Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 6
anamona spune:
Nausica - petrecere frumoasa maine si o Ania cuminte si zambareata. Acum fugi la culcare sa fii odihnita maine
cand te hotarasti la caruciorul usor, te rog spune-mi si mie...intampin aceleasi probleme cu caruciorul meu offroad caruia trebuie sa ii scot o roata ca sa incapa in portbagajul masinii mele....
Giulianna - o fi avut o zi mai sensibila, cred ca toti copii se irita mai devreme sau mai tarziu...nu trebuie sa te invinovatesti. eu as zice sa nu folosesti deloc crema de la baciu pt fundulet, pt alte zone (daca e cazul) e buna. Iti trebuie o crema speciala pentru iritatii..
_giulianna_ spune:
Nausica petrecere frumoasa!
Ada insanatosire grabnica puiutului!
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
gaia.nevia spune:
Nausica, petrecere frumoasa maine!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
babytza spune:
Ramo
imi pare rau ca a plans micuta asa rau. Stiu cum e ca si al meu face asa de vreo 2 saptamani. M-a terminat , imi zbiara non stop si cel mai mult ii place sa imi zbiere in urechi, o sa raman surda
Si are un ticnaaaaaaaaaal
Uf sper sa va treaca 
Lili bine ai venit! Sa iti traiasca micutele 
Baby boy ma bucur ca ati inceput sa papati !!! Tot asa sa o tineti 
Andy galro dar voi papati bine mamico , cel putin ca nr de mese stati f bine. Aveti 5 mese de laptic si inca 3 de altceva( fructe , legume , iaurtel) Chiar daca nu papa cantitati mari , tot e un inceput 
Ada tin pumnii sa scada febra !!! 

eu la Valentina scadeam febra cu supozitor cu novocalmin. Sper sa isi revina si sa nu fie nevoie sa chemati salvarea 
amik stiam eu ca sunteti de septembrie
O sa corectez acum 
Nausica distractie placuta !!!!!
Fetelor pe mine m-a luat raceala , cred ca de azi din parc. Va spuneam ca am facut turturi pe banca
Imi curge nasul ca la robinet....
Giuliana dormiti pe burtica , wow super
pup baiatul 
Legat de carucioare , am citit si eu ca este bine pentru ei macar cat sunt mici sa fie cu fata la mamica , devin mai increzatori . Si nici nu sunt "loviti" de atata informatie ....eu asa am luat caruciorul cu un dispozitiv care imi perite sa il pun in ambele sensuri. Apoi cand creste mi se pare normal sa fie mai interesat de ce este in jur, dar cat sunt mici nu prea...
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
CD27 spune:
de 2 zile am montat carutul sport, nu m-am obisnuit inca, merg 10 pasi, ma opresc, ma duc in fata carutului sa-l vad
, nici el nu e obisnuit, nu mai doarme sta cu ochii peste tot si ma enerveaza ca incearca sa isi scoata picioare de sub patura (incaltari nu ii pun ca le da jos)![]()
eu m-am inteles bine cu crema de galbenele Melkfett, pana acum![]()
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona Giulianna - o fi avut o zi mai sensibila, cred ca toti copii se irita mai devreme sau mai tarziu...nu trebuie sa te invinovatesti. eu as zice sa nu folosesti deloc crema de la baciu pt fundulet, pt alte zone (daca e cazul) e buna. Iti trebuie o crema speciala pentru iritatii.. |

E vreuna mai "moale" adica ma gandesc ca astea gen Bepanthen sau asta de-am luat-o azi ca nu mai stiu acum cum ii zice
nu sunt chiar de administrat profilactic. Sau...sunt? Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ticker Edi
musettepink spune:
anamona iti recomand carucioarele maclaren,sunt fff usoare,cam scumpe la noi in tara dar absolut minunate.eu am modelul quest si sunt f incantata atat eu cat si Luca![]()
va pup fug la somn.
de
Luca
babytza spune:
anamona si eu sunt in cautare de Maclaren modelul Quest. Daca gasesti vreun site care il aduce si la noi ma bag si eu si luam impreuna 
amik am modificat in listuta 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
anamona spune:
Giulianna pai asta Weleda pe care o folosesc eu...e si naturala cat se poate o gasesti pe http://www. pcfarm.ro/produs/1417/Weleda-Crema-cu-Calendula-pentru-bebelusi
babytza, musettepink - da...imi amintesc de maclaren dar zice ca e peste 12 luni...si e si 900 RON.
Actualul e un Quinny, o sa zica sotzul ca vreau flota de lux :)
As fi vrut unul de vreo 5-6 mil....desi daca ma gandesc mai bine, s-ar putea sa il folosesc la greu si sa isi scoata parleala si Questul....
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona cand te hotarasti la caruciorul usor, te rog spune-mi si mie...intampin aceleasi probleme cu caruciorul meu offroad caruia trebuie sa ii scot o roata ca sa incapa in portbagajul masinii mele.... |
Altfel si eu pusesem ochii pe un Maclaren Quest (care, in US, e la un pret mai mult decit rezonabil), dar cum am deja un Graco de care sint destul de multumita (ma deranjeaza doar volumul) www.combi-intl.com/Products/Item.aspx?Item=40" target="_blank">asta second-hand e numai bun pentru vacantele noastre.
Alta varianta ar fi fost Brevi, B-light parca ii zice.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)