Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 8
_giulianna_ spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sabinel
460 cu tot cu transport. l-am luat de pe un site materna punct com punct ro. acum vad ca e 685 ceea ce mi se pare enorm de mult nasterea strumfitei mele piticania creste _ „Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi. |
Multzu!

Ma duc la culcare, noapte linistita tuturor!
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ticker Edi
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia anamona, nu de acesta vorbesti: http://www.maclarenbaby.com/gb/index.php?option=com_content&task=view&id=101&Itemid=493 ? poate am inteles eu gresit ![]() Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii ; my blog Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
eu m-am uitat la miniblu - acolo e varianta Quest Mod si nu Sport
http://www.miniblu.ro/Categorii/Articole_calatorie/Carucioare/Maclaren/Carucior_cu_pliere_tip_umbrela_Quest_Mod_Black_Print_-_Maclaren
acu' cand sa compar cele 2 variante nu se incarca sit lui maclaren...o sa verific maine ce diferente sunt intre ele
LE: s-a incarcat - vad ca tot 3 luni - mi se pare f ciudat
fug si eu la nani
nikolici spune:
Fac si eu un sondaj daca va mai aduceti aminte!
Dupa prima masa diversificata, bebeii vostrii au fost constipati???Daca da cate zile?
Karina este constipata si ea, face de mai multe ori pe zi!Imi fac griji poate gresesc eu pe undeva cu gramajul de cereale.
Maine ii bag suc de morcov sau de mar, una bucatzica linguritza roz bombon poate ajuta, sau cine stie constipa mai rau.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
baby_boy spune:
Neatzaaaa
Haideti la cafea proaspata cu lapte![]()
NAusica sa aveti o petrecere frumoasa azi si asteptam poze cu Ania
Claudinna, ate acolo stiu si eu la Casa ALba..asa ii zice..
in banie nu prea sunt..mai era un magazin in piata mare dar nu stiu daca mai e...o sa plec in cercetari![]()
E super bascuta..si pe mine ma pasioneaza..cand eram mai mica ma pricepeam la croseta ...dar nu mai stiu daca nu am mai facut.
Invata-ne please
CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu
Radu Gabriel
angelynna82 spune:
Neatza si de la noi, o
serviti?
Aseara am ajuns si eu la zi in sfarit asta dupa ce am lipsit 2 zile... da' mult mai scrieti ![]()
Nerantula
am niste ochisori suparati, votat 
Boo opreste cateva zile diversificarea 
Sabinel imi place de portocalia ta 
Si Crina a mancat piure de morcov cu mare placere
dar i l-am stopat eu din cauza constipatiei
Felicic tare mult imi place cum scrii, imi dai o stare de bine,
am Falkone si mami
Eva felicitari pt misiunea morocov 
Claudinna multi
ici pentru amantrei
, tare frumoasa paturica...eu nu mai imi gasesc timp deloc...parca 12 ore ziua e insuficient, Piolica [iertare]
Mai mai da' ce ginere frumos am
, l-am votat 
Nikloci mult succes la diversificare
, nu e mult 50gr...totusi as spune sa nu o grabesti chira daca incepe tratamentul...pt ca nu poti sti daca Doamne Fereste ii este rau sau agitata de la ce..dar asta e parerea mea. Din prima nu s-a constipat abia mai tarziu si de atunci ma lupt cu asta 
CD ufff, te inteleg perfect...la fel e si tati nostru,
am mami si Mikul
Izabella Cleopatra de Mamidestefan
Vladut Alexandru de Ankussa
Vladimir de Amik
Daria Maria de Lenyi79
Eric Alexandru de Mambship
Sergiu de Lucutta
Elena de Iepurila
Andreea_Ada multa sanatate puiului mic 
Ada eu nu vad pozele
, off ce rau imi pare ca sunteti bolnavi
, cum mai sunteti azi dimineata? Super tare Teo 
Lidia ma bucura vestile bune ale bilantului, tot asa s-o tineti
in schimb m-am speriat cu Prevenarul pe care as vrea sa il fac Crinei la 1 an
Anamona felicitar pentru achizitii,
am Thea si mami
Cristineescu felicitari pt rezultatele de la analize bune 
Sanziana, Babytza, AlexaM, Kid, Muuh, Andy.p,Giulianna, Simodina, Babymom, Kilemi 
Anca offf
am de o mie de ori pe Carla cea viteaza si pe voi
, e ok bilantul 
Lucutta cartoful dulce nu contine amidon foarte mult in comparatie cu cel "normal"
, nu s-a schimbat consistenta sau culoarea la kk, dar daca papa spanac, morcov sau altceva colorat se cunoaste
Oana pai si petrecerea pentru cele peste 50ml unde-i? [:P]
Lumi a fi bine daca totusi ar papa si putin laptic
, mai mai ce frumosi sunt ei si mananca chiar bine
Andy.p multa pentru site, off multa rabdare ...mai este inca ceva, dar nu-i voie acum 
Paula-Laura asa-i si fi-mea, e topita dupa tacsu 
Lauretta speram sa va treaca viroza cat mai repede 
Codrutza mai ce zambet frumos am vazut 
Lili_Filip bine ai venit printre noi, moama deci avem si gemene fetita 
Joy
am pe Sofia care papa ciorbita
Ramo o
pentru voi
Andy_galro
am mai si comoara ei...ce bine ca esti la zi
Baby_boy intri cand poti
si cand te lasa Radu ![]()
Nausica voi ce mai faceti? 
Musette
, Luca cum mai este?
Daca am uitat pe cineva
va rog
Am avut un show ieri...a plans coplul meu jumatate de ora incontinuu...de la dintisori, nu ma lasa sa ii pun degetul cu calgel...offff
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
baby_boy spune:
Nerantula multumesc mult
CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu
Radu Gabriel
Nerantula spune:
Buna dimineata si de la noi! 
Aseara am iesit rapid, din motive de intarziere la babyspa (a fost ultima sedinta in cadita, de saptamana viitoare intram in piscina, cam am emotii, ca piscina are uniform 1.35m, iar eu 1.54m
, macar fata sa mi-o vada bine, ca pe tzitzi nici gand!) si apoi am fost la o cantare Directia 5 in Silver Church Club. Cand am ajuns acasa ma astepta puiul ca un randunel, cu ciocul larg deschis 
Da, Claudinna, am incercat sa votez, dar nu m-a lasat
Poate ma lasa saptamana viitoare? Incerc si atunci.
Multumesc tuturor fetelor pentru voturi, am pierdut sirul, nu va suparati pe mine ca nu nominalizez, va rog! Am ajuns la 78 de voturi, sunteti minunate!

