pe burta si ne tot foim si ne intoarcem de o suta de ori 
Claudinna cred ca-mi mai aduc aminte ceva,da exersam![]()
Nikolicipe noi ne-a ajutat un pic de suc de portocale![]()
Andy_g,Nerantula,Cuscra
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
babytza spune:
Delphinas ce mai faci ????
Ceva vesti bune ? Vrem anuntul cel mare !!!! 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit