Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 7
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nausica |
v-ati scos :)) cea mai buna optiune :)
mercic de sugestii.
_giulianna_ spune:
Mie imi place www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=4333&c_id=33&cf_id=38" target="_blank">asta. Mi se pare ca il are Eva dar nu stiu sigur.
Are si husa aia din fata care-mi place de mor. Singurul inconvenient, de fapt ce mi-ar fi placut la el ca sa fie perfect, ar fi fost sa aiba "coarne" si nu maner.
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
gaia.nevia spune:
anamona, mclaren quest merge de la 3luni in sus.
eu cochetam cu mclarenul de gemeni, l-am vazut la mothercare la magazin... mi s-a parut scund. si greu de manevrat... pana la urma am optat pt chicco.
au si ei sport, simplu.
sa stii ca sunt surprinsa cat de bine incape in masina hardughia de gemeni!!! se pliaza f mic.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
sabinel spune:
| citat din mesajul lui _giulianna_ Mie imi place www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=4333&c_id=33&cf_id=38" target="_blank">asta. Mi se pare ca il are Eva dar nu stiu sigur. Are si husa aia din fata care-mi place de mor. Singurul inconvenient, de fapt ce mi-ar fi placut la el ca sa fie perfect, ar fi fost sa aiba "coarne" si nu maner. Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ticker Edi |
eva, eu, ramona. eu si ramona il avem pe rosu, eva pe bleu. foarte fain, se pliaza, e usor.
nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.
anamona spune:
Ada asa scrie pe site ca e de la 12 luni...ma gandesc ca o avea scaunul ala ceva de nu e recomandat sub 1 an.
Giulianna - e super sugestia ta si btw eu consider ca e mai misto cu maner in eventualitatea in care vrei BB2...e mai usor de manevrat, cu o mana impingi carutz cu cealalta tii de manuta BB1.
eu m-am mai uitat si la asta...acum as vrea sa il vad si live
http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=5992&c_id=33&cf_id=38
_giulianna_ spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sabinel
eva, eu, ramona. eu si ramona il avem pe rosu, eva pe bleu. foarte fain, se pliaza, e usor. nasterea strumfitei mele piticania creste _ „Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi. |
Mai stii cat ai dat pe el? L-ai luat de aici de la noi sau din afara? Pe bimbo e 119 euro.
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ticker Edi
anamona spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sabinel
eva, eu, ramona. eu si ramona il avem pe rosu, eva pe bleu. foarte fain, se pliaza, e usor. |
cum cobori scarile cu el? poti singura?
eu vreau sa o las la mama cand incep serviciul si nu avem lift la bloc...sunt 2 etaje de coborat...
_giulianna_ spune:
Anamona asta de la PegPerego pe care ai pus tu ochii e in genul celui pe care il am eu acum numai ca al meu e un no name. Bun dar greu, se manevreaza usor dar cand trebuie sa cobor cu el scarile sau sa-l pun in debara (penrtu ca il pun pe ceva, putin mai sus)...ma rupe.
Duc munca de lamurire cu barbata-miu, nu prea ma baga in seama zice sa schimb subiectul dar am simtit eu ca i-a placut cand i l-am aratat. M-a si intrebat cat costa...Tre' sa insist! ![]()
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
gaia.nevia spune:
anamona, nu de acesta vorbesti: http://www.maclarenbaby.com/gb/index.php?option=com_content&task=view&id=101&Itemid=493 ?
poate am inteles eu gresit
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
sabinel spune:
| citat din mesajul lui _giulianna_ Mai stii cat ai dat pe el? L-ai luat de aici de la noi sau din afara? Pe bimbo e 119 euro. Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ticker Edi |
460 cu tot cu transport. l-am luat de pe un site materna punct com punct ro. acum vad ca e 685 ceea ce mi se pare enorm de mult
nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.