Joy, jumperul nu prea are succes, nu reuseste sa sara cum face Sofia, nu stiu de ce
Nu-si sincronizeaza miscarile din ambele picioruse, la el dreptul e foarte activ, iar stangul il cam incomodeaza
Cristina, imi imaginez ca ceva de genul asta e ca sa strangi 1900 de voturi
, eu am inscris intai poza in concurs, i-am facut publicitate
, si apoi am citit pe acolo si am vazut cum sta treaba. Evident, nu premiul ne mai intereseaza acum, ci doar distractia, cum spunea si Claudinna. Adica daca tot suntem inscrisi, sa n-o lasam chiar balta, ma simt nustiucum fata de copil sa abandonez asa acest 'proiect'
Ai pm!
Nausica, multumim si pentru vot, si pentru aprecieri! Intr-adevar, eu sunt fan Micul Print, si eu abia astept sa-i citesc dar, la fel de mult, astept sa o poata citi el din cand in cand, sa inteleaga cat mai mult din ea.
frumusica Ania!
In ce priveste caruciorul, noi am luat din prima un Inglesina Otutto reversibil, adica toate: landou, scoica si scaun sport se pot pune si cu fata la parinte, si invers. E la fel de greu ca toate cele 3 in 1, in masina mea incape suportul numai pe scaunul din fata, dar e si din clasa mica, in portbagaj oricum nu pot pune mare lucru. Insa Gruia, ca si in sling, prefera sa sta cu fata la drum, atunci cand sta in carut, altfel se enerveaza mai repede ca nu are vizibilitate. A costat cam 650 euro pe bimbomarket.
Distractie frumoasa la botez!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Daca va place de noi, va rugam sa ne votati in concurs. Va multumim! 
Nerantula spune:
Ada, sper ca sunteti mai bine! 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Daca va place de noi, va rugam sa ne votati in concurs. Va multumim! 
angelynna82 spune:
Nausica sa te distrezi la botez si va asteptam cu poze 

fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
andy_galro spune:
Neatza! Aseara m-am bagat la somnic si nu am mai raspuns
CD programul nostru de somn este foarte putin adica
2-3 reprize de cate 30 de min si apoi afara o repriza de 1 ora....in rest show
...
bine ca doarme noaptea ca altfel o luam razna
angelynna ai ajuns si tu la zi...scriu mult fetele astea
ada cum sunteti cu febra?
nerantula
O zi frumoasa va doresc !!! la noi e soaaaare in sfarsit!!!!
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